Hikayemiz benziyor canım ben de geçen sene tam bu ay kimyasal gebelik geçirdim.Adetim gecikti evde test yaptım pozitif görünce bir tane daha aldım yine pozitif sonra hemen hastaneye.Değerim 13 çıktı sonra düşmeye başladı...Üstünden 1 yıl geçti eşimde hiç bir problem yok aksine normalin üzerinde iyi çıktı sperm sonuçları benim de yumurtalarım sağlıklı ama stresten midir bilmem son 3 aydır kendiliğinden büyüyor büyüyor ve çatlamayıp kiste dönüşüyor doktorum bu ay riske girmeyelim iğne yapalım gerekli olgunluğa gelince dedi.Ben de bu ayın 20si gibi ilk kez çatlatma iğnesi yaptıracağım.merhaba ben önce kendimi yazarak başlayayım belki arkası gelir. umarım yazarsınız çünkü sizleri okudukça bir nebze yalnızlıktan kurtulmuş hissediyorum kendimi. ben 29 yaşındayım tam 1 senedir bebek istiyoruz eşimin spermi keçiboynuzu ile 40 milyona çıktıktan sonra geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım. ama ilginç olan şey bhcg 13 iken düşmeye başlamasıydı. o ay ilişkiden 1 gün sonra doktora gitmiştim ve alttan kontrol yapmıştı yumurtan çatlamış demişti. çok merak ediyorum acaba doktor alttan bakmadan bir gece önce gebe kaldığım için embriyo çok küçükken zarar gördü alttan muayeneyle de o yüzden mi düştü bebek???çok merak ediyorum bir bilen varsa yazsın lütfen. kimyasal gebelik kendiliğinden düştükten sonra hsg çekildim. ve progestan corasprin içmeye başladım şimdi beklemedeyim. adetime 5 gün var. allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
Hikayemiz benziyor canım ben de geçen sene tam bu ay kimyasal gebelik geçirdim.Adetim gecikti evde test yaptım pozitif görünce bir tane daha aldım yine pozitif sonra hemen hastaneye.Değerim 13 çıktı sonra düşmeye başladı...Üstünden 1 yıl geçti eşimde hiç bir problem yok aksine normalin üzerinde iyi çıktı sperm sonuçları benim de yumurtalarım sağlıklı ama stresten midir bilmem son 3 aydır kendiliğinden büyüyor büyüyor ve çatlamayıp kiste dönüşüyor doktorum bu ay riske girmeyelim iğne yapalım gerekli olgunluğa gelince dedi.Ben de bu ayın 20si gibi ilk kez çatlatma iğnesi yaptıracağım.
Ben yumurta geliştirici hiç bir ilaç kullanmıyorum tatlım zaten ihtiyacım yok yumrta rezervim iyiymiş kendiliğinden büyüyor ama son 2 aydır çatlamak yerine kist oluyor doktora gidiyorum ultrasonda bakıyor normalde 20-22mm olunca çatlaması lazım benim 2 ay önce 56mm e kadar büyüdü çatlamadı tabi kist oldu ilaç verdi kist için içtim diğer ay da yine 35mm oldu kist oldu yine ilaç içtim şimdi bu ay takibe alcakmış 20mm olduğu an iğne yapacakmış çatlasın diye.Bu arada ben hiç hsg çekmedim yavrum.Umarım çekmeye ihtiyaç kalmaz korkuyorum.
benim doktorum bebeğin kalp atışları başlamadığı yani gelişmediği için,dolayısıyla kürtaja gerek kalmadığı için kimyasal gebelik sonrası korunmanıza gerek yok demişti.Ama yumurtlama günlerin 1-2 gün kayabilir canım benim kimyasal gebeliğimden sonra 3 ay adet düzenim şaştı ama hiç bozulmayanlar da oluyormuş.Arkadaşlar merhaba bende bu ay bi kimyasal gebelik yasadım ve çok üzüldüm çok büyük bir hayal kırıklığı 5 gün azar azar parcalı kanamam oldu şu an birşeyim yok ama ayın 14ünde kontrole gideceğim konuyla ilgili hiç bir bilgimde yok nezamana kadar korunmalıyız yumurtlama dönemimi nasıl hesaplıcam falan bakalım dr. ne diyecek
benim doktorum bebeğin kalp atışları başlamadığı yani gelişmediği için,dolayısıyla kürtaja gerek kalmadığı için kimyasal gebelik sonrası korunmanıza gerek yok demişti.Ama yumurtlama günlerin 1-2 gün kayabilir canım benim kimyasal gebeliğimden sonra 3 ay adet düzenim şaştı ama hiç bozulmayanlar da oluyormuş.
benim doktorum bebeğin kalp atışları başlamadığı yani gelişmediği için,dolayısıyla kürtaja gerek kalmadığı için kimyasal gebelik sonrası korunmanıza gerek yok demişti.Ama yumurtlama günlerin 1-2 gün kayabilir canım benim kimyasal gebeliğimden sonra 3 ay adet düzenim şaştı ama hiç bozulmayanlar da oluyormuş.
en net cevabı yumurta takibi yaptırarak alırsın canım.Benim bu 2.takip olacak temmuzda da yaptırmıştım 21.gün çatlamıştı yumurtam ekim de tekrar gittim ama kocaman bir çatlamamış yumurta kistiyle karşılaştım işte onu halledelim derken ikincisi oluştu bu ay inşallah fazla büyümeden tam zamanında iğne yapılacak ve çatlayacak yumurtam bebek sahibi olamasam da en azından kiste dönüşüp beni 1 ay daha geriye atmayacak.
selam arkadaşlar.bende haziran 2013 de bir düşük yaşadım.geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim.değerim 98 di bir gün sonra kanamam başladı hemen gittim doktora ve kimyasal gebelik dedi korunmana gerek yok biz bunu ciddi bir düşük olarak düşünmüyoruz stres yapma dedi.hormon tahlili yaptırmıştım ilk düşükte normaldi sonuçlar.herhangi bir ilaç vermedi.yada bir neden söylemedi.ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık.normalde özel hastaneye gidiyorum.bir de eğitim araştırma hastanesine gideyim belki detaylı test isterler diye ikinci düşükte araştırma yapıyoruz dedi doktor.yani benim tekrar ikinci kez o acıyı yaşamam lazım.saçmalığa bakın işte.bundan sonra beklemedeyim artık iyice moralim bozuldu çok karışığım.((
Bence (ve inşallah) hamilesiniz kan testi yaptırsanıza.Ben iki kere yaşadım kimyasal gebelik ilkinde tecrübesizdim idrar testi yaptımm pozitifti kan verdim pozitifti sonra kan değerim düştü idrar testi de yaptım o da silikleşti ikincisinde daha net anladım ne olduğunu yani kimyasal da idrar testinde bile çizgi gittikçe görünürlüğünü kaybediyor.Beyaz akıntının hamile arkadaşalrımın çoğunda olduğunu duymuştum bence kan testi yapınbişey sorabilir miyim benim de 4 gündür adet olamıyorum acayip bel ve kasık ağrısı oluyor bazen bembeyaz bi akıntı var ve gebelik testlerimde silik çizgiler çıkıyor anlıyamadım ben kimyasal gebelik mi yaşıyorum acaba ???
Bence (ve inşallah) hamilesiniz kan testi yaptırsanıza.Ben iki kere yaşadım kimyasal gebelik ilkinde tecrübesizdim idrar testi yaptımm pozitifti kan verdim pozitifti sonra kan değerim düştü idrar testi de yaptım o da silikleşti ikincisinde daha net anladım ne olduğunu yani kimyasal da idrar testinde bile çizgi gittikçe görünürlüğünü kaybediyor.Beyaz akıntının hamile arkadaşalrımın çoğunda olduğunu duymuştum bence kan testi yapın
Hımm anladım tatlım hakkında hayırlısı olsun ama bence bu resimlere göre sen hamilesin yarın kan ver ayrıca batma da varmış ben ikisinde de batma yaşadım eğer bu sonuçlarınız testi yaptıktan 5-10 dk içinde çıktıysa sonucunuz pozitiftir.Ama yarım saat sonra çıktıysa negatif olması da mümkünhamile kalmak istemiyorum şuanda benim negatif olan sonuçlar silikleştii. bel ağrılarım ve de ara ara karnımda batmalar oluyor aç gibi hissediorum kendimi. isterseniz bi bakın resimlereEki Görüntüle 981544 Eki Görüntüle 981545 aşağıda yorumlarınız önemli tecrübeli biri olarak. Rabbim en kısa zamanda bebeğinize kavuşturur sizi inşallah..
merhaba ben önce kendimi yazarak başlayayım belki arkası gelir. umarım yazarsınız çünkü sizleri okudukça bir nebze yalnızlıktan kurtulmuş hissediyorum kendimi. ben 29 yaşındayım tam 1 senedir bebek istiyoruz eşimin spermi keçiboynuzu ile 40 milyona çıktıktan sonra geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım. ama ilginç olan şey bhcg 13 iken düşmeye başlamasıydı. o ay ilişkiden 1 gün sonra doktora gitmiştim ve alttan kontrol yapmıştı yumurtan çatlamış demişti. çok merak ediyorum acaba doktor alttan bakmadan bir gece önce gebe kaldığım için embriyo çok küçükken zarar gördü alttan muayeneyle de o yüzden mi düştü bebek???çok merak ediyorum bir bilen varsa yazsın lütfen. kimyasal gebelik kendiliğinden düştükten sonra hsg çekildim. ve progestan corasprin içmeye başladım şimdi beklemedeyim. adetime 5 gün var. allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
Hımm anladım tatlım hakkında hayırlısı olsun ama bence bu resimlere göre sen hamilesin yarın kan ver ayrıca batma da varmış ben ikisinde de batma yaşadım eğer bu sonuçlarınız testi yaptıktan 5-10 dk içinde çıktıysa sonucunuz pozitiftir.Ama yarım saat sonra çıktıysa negatif olması da mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?