2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Bu arada millet son girdiğim denemem açıklandı durum iyi yani bana göre iyi, 40 tan kademe kademe 60 a yükseldim. inşallah bu rakam 90 ları da görecek :129::129::129:

bebeğim hayırdır ne oldu bende misafirlikteydim. şimdi geldim eve soru çözeceğim. sonra erken yatarım sabah dersane var erken kalkmam lazım :18::18:

Bir sıkıntı yok su an kızlar halloldu, teşekkür ederim

Elf'im sevindim yükseltmene...Denemelerden 95 üstü almadan durmak yok, hepimiz için

Güneş diger tarafta yazdıklarını okudum, iş degil işkence seninki...Maili de okudum...Masallah o kadar seyin arasında kpss ile ugrasıyorsun. Elbet eksikler olacak bu kadar seyin arsında, canını sıkma...

Bu arada dün cok güzel bir film izledim...Bol ödüllü...İsimi ''Her''. Yapay zekalı işletim sistemine asık olan bir adamı anlatıyor, eşinden bosanmak üzere, yalnız...Çok sevdim. İzleyiniz.

Ben yemek yapmaya geciyorum, sonra devam edecegim, daha gazetelere bakamadım bugünlük, güncelleri yazamadım bugün, ama yazınca birlestirilmiş yazıyorum zaten. Eksigimiz yok, merak etmeyin.

Haydin kolay gele...

Nazar boncugumuzu da koyalım, nazar degmesin bizlere. Ara ara moralimiz bozulsa da, iyiyiz bence.

teşekkürler canım. kolay gelsin iyi olmana sevindim. bende revenge yi takip ediyorum çok heyecanlı bitmişti onu izlicem

tabikisi iyiyiz hep iyi olacağız inşallah

teşekkürler canım. kolay gelsin iyi olmana sevindim. bende revenge yi takip ediyorum çok heyecanlı bitmişti onu izlicem

Sagol canım, bi oradan yazıyorum sana, bi buradan

Revenge su türk versiyonu olan dizi de mi? Duymustum.

Ben bir tek The Walking Dead izliyorum dizi olarak, o da sezon arası verdi, bu ay baslayacak, merakla bekliyorum...

Tavsiye ederim, sevilir, ne ararsan var içinde.

Neyse ben yemek yapim cenem düstü. Sonra derse. Görüsürük

evet intikam türkçe versiyonu, onlar 2. sezonda daha ben 3. sezona geçtim Revenge olarak baştan izlemek lazım çok sezonu yoksa başlayabilirim onada. haber et :)

iyi gecelerr ya büşra yokmu artık yada ben mi denk gelemiyorummm :26: geçmişe gitmeye çalıştım yine göremedim :26:

bugün yıldızlı pekiyi veriyorum ben kendimeeee çok çalıştım yia
tarihle başladım ilk konumu bitirdim İLK TÜRK DEVLETLERİ VE KÜLTÜR MEDENİYETİ TEKRARI YAPTIM TEST ÇÖZDÜM 50 YE YAKIN (AZ OLDU AMA YAZARAK ÇALIŞTIGIM İÇİN ÇOK BUNALDIM )

YARIN DEVAM BAKALIM
EVDE ZOR OLUYO AMA Bİ DERSHANE BULAMADIM
HAYIRLI ÇALIŞMALAR HERKESE

tabii hep birlikte göreceğiz inşallah o günleri çok yakında :))

oyyyy kıyammmaaammmmm ben sanaaa kuzum. ne yapcan başa gelen çekilir az kaldı kurtulucaz inşallah :))

günaydın kızlar aminn hepimiz memur olur sıkıntılardan kurtuluruz
elfmet cnm sevindim seviyenin yükselmesine ben uzun bir süre daha sınavlara giremicem ölçemiyorum böyle kendimi
akşam tarih çözdüm ama az çözdüm yine biliyorum neyse gün içinde telafi edicem bugün
şimdi soru sayımı yazmaya gidiyorum
bu arada pamuk şekerim gel artıkk

Günaydınnnn canım bol soru çözmeler,

Günaydın sabah şekerlerim, akşam lokumları, tatlılarım...

tabii hep birlikte göreceğiz inşallah o günleri çok yakında :))

oyyyy kıyammmaaammmmm ben sanaaa kuzum. ne yapcan başa gelen çekilir az kaldı kurtulucaz inşallah :))

İnşallah kuzum inşallah, kurtulduğumuz günleri görcek miyim acaba

Bu arada millet son girdiğim denemem açıklandı durum iyi yani bana göre iyi, 40 tan kademe kademe 60 a yükseldim. inşallah bu rakam 90 ları da görecek :129::129::129:

Maşallah Süphanallah Elfmetcim, darısı 90 lara inşallah

Sağol kuzucuuum, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Rahatladığına sevindim
Şuanda film izlemeye vaktim yok ama ajandama yazıyorum. Sınavdan sonra keyifle izlenecekler

Bunu da yazdım

Darısı son konulara inşallah canım,
Evet Pambık yok ne yazıkki. İyice merak etmeye başladık. Umarım hasta filan değildir. Çıkar gelir ben geldiiiiiiim diye
(Bu smile da çok kullanırdı. Üzüldüm şimdi)

Dersaneye yazıldımmm :) Tarihten ikinci konumu bitiriş bulunmaktayımm :)60a yakın test çözdüm, uykum geldi yatıyorum iyi geceler herkese :)

Hayırlı olsun canım,

Amin, amin, amiiiin Zeytinciğim

Günaydınnnn canım bol soru çözmeler,

Günaydın kuzucum, bol çalışmalar. Bugün bi aksilik çıkmazsa ofisteyim. İnşallah bol bol soru çözcem.

Hepinizi öperim

Arkadaşlar dün bi yerde işim vardı, biraz da beklemem gerekiyordu yine işle ilgili birini bekliyordum. Bi baktım yan tarafta kitapçılar çarşısı Onu beklerken bari yeni ciciler alayım kendime dedim ve aldıııııııım,

İhtiyacım da vardı, aşağıya ekliyorum resimlerini

Eki Görüntüle 955679

Bu arada daha önce tanımadığım için biraz önyargılı idim Uzman Kariyere. Ama şuan kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle benim gibi çözümsüz kitapları sevmeyen varsa muhakkak bir incelesin. Özellikle öğreten soru bankalarında, çözümler konu tekrarı gibi. Dakikalarca kitapları karıştırmaya gerek yok, çözümü okuduğunda anında tekrar yapmış oluyorsun.

Hadi kolay gelsin canlarım, öperim hepinizi

yeni cicilerin uğur getirsin cnm güle güle çalış :)
uzman kariyeri bende beğeniyorum
soru çözüyordum mola verdim geldim

çok ii yapmışsın canım artık bol bol soru çözersin:) ben uzman kariyerin denemelerinin güzel olduğunu duymuştum bol çalışmalarrrrr tatlımmm::)

çok ii yapmışsın canım artık bol bol soru çözersin:) ben uzman kariyerin denemelerinin güzel olduğunu duymuştum bol çalışmalarrrrr tatlımmm::)

bende yedi iklimin sayısal sözel mantık almak istiyorum ama 2014 alım diyorum sen neden 2013 aldın canım

canımmm gülee güleee oku cicilerini her harfi beynine kazınsın inşallaaahhh
ahandaa şu baştakinden bende almam lazımmmm öğreten soru bankasından

yeni cicilerin uğur getirsin cnm güle güle çalış :)
uzman kariyeri bende beğeniyorum
soru çözüyordum mola verdim geldim

Sağol Zeytincim, hepimize inşallah. Ooooh maşallah, ben de dışardaydım şimdi geldim, 6 ya kadar çalışcam inşallah

Amiiin inşallah canım, evet çok faydalı gerçekten. Sana da başarılar kuzucum,

bende yedi iklimin sayısal sözel mantık almak istiyorum ama 2014 alım diyorum sen neden 2013 aldın canım

Duobakcım ben mantık konusunda sıfırım, yani nasıl olduğu hakkında bile yeni yeni fikir sahibi oluyorum O yüzden mantığını kavramam için yeterli olur sanırım.

canımmm gülee güleee oku cicilerini her harfi beynine kazınsın inşallaaahhh
ahandaa şu baştakinden bende almam lazımmmm öğreten soru bankasından

Amiiiin sağol Panteracım, hepimizinkiler harfi harfine kazınsın inşallah. O baştakini çok beğendim ben canım, hiç düşünme derim. Ünlü bi sidete 8 tl olduğunu gördüm, G..t.....r.com deyim sen anla Düşünürsen fiyatı uygun canım, ben 12 ye aldım.
(Yoksa link vermek mi yasaktı )

Çoook başarılar, kokulu kokulu öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…