- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #3.981
bebeğim hayırdır ne oldubende misafirlikteydim. şimdi geldim eve soru çözeceğim. sonra erken yatarım sabah dersane var erken kalkmam lazım :18::18:
Günaydın canlarım,
Hee valla Carpem ya, nasıl olcak bu iş bilmiyorum.
Soru çözüm kısmına derdimi döktüm kuzum.
Hiç sorma Zeytincim, işi bıraksam diye de düşünüyorum da işte sonra başka sıkıntılar çıkııyor. Ooof of
Maşallah valla, ne zaman ofiste ders çalışacak olsam aklıma sen geliyorsunAllahım çokça yardımcımız olsun inşallah.
Ben de bu güne kadar toplam 20 vatandaşlık sorusu çözmüşüm yaaa
Tebrikler İlkaycım, darısı başıma, darısı başıımaaaaaa
Maşallah kuzuma
Ne oldu kuzumcum, şimdi iyi misin?
Al güneşcim sana motivasyon şeklinde bir mail geldi arkadaşlar şimdi, kopyalayıp yapıştırıyorum. Sadece ismi siliyorum.
[FONT="]İlgili Birimlerin Dik.
Cumartesi Saat 11.00 de Ankara da Genel Müdürlükte xxxx beyin başkanlığında toplantı yapılacak.[/FONT]
[FONT="]Saat 07.00 de xxxxx de hazır olalım.[/FONT]
[FONT="]En önemli gündem ciro kayıpları nedenleri,nasıl çözülebilir,nasıl artırılabilir,yeni pazarlama aktiviteri,mevcutların daha iyi olması için neler yapılmalı [/FONT][FONT="]Toplantıda departmanınızla ilgili problemler çözüm önerileri ve yeni fikirler konularında hazırlık yapın.[/FONT]
Bi cumartesim vardı aylardır tatil yapamadım. O da gitti. Toplantı, yemekti yoldu derken ben Konya'ya yatma saatince ancak gelirim muhtemelen
Bir sıkıntı yok su an kızlar halloldu, teşekkür ederim
Elf'im sevindim yükseltmene...Denemelerden 95 üstü almadan durmak yok, hepimiz için
Güneş diger tarafta yazdıklarını okudum, iş degil işkence seninki...Maili de okudum...Masallah o kadar seyin arasında kpss ile ugrasıyorsun. Elbet eksikler olacak bu kadar seyin arsında, canını sıkma...
Bu arada dün cok güzel bir film izledim...Bol ödüllü...İsimi ''Her''. Yapay zekalı işletim sistemine asık olan bir adamı anlatıyor, eşinden bosanmak üzere, yalnız...Çok sevdim. İzleyiniz.
Ben yemek yapmaya geciyorum, sonra devam edecegim, daha gazetelere bakamadım bugünlük, güncelleri yazamadım bugün, ama yazınca birlestirilmiş yazıyorum zaten. Eksigimiz yok, merak etmeyin.
Haydin kolay gele...
Nazar boncugumuzu da koyalım, nazar degmesin bizlere.Ara ara moralimiz bozulsa da, iyiyiz bence.
teşekkürler canım. kolay gelsin iyi olmana sevindim. bende revenge yi takip ediyorum çok heyecanlı bitmişti onu izlicem
tabikisi iyiyiz hep iyi olacağız inşallah
Sagol canım, bi oradan yazıyorum sana, bi buradan
Revenge su türk versiyonu olan dizi de mi? Duymustum.
Ben bir tek The Walking Dead izliyorum dizi olarak, o da sezon arası verdi, bu ay baslayacak, merakla bekliyorum...
Tavsiye ederim, sevilir, ne ararsan var içinde.
Neyse ben yemek yapim cenem düstü.Sonra derse. Görüsürük
Bu arada millet son girdiğim denemem açıklandı durum iyiyani bana göre iyi, 40 tan kademe kademe 60 a yükseldim. inşallah bu rakam 90 ları da görecek :129::129::129:
sevindim senn adına canım benim de 60 civarında işallah 90 ları görürüzzz
Oyyyy güzel arkadaşım benim yaa, vallahi şu minicik metnin beni coşturmaya yetti. Bu gün ne yapıp edip ofiste de biraz çalışcam. Tarihle başlıyorum, akşamüstü yazcam inşllah.
inşallah Zeytinciğim, günleri görmeyi de nasip etsin inşallah Allahım :)
tabii hep birlikte göreceğiz inşallah o günleri çok yakında :))
oyyyy kıyammmaaammmmm ben sanaaa kuzum. ne yapcan başa gelen çekilir az kaldı kurtulucaz inşallah :))
günaydın kızlar aminn hepimiz memur olur sıkıntılardan kurtuluruz
elfmet cnm sevindim seviyenin yükselmesine ben uzun bir süre daha sınavlara giremicem ölçemiyorum böyle kendimi
akşam tarih çözdüm ama az çözdüm yine biliyorum neyse gün içinde telafi edicem bugün
şimdi soru sayımı yazmaya gidiyorum
bu arada pamuk şekerim gel artıkk
Dersaneye yazıldımmm :) Tarihten ikinci konumu bitiriş bulunmaktayımm :)60a yakın test çözdüm, uykum geldi yatıyorum iyi geceler herkese :)
tabii hep birlikte göreceğiz inşallah o günleri çok yakında :))
oyyyy kıyammmaaammmmm ben sanaaa kuzum. ne yapcan başa gelen çekilir az kaldı kurtulucaz inşallah :))
Bu arada millet son girdiğim denemem açıklandı durum iyiyani bana göre iyi, 40 tan kademe kademe 60 a yükseldim. inşallah bu rakam 90 ları da görecek :129::129::129:
Bir sıkıntı yok su an kızlar halloldu, teşekkür ederim
Elf'im sevindim yükseltmene...Denemelerden 95 üstü almadan durmak yok, hepimiz için
Güneş diger tarafta yazdıklarını okudum, iş degil işkence seninki...Maili de okudum...Masallah o kadar seyin arasında kpss ile ugrasıyorsun. Elbet eksikler olacak bu kadar seyin arsında, canını sıkma...
Bu arada dün cok güzel bir film izledim...Bol ödüllü...İsimi ''Her''. Yapay zekalı işletim sistemine asık olan bir adamı anlatıyor, eşinden bosanmak üzere, yalnız...Çok sevdim. İzleyiniz.
Ben yemek yapmaya geciyorum, sonra devam edecegim, daha gazetelere bakamadım bugünlük, güncelleri yazamadım bugün, ama yazınca birlestirilmiş yazıyorum zaten. Eksigimiz yok, merak etmeyin.
Haydin kolay gele...
Nazar boncugumuzu da koyalım, nazar degmesin bizlere.Ara ara moralimiz bozulsa da, iyiyiz bence.
teşekkürler canım. kolay gelsin iyi olmana sevindim. bende revenge yi takip ediyorum çok heyecanlı bitmişti onu izlicem
tabikisi iyiyiz hep iyi olacağız inşallah
iyi gecelerrya büşra yokmu artık yada ben mi denk gelemiyorummm :26: geçmişe gitmeye çalıştım yine göremedim :26:
bugün yıldızlı pekiyi veriyorum ben kendimeeee çok çalıştım yia
tarihle başladım ilk konumu bitirdim İLK TÜRK DEVLETLERİ VE KÜLTÜR MEDENİYETİ TEKRARI YAPTIM TEST ÇÖZDÜM 50 YE YAKIN (AZ OLDU AMA YAZARAK ÇALIŞTIGIM İÇİN ÇOK BUNALDIM )
YARIN DEVAM BAKALIM
EVDE ZOR OLUYO AMA Bİ DERSHANE BULAMADIM
HAYIRLI ÇALIŞMALAR HERKESE
Dersaneye yazıldımmm :) Tarihten ikinci konumu bitiriş bulunmaktayımm :)60a yakın test çözdüm, uykum geldi yatıyorum iyi geceler herkese :)
günaydın kızlar aminn hepimiz memur olur sıkıntılardan kurtuluruz
elfmet cnm sevindim seviyenin yükselmesine ben uzun bir süre daha sınavlara giremicem ölçemiyorum böyle kendimi
akşam tarih çözdüm ama az çözdüm yine biliyorum neyse gün içinde telafi edicem bugün
şimdi soru sayımı yazmaya gidiyorum
bu arada pamuk şekerim gel artıkk
Günaydınnnn canım bol soru çözmeler,
yeni cicilerin uğur getirsin cnm güle güle çalış :)Arkadaşlar dün bi yerde işim vardı, biraz da beklemem gerekiyordu yine işle ilgili birini bekliyordum. Bi baktım yan tarafta kitapçılar çarşısıOnu beklerken bari yeni ciciler alayım kendime dedim ve aldıııııııım,
İhtiyacım da vardı, aşağıya ekliyorum resimlerini
Eki Görüntüle 955681 Eki Görüntüle 955678 Eki Görüntüle 955679 Eki Görüntüle 955682
Bu arada daha önce tanımadığım için biraz önyargılı idim Uzman Kariyere. Ama şuan kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle benim gibi çözümsüz kitapları sevmeyen varsa muhakkak bir incelesin. Özellikle öğreten soru bankalarında, çözümler konu tekrarı gibi. Dakikalarca kitapları karıştırmaya gerek yok, çözümü okuduğunda anında tekrar yapmış oluyorsun.
Hadi kolay gelsin canlarım, öperim hepinizi
hadi hayrlı olsun canım dersanen. :12:
Arkadaşlar dün bi yerde işim vardı, biraz da beklemem gerekiyordu yine işle ilgili birini bekliyordum. Bi baktım yan tarafta kitapçılar çarşısıOnu beklerken bari yeni ciciler alayım kendime dedim ve aldıııııııım,
Eki Görüntüle 955681 Eki Görüntüle 955678 Eki Görüntüle 955679 Eki Görüntüle 955682
Bu arada daha önce tanımadığım için biraz önyargılı idim Uzman Kariyere. Ama şuan kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle benim gibi çözümsüz kitapları sevmeyen varsa muhakkak bir incelesin. Özellikle öğreten soru bankalarında, çözümler konu tekrarı gibi. Dakikalarca kitapları karıştırmaya gerek yok, çözümü okuduğunda anında tekrar yapmış oluyorsun.
çok ii yapmışsın canım artık bol bol soru çözersin:) ben uzman kariyerin denemelerinin güzel olduğunu duymuştum bol çalışmalarrrrr tatlımmm::)
Arkadaşlar dün bi yerde işim vardı, biraz da beklemem gerekiyordu yine işle ilgili birini bekliyordum. Bi baktım yan tarafta kitapçılar çarşısıOnu beklerken bari yeni ciciler alayım kendime dedim ve aldıııııııım,
yeni cicilerin uğur getirsin cnm güle güle çalış :)
uzman kariyeri bende beğeniyorum
soru çözüyordum mola verdim geldim
çok ii yapmışsın canım artık bol bol soru çözersin:) ben uzman kariyerin denemelerinin güzel olduğunu duymuştum bol çalışmalarrrrr tatlımmm::)
bende yedi iklimin sayısal sözel mantık almak istiyorum ama 2014 alım diyorum sen neden 2013 aldın canım
canımmm gülee güleee oku cicileriniher harfi beynine kazınsın inşallaaahhh
ahandaa şu baştakinden bende almam lazımmmm öğreten soru bankasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?