- 23 Şubat 2013
- 178
- 20
- 298
- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #1.261
kafamı bir türlü toplayıp derslere başlayamıorm
iş arıyorum bulamıyorumya nereye başvuru yapsam ses çıkmıyor kısmetsizmiyim neyim anlamadım
kafama takıyorum dolayısı ile dersleri de terteleyip duruyorum bu moral bozukluğuyla
ne olacak benim bu halim
Zeytin bende 3 aydır iş arıyorum Allah umutsuz kullarını sevmezmiş benden umudu kesti dermiş deyip hep dua ediyorum. Aynı durumdayız sıkma canını 1 sene iş arayıp bulan tanıdıklarım var KPSS ile inşallah bir kazanıcaz pir kazanıcaz
ayrıca bu haberin aslı var mıdır arkadaşlar çözemedim..
ösym durup durup sınava az bi zaman kala sistemi değiştirir genelde ama bu nedir ya elektronik sınav falan?? :))
2014 yeni KPSS sistemi nasıl olacak? | Son Dakika Haber
habire saçmalık çıkarıyolar ya bosver bız guzelce hazırlanalım:2:
iyice bilgi sahibi olmadan hazırlanasım gelmiyor hiç ya eylülün ortasına geldik matematiği bile bitirenler olmuştur ben başlayamadım bile neden net bi açıklama yapmazlar anlamam
iyice bilgi sahibi olmadan hazırlanasım gelmiyor hiç ya eylülün ortasına geldik matematiği bile bitirenler olmuştur ben başlayamadım bile neden net bi açıklama yapmazlar anlamam
böhüüğğ bende baslıcam da nezaman acabaa ben duymadım bır degısıklık ama sanmıyorum onumuzdekı sınavda deıgısklık olsn kesınlessın tatlişş
tarih için yeni kitap daha iyi olur, ama soru bankaları hiç gözüme çarpmadı :44:ales içinse değişen bişey olmadığından alabilirsin bence
maşallah puanların güzelmişbu puanları almak için nasıl çalıştın, rica etsem anlatır mısın
130. sayfalara gelmiş topik vay beee :)
hep yazıyorum bunu ama kitapçıya inecek vaktim olmadı, yeni yayınlardan alan var mı arkadaşlarrr büyük bir konu değişimi falan olmamış değil miiiiii ??? 2013 basımlarından da çalışabiliriz
ben aldım 2014 ihtiyac yayınlar
yeni konular eklenmiş tek vatandaşlıkta göremedim yeni konuları
diğer derslerin hepsinde var
büyük konu değişimi olmamış ama gereksiz buldum ben eskilere çalıştıkda yenileri kaldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?