- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #1.341
bunları almak istiyorum net üzerinden hiç kitap almadım daha önce. sahip olan varsa memnun mu
Eki Görüntüle 803281
bunları almak istiyorum net üzerinden hiç kitap almadım daha önce. sahip olan varsa memnun mu
Eki Görüntüle 803281
Eki Görüntüle 803281
canım ben dün kitapseçten sipariş verdim ama şimdilik yorum yapamam henüz kitaplarımı almadım. ama müşteri hizmetleri çok ilgiliydi onu söyleyebilirim.
Senin için ihtiyacınne'ye baktım ordan sipariş vermiştim bir kaç kez ordada indirimli 49.90 linki yazıyorum.
2013 KPSS Yaynlar
nerden alırsan al, ihtiyaçtan her türlü istifade edersin. Özellikle konuları öğrenirken. Ama sonrasında daha zor yayınlara da yönelmeni öneririm.
elimde 2013 ihtıyac konu anlatım var canım o zaman bi kaç konu için yeni yayınlara bulaşmadan elimdekilere çalışayım ben.. sağ ol yardımın için :*
Aynen canım elinde 2013 varsa şimdi onlara bak bunu ertele. Doğruluğu ne derecedir bilmiyorum ama bazı yayınlar şu sıralar eski kitaplara 2014 damgasını vurup yeniden piyasaya sürüyorlarmış. İnsanın içine kurt düşüyor yine de. İhtiyacın kendi sitesinde 49 olan set neden başka yerde 35 oluyor?
Sonra almanı öneriyorum o yuzden. ama konu anlatımında ben ihtiyacı çok seviyorum A'dan sipariş verdim onlar da ihtiyaç mikro falan onlar 2013 sıkıntı olmaz ama güncelde sıkıntı olabilir.
Ayrıca görüntülü setler de var. uzaktan eğitim vs. Bugünde femakademininkileri gördüm bi yerde. teknofem yazarsan çıkar. Ben bir süre bunlardan idare edeceğim.
İnşallah faydalı olmuştur. Kolaylıklar dilerim
Kolay gelsin kızlar ALLAH yardımcımız olsun :)Sizlere bir şey danışmak istiyorum fikirlerinizi söylerseniz çokkkk ama çooook sevinirim.
Ben lisans gk-gy hazırlanıyorum elimde geçmiş yılların konu anlatımı yediiklim kaynak kitapları var. Acaba ondan konuları çalışıp 2014 basımı soru bankalarından mı çözsem yoksa konu anlatımını 2014 basımdan çalışıp soruları geçmiş yıllardan mı çözsem.Çünkü evde hazırlanacağım.Şimdiden çooook teşekkür ederim canlar:)
amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun.
geçmiş yıllar derken hangi yılların kitapları var ben 2012 kitaplarımdan çalışıyorum şu an eklenen konuları ayrıca yeni kitaplardan çalışacağım ama şu anlık elimdeki kitaplara yöneldim.
iyi geceler
türkçe :
ses bilgisi ve yazım kuralları bitti büşracımmm
kızlar bu arada 2006 dan bu yana ses bilgisinden hiç soru çıkmamış ama ben yinede çalıştım öyle
çıkmıcak iye çalışmayan varmı bu konuya ?:26:
2012 yediiklim konu anlatım seti var. Yani geçmişderken 2013,2012,2011.Vatandaşlığı 2014 kitaplarından çalışmayı düşünüyorum.
Elimde ihtiyaç,uzman kariyer, yediiklim soru bankaları var 2012 ve 2011 genellikle..Acaba 2014ün soru bankalarına mı yönelsem konu anlatımına mı fazla değişen konu yok çünkü canım.
o çıkmaz bu çıkmaz diye sallamamak lazım ösym bu belli olmaz :)
merhaba ..........
bende işletme son sınıf öğrencisiyim ve 7 aylık bir kızım var bu sene kpss hazırlanayım diyorum nolur yardım et nasıl yapabilirim
ben vatandaşlık dışında diğer konu anlatımlı kitaplarımdan ve soru bankalarından devam ediyorum canm biraz vakit geçsin 1-2 aya kadar yeni yayınlara geçmeyi düşünüyorum.elindeki kitaplar iyi şu anda istersen al ama ben şahsım adına konuşursam çok kitap olunca sıkıntı basıyor elimdekiler bitsin önce diyorum ama tabi çok beklemeyeceğim.ne bulduysam çözerim taktiği uyguluyorum yani
İyi yapıyorsun canım ben de işte şimdilik elimdekilerden devam ediyim diyorum.Haklısın çok kitap olunca benim de gözüm korkuyor:)
Elimde coğrafya ve tarih konu anlatımı da var ama x yayıncılığın ki güzel diyorlar onu alabilirim.Soru bankası illa hepsi 2014 olsun diyemem.Tabi bütçemizi aşar çünküüüüüüü çok çok çok soru çözmemiz lazım öyle 1-2 kitapla olacak iş değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?