- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #1.541
benim de adımı ekler misiniz tabloya
daha önce yazmıştım ama bi kaç gündür siteye uğrayamadım
istanbuldayım sosyoloji mezunuyum
2012 kpss ye hazırlanmadan girdim 70 aldım o yüzden bu yıl kendimden umutluyum
yeni evliyim çalışmıyorum
inşallah derslere bir çalışmaya başlarsam deli gibi çalışacağım seneye de devlete sırtımı dayayacağım inşallahhh
inşallah herkes dilediği puanı alır
benim de adımı ekler misiniz tabloya
daha önce yazmıştım ama bi kaç gündür siteye uğrayamadım
istanbuldayım sosyoloji mezunuyum
2012 kpss ye hazırlanmadan girdim 70 aldım o yüzden bu yıl kendimden umutluyum
yeni evliyim çalışmıyorum
inşallah derslere bir çalışmaya başlarsam deli gibi çalışacağım seneye de devlete sırtımı dayayacağım inşallahhh
inşallah herkes dilediği puanı alır
İlk soru hakkında pek bilgim yok aslında ama uygurlar ötükende kurulduğu için aklıma coğrafi olarak yakın olan çin geldi. Diğerleri hakkında yorum yapamadım.
2. soruda ise 1 ve 2 diyorum.
1. ülkenin hanedanının ortak malı sayılması taht kavgalarına sebep olmuştur. Bu da devletin yıkılmasını kolaylaştırır.
2. ise ülkenin bölümlere ayrılarak yönetilmesi merkezi otoritenin sarsılmasına sebep olabileceğinden dolayı yıkılmasına sebep olabilir.
3. kut anlayışı hakan'a bu görevin yaratıcı tarafından verildiğine inanılması, bu devletin yıkılmasına sebep olmaz. Aksine insanların hakana bağlılığını arttırır.
Benim yorumlarım bu şekilde canım. :26:
Tekrar hosgeldinBenim de yüksek bir not almam lazım...
1. soruyu anladım canım. Talas savasında abbasilerle birlesip cin'e karsı mücadele ettiler, burdan abbasilerle ilişkili olduklarını cıkarabiliriz. Cinle zaten ipek yolu için hep mücadele halindeydiler, birbiriyleriyle ticarette yapıyorlardı. Şimdi baktım İpek yolunun ucu bizansta haritada. Onlarla da ticaret yaptılar yani. C;123
2. soru için ben söyle düşündüm; kut kanda oldugu için tüm hanedan üyeleri hak iddia ediyor devlet idaresinde. Bu yolla düzensiz veraset sistemi oluyor...Bu da cabuk parcalanmaya sebep oluyor. C:12 ama. Bunu bir sorayım ben hocaya.
Dikkat problemi bende de var...Bak misal calısırken on kere oturup kalkarım. Sınavda da okumaya üşendigim sorular oluyor. Ögrencilik hayatımda da aynı sen gibiydim..
Dershanenin buna bir yardımı olmaz, bu bizle ilgili bir durum. Maksimum odaklanma süremizi artırmamız lazım. Şöyle bir yöntem izliyorum simdi, dk'lı calısmaya cabalıyorum. Sigara zamanımı molaya ayarlıyorum ve en en önemlisi bol kitap okumak lazım.
Aynı durumdan muzdarip olduğumuz açık :) bi yol bulmam lazım artık yoksa yolun sonuna iki adımım kaldı
Dikkat problemi bende de var...Bak misal calısırken on kere oturup kalkarım. Sınavda da okumaya üşendigim sorular oluyor. Ögrencilik hayatımda da aynı sen gibiydim..
Dershanenin buna bir yardımı olmaz, bu bizle ilgili bir durum. Maksimum odaklanma süremizi artırmamız lazım. Şöyle bir yöntem izliyorum simdi, dk'lı calısmaya cabalıyorum. Sigara zamanımı molaya ayarlıyorum ve en en önemlisi bol kitap okumak lazım.
Aynı durumdan muzdarip olduğumuz açık :) bi yol bulmam lazım artık yoksa yolun sonuna iki adımım kaldı
Bade, pamuk sagolun kızlarBunu sormama gerek kalmadı artık.
Yolun bası daha kırkbes. İnsanlar Ocaktan sonra baslıyor calısmaya...Şimdi calısırsan onlara göre epey yol kat etmis olacaksın.
herkese selam kızlar ders çalışmaktayken çok sıkıldım birden size bakmak istedim. yüzde kar zarar faiz problemlerini ve karışım problemlerini bitirdim bitirdim Türkçe den sözcükte anlam bitti coğrafyadan ilk konu olan coğrafi konumu bitirdim. nasılsa dün bir gaza geldim akşama kadar oğluma rağmen ders çalıştım artık böyle olacak zaten dershane başladığı zaman fazlaca vakit ayırmam gerekecek.bende kitap almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilirim. bana en önemlisi matematikten açıklamaları iyi olan, iyi bir çözümlü soru bankası önerirseniz sevinirim. sevgiyle kalın.... birde benim ismimi de tabloya ekleyebilir misin pammukşekerismim buket işetme mezunuyum aranıza Ankara dan katılıyorum. [/ COLOR]
selamlar,
motivasyonu düşük olan tek ben miyim yakitaplar git yaklaşma bize diyor sanki
herkese selam kızlar ders çalışmaktayken çok sıkıldım birden size bakmak istedim. yüzde kar zarar faiz problemlerini ve karışım problemlerini bitirdim bitirdim Türkçe den sözcükte anlam bitti coğrafyadan ilk konu olan coğrafi konumu bitirdim. nasılsa dün bir gaza geldim akşama kadar oğluma rağmen ders çalıştım artık böyle olacak zaten dershane başladığı zaman fazlaca vakit ayırmam gerekecek.bende kitap almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilirim. bana en önemlisi matematikten açıklamaları iyi olan, iyi bir çözümlü soru bankası önerirseniz sevinirim. sevgiyle kalın.... birde benim ismimi de tabloya ekleyebilir misin pammukşekerismim buket işetme mezunuyum aranıza Ankara dan katılıyorum. [/ COLOR]
bende işletme mezunuyum. benimde en az 85 yada 90 almam lazım :S ozaman. çok çalışmam lazım çokkk :)
Kızlar şevksizligin üstüne bir de asagıda müzik calmaya basladılar.Düğün varmıs. İnip oynasam mı sizce, yoksa burada sinirden köpürmeye devam mı etsem?
in biraz oyna açılırsın :) yarın da kaldığın yerden devam edersin çalışmaya :)
Çalışkan kızlar herkese iyi akşamlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım,aşkitomla evlenelim diyye kararlaştırdık ,evlilik ilk sırada gibi ama kpss ihmal etmem ,şimdilik kalmış nasıl yapalım bende şaşırıdm kızlar akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?