- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.861
merhaba arkadaşşlar benim kafama bişey takılıyor şimdibiz tarihi coğrafyayıo çalışıyoruz benim tarih bitmek üzere ama zaman cok daha sınava unutmazmıyız? tamam tekrar edeceğiz ama okadar konuyu her hafta nasıl tekrar  yapacağız.kafam çok karıştı 

)
) 

aslında başladım ama öyle kaldı bi ton iş çıktı haftaya dersanem başlıyor o zaman düzenli bi şekilde başlayacağım inşallah. Seviye tespit sınavı öncesi konuları gözden geçireyim diyordum ama olmadı bu arada ales için soru bankası aldım alese kadar onları bitirirsem Türkçe matematik konusunu büyük ölçüde halletmiş olurum sonra hızlanmak için yine soru çözerim diyorum.. Haftaya bol bol yazacağım inşallah
  aslında başladım ama öyle kaldı bi ton iş çıktı haftaya dersanem başlıyor o zaman düzenli bi şekilde başlayacağım inşallah. Seviye tespit sınavı öncesi konuları gözden geçireyim diyordum ama olmadı bu arada ales için soru bankası aldım alese kadar onları bitirirsem Türkçe matematik konusunu büyük ölçüde halletmiş olurum sonra hızlanmak için yine soru çözerim diyorum.. Haftaya bol bol yazacağım inşallah  iyi çalışmalar
 iyi çalışmalar