Kiyamammmmmm;(( seni okadr iyi anliyorum ki....tek dileğim RABBİM kuzucuklarmzn yüzü suyu hurmetine emeklerimzn karsiligini versn inş..
KPSS güllerimmmmm uyumadnz dimi günlük bildirimleri yapmadan yatmayn yoksa ruyanzda sabaha kadar kpssye girersinz:)
Biraz daha bakiyim da derse bildirimi yapip yatcam sabah 6 da kalkınca 10 da uykm geliyor(
merhaba arkadaşlar
aranıza ben de katılabilir miyim? erkek arkadaşımla aramız bozuk son günlerde sınav stresi yüzünden sanırım. enerjim düştü size katılarak biraz motive ederim kendimi diye düşündüm. bugün çalışmaya başlamadım daha kursum var ve kayıt işlerini halletmem gerekiyor. akşama sizlere inşallah en az 300 çözdüm diyeceğim. iyi çalışmalar hepinize umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Gunaydin canlar kahvaltımi yapip baslarim derse insallah bol sorulu verimli bir gun olur öpüyorum hepinizi
Eflak bogdan erdel ve sakiz adasi gibi yerler ic islerinde serbest dis islerinde osm. Dev. Bagliydi
Bu eyaletlerin;
1.ozerk bir yapiya sahip oldugu
2.ekonomik ve askeri yukumluluklerinin bulundugu
3.sinir boylarini korumakla gorevli oldugu
4. Baskentin korunmasini ustlendigi
Durumlarindan hangisine ulasilamaz
Cnm kiyamam sana allah acil sifa versin bitanem insallah su sinavin biterde tedavini olursun gerci gecikttirmekte iyi degildir ama rabbim yardimcin olsun kuzucum opuyorumKPSS gullerm bildirimi yapip yatcam kendimi pek iyi hissetmiyorm belfitigi yine rahatsız etmeye basladiEsim fizik tedaviye gidelm diyor zamanimi alir DİE onu da snv sonrasina erteledm ins daha kotu bir hal almaz, enazindan snva kadr..
Bugün dünkü kadar verimli kullanamadım günümü ama hicbisey yapmamaktan iidr 200 soru cozumu..iyi aksamlar canlar iyi calismalar...
Eflak bogdan erdel ve sakiz adasi gibi yerler ic islerinde serbest dis islerinde osm. Dev. Bagliydi
Bu eyaletlerin;
1.ozerk bir yapiya sahip oldugu
2.ekonomik ve askeri yukumluluklerinin bulundugu
3.sinir boylarini korumakla gorevli oldugu
4. Baskentin korunmasini ustlendigi
Durumlarindan hangisine ulasilamaz
aramıza hoşgeldin canım
hakkında hayırlı olur işallahh kuzummBasvurumu da yaptm kuzucugumla birlikte sira falnda yokmuş çok Raht oldu okuldan yaptım mudur yardmcisida çok guleryuzluydu çok yardmci oldu saolsn cay içmeye bile vaktmz oldu:)öğrenciler biraz sari civcivimi mincikladilar sonra evimize geldk...herkese iyi calismalar fistiklarmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?