canıııııııım çok sağol öncelikle cevap verdiğin için......nisan da başladım çalışmaya.....
öncesinde konu bilgim var ilk girişim değil....
ama çok soru çözmem lazım...bide çalışıyorum 8-20 mesai......
boşluk buldukça soru çözüyorum....
kursa artık gidemem ama bu sınav sonucum iyi olmazsa önümüzdeki yıl için düşünüyorum...
sınav kalkacak söylentilerinden dolayı bu yıl girmeye karar verdim yoksa seneye girecektim...
umarım yüksek puan alır atanırız....ve artık bunları düşünmeye gerek kalmaz........
hangi bölümsün canım seneyede girerim deyince.
canım benim öğretmenim
senin bölüm?
bildiğim kadarıyla etezyen rüzga akdenizin doğusunda ve egedenizinde görülür kuru ve sert eserr canımKızlar etezyen rüzgar nedir tam olarak?
bildiğim kadarıyla etezyen rüzga akdenizin doğusunda ve egedenizinde görülür kuru ve sert eserr canım
Yavrukuslar merhaba ben geldim
Memleketteyim dun geldim ama 3 gundur ders calisamadim ama suandan itibaren basliyorum tam gaz kamp basliyor oglumada annemler bakiyo icim rahat cok sukur cok özledim sizleri opuyorum hepinizi rabbim zihin açıklığı versin
kızlar ales açıklandıııııııı
72. 719 puan almışşşşşşşımmmmmmmmmmmmm
coğrafyadan soru çözüyorummmmm
kızlar siz ne yapıyorsunuz gkgy nerelerdesin kuzum
elifm yok uzun zamn dan beriii işallah iyi sindirrr:2:
iyi çalışmalar kuzularrrrr
Kızlar etezyen rüzgar nedir tam olarak?
Carpem ben de Duabakmin bildiği gbi hatrliyorm doguakdeniz ve ege denizinde etkili soğuk ve çoğu zamn firtina seklinde görülen rüzgarlardır bir de bu rüzgarların ege denizinde yaz mevsimi boyunca etkili oldgnu ( haz- tem-agust)ege denizinde geliş gidişi zorlastirdigini ve bu rüzgarların agaclarn büyümesini bile olumsuz etkiledgni biliyorm aklimda kalanlar bunlar can..
Merhaba kızlar biraz gec katılıyorum araniza. 24 yaşındayım ankarada yaşıyorum. Bu sene ilk kez gireceğim sınava. Isten ayrildim Bir dershaneye yazildim hatta bitti bile. Inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?