selambugün bu sorunun cvbını öğrenene kadar rahat yok bana
ikta ve gulam sistemlerini uygulayan ilk devletler hangileri ?
Fistgm belki ikizse kese daha gec olusuyordr boyle bisey yasamadm ve duymadım cevremde ama inşallah bebeğin yada bebislern:) sagliklidr kuzucm..doktor tekrar bakınca bizide haberdar et..offff ya bu gün hiç ders çalışmadımmm 30 soru çözdüm okadar
hastaneye sabah 10 da gittim akşam 4 de eve döndümmm sonra yemekti oydu buydu derken vicdanım hiç rahat değilll
kafamda karışık doktor kese oluşumu olmamış diyor ama benm hcg:1800 fazla bile doktor 500 felan bekliyodu sonucu görünce şaşırdıı ikiz bile olabilir diyor ama kese oluşmamışşşş ayyyyyyyyy öyle işteşu kese hayırlısıyla bir oluşsaydı benim de içim rahat ederdii sizlerinde böyle olan anneler varmı aranızda hcg bu kadar yüksekken kese oluşmamasıı:18:
anlayacaınız bugünüm böyleydi
canım teşekkür ederim öncelikle
iktayı bende o şekilde biliyorum
gulam ı da o şekilde biliyorum fakat netten bakıyorum ÖSym gulamı gazneliler olarak almış ama Meb anadolu selçuklu olarak almış
neye inancamı bilemedim ben :26::26:
Cnm MEB de yer alan bilgilere gore cvpliyorm zira ÖSYM de MEB kaynaklar ini esas aliyor ve birçok KPSS hazrlk kitapları guncellenmedigi için bu konuda.yanlis bilgi içeriyor.MEB e gore:
- İktayi ilk defa uygulayan Hz. Ömer
-İlk defa uygulayan ilk türk İslam dev. Karahanlilar
-Geliştiren Büyük selc dev.
-osmanlilarda da bu dirlik.adini almistr uygulayan hükümdar 1.Murat kaldiran 2. Mahmuttur.
Gulam sistemini uygulayan da yine Karahanlilardr bircok kpss hazrlik kitabinda gazneliler diye geçer fakat MEB karahanlilar olarak almistr..
canım teşekkür ederim ben bu şekilde not alıyorum ozaman artık yapıcak bişey yok sağolasınCnm MEB de yer alan bilgilere gore cvpliyorm zira ÖSYM de MEB kaynaklar ini esas aliyor ve birçok KPSS hazrlk kitapları guncellenmedigi için bu konuda.yanlis bilgi içeriyor.MEB e gore:
- İktayi ilk defa uygulayan Hz. Ömer
-İlk defa uygulayan ilk türk İslam dev. Karahanlilar
-Geliştiren Büyük selc dev.
-osmanlilarda da bu dirlik.adini almistr uygulayan hükümdar 1.Murat kaldiran 2. Mahmuttur.
Gulam sistemini uygulayan da yine Karahanlilardr bircok kpss hazrlik kitabinda gazneliler diye geçer fakat MEB karahanlilar olarak almistr..
bende nette farklı buldum bildiğim farklıydı arkadaşın dediğini not aldım artık canım benimde kafa milyonnn :111: :111:MEB'e göre ASD mi yoksa Karahanlılar mı, Gazneliler mi? Ben de hoca mebe göre gazneliler dedi diye hatırlıyorum...Annem kafam corba oldu.
canım teşekkür ederim ben bu şekilde not alıyorum ozaman artık yapıcak bişey yok sağolasınbide siz hangi kaynaklardan çalışıyosunuz =?
biz şimdi öğreniyoruz ama yanlışmı öğreniyoruz neden güncellemediler madem kitapları ya ben bunun gibi biçok yanlış şeyle karşılaşıyorum kafam allak bullak oluyo :26::26: ben ihtiyaç ve data dan calısıyorum sizin kaynakları merak ettim
bende nette farklı buldum bildiğim farklıydı arkadaşın dediğini not aldım artık canım benimde kafa milyonnn :111: :111:
Fistgm belki ikizse kese daha gec olusuyordr boyle bisey yasamadm ve duymadım cevremde ama inşallah bebeğin yada bebislern:) sagliklidr kuzucm..doktor tekrar bakınca bizide haberdar et..
Meb'in kitapları var nette. Bakacagım ben aklıma takıldı.
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_do...-ders-kitaplari-pdf_764505_gorme_engelli.html
İndirmek isteyen.
selam kızlar bugün erken kalktım ama henüz 100 soru çözebildim
mola verdim bir iki şarkı dinleyip devam edicem. vatandaşlık başıma bela oldu yeni kitap siparişi verdim umarım bugün gelir öpüyorum sizleri iyi çalışmalar
Canimmmm noldu yaa hayirdir bitanem sinav sendromumumi yoksa baska bi sorunmuSinirlerm alt üst oldu ya su snv olsa da bitse canima tak etti artk(((((((((
canım teşekkür ederim ben bu şekilde not alıyorum ozaman artık yapıcak bişey yok sağolasınbide siz hangi kaynaklardan çalışıyosunuz =?
biz şimdi öğreniyoruz ama yanlışmı öğreniyoruz neden güncellemediler madem kitapları ya ben bunun gibi biçok yanlış şeyle karşılaşıyorum kafam allak bullak oluyo :26::26: ben ihtiyaç ve data dan calısıyorum sizin kaynakları merak ettim
bende nette farklı buldum bildiğim farklıydı arkadaşın dediğini not aldım artık canım benimde kafa milyonnn :111: :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?