2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
hosgeldin cnm nerelerdesinnnn
Femden 69 net yaptiysan sivavda 90i garantilemisindir geriside gelir insallah

Canlarim 1 tane deneme cozdum 83 net yaptim ama artik pek takmiyorum sonucu bana cok sey katti cunku bu denemeler keske 2 aykaladi sirf deneme cizseymisim. Simdide yasama yurutme yargidan soru cozecem mattende isci havuz pro. Sonrada bi deneme daha
Buarada ben deneme cozdukten sonra sonuclari tektek gozden geciriyorum cvp kitabindan ek bilgilerde oluyoya cok isime yariyo ins zaman kaybi degildir

Of içim daraldı ........................................................................................................................

Fem i çok da kafana takma derim cnm...

aynen canlarım artık kafama takmıyorum..buarada dumanncım bnm tarih eksiğim olduğu için sene içinde video izleyerek not almıştım o notlara bakıyorum.diğer dersler soru şeklinde.. 6 gibi bir deneme daha yapıcam.şimdi soru çözmek için kaçıyoree

Kolay gelsin canimmmm

Rica et, kimse gelmesin. Aradılar mı gelmeden bilmiyorum, kabul etme kimseyi.

Günaydın kolay gelsin hepinize...

Ah Carpem ahhh....
Eşimi aramislar o da buyrun gelin demis ...
Napiym gelmeyn mi diyeyim diyo( samimi arkadasi).ben de uzatmadm konusmayi sonra tartismaya donmesn die çünkü uzatsam olan esimle bana olacak insanlara dokunan bisey yok yine...
Neyse sana da gunaydn kuşum kolay gelsn..

Gunaydin canimmn
Bende o nedenlerden dolayi kacip geldimya memlekete zaten oglumdu evisiydi kocaydi ne kadar zorlandigimi biliyorlardi ders calistigimida pat arkadaslar gelmis bide gurbette kimse olmayinca bide dagbasi yapacak bisey yok gelengiden eksik olmuyodu halden anlayan olmuyodu evi temizlemeye bile firsatim yoktu sonra bide adin pasakliya cikiyo yahuuu birakin ders calisiyoruz size ayiracagim vaktide evime ogluma ayiriyim offfg offff allah sabir versin kusum ama esinde son 15 gunde kimseyi kabul etmesin sonrasi sende istersin zaten

Çalıştıgını bilmiyorlar sanki o kadar yakın arkadasıymıs. İnsanda anlayıs olur az. Esinin de sucu yok, ne desinki gelecegiz deyince. Gelebilir miyiz dememislerdir bile belki.

Kızlar size sürekli karsıma cıkan bir seyi soracagım. Sürekli hata yapıyorum burada, hala da yapıyorum.

Bu yagmurun ne zaman dinecegini elbette bilirim.

İki sorum var:

Dinecegini fiilimsi degil midir?
Fiilimsiler isim tamlaması kurabiliyor mu?

Kimi yerde fiilimsiler isim soylu olmadıgı için isim tamlaması kuramaz demis, kimi yerde baska sey.

Siz ne diyorsunuz?

Rica et, kimse gelmesin. Aradılar mı gelmeden bilmiyorum, kabul etme kimseyi.

Günaydın kolay gelsin hepinize...

Sanada gunaydin carpem hayirli cumalar..
Can ya sen arkadasindan kpss ales cikmis sorular aldim demistinya hangi yayindi suson 15gune sigdirmaya calisiyim canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…