hosgeldin cnm nerelerdesinnnnselam kızlar,buraya yazmayı bıraktığımdan beri boşladım.çok sallantıdayım bıktım artıkson 2 hafta kala tekrar asılacm son gücümle.bugün yine femden çıktım ve yine zordu.hocaya diyorum nye bukdr zorluyorsunuz? ben öğrencilere diyorum başka sınavlara girinde moraliniz düzelsin diyor pis pis gülüyo bide şimdi baktım 69 net var 20 25net oynuyor evde çözdüğümle.artık hayırlısını versin rabbim.Ha gayret son demler canlar tekrara başlayacam şimdi.kolay gelsin hepimizee
Kizlarrrrr tekrarlari nasil yapiyorsunuz soru cozerekmi???
selam kızlar,buraya yazmayı bıraktığımdan beri boşladım.çok sallantıdayım bıktım artıkson 2 hafta kala tekrar asılacm son gücümle.bugün yine femden çıktım ve yine zordu.hocaya diyorum nye bukdr zorluyorsunuz? ben öğrencilere diyorum başka sınavlara girinde moraliniz düzelsin diyor pis pis gülüyo bide şimdi baktım 69 net var 20 25net oynuyor evde çözdüğümle.artık hayırlısını versin rabbim.Ha gayret son demler canlar tekrara başlayacam şimdi.kolay gelsin hepimizee
Fem 7/2
Gy:44
Gk:46
Toplam:90 net
Cog bayagi zorlandm...
aynen canlarım artık kafama takmıyorum..buarada dumanncım bnm tarih eksiğim olduğu için sene içinde video izleyerek not almıştım o notlara bakıyorum.diğer dersler soru şeklinde..6 gibi bir deneme daha yapıcam.şimdi soru çözmek için kaçıyoree
Yine misafirrrrrrrrrrrrrrr biktim yaaaaaa!!!!!!!
Yine misafirrrrrrrrrrrrrrr biktim yaaaaaa!!!!!!!
Ne misafiri ya su gunlerde...
Rica et, kimse gelmesin. Aradılar mı gelmeden bilmiyorum, kabul etme kimseyi.
Günaydın kolay gelsin hepinize...
Gunaydin canimmnAh Carpem ahhh....
Eşimi aramislar o da buyrun gelin demis ...
Napiym gelmeyn mi diyeyim diyo( samimi arkadasi).ben de uzatmadm konusmayi sonra tartismaya donmesn die çünkü uzatsam olan esimle bana olacak insanlara dokunan bisey yok yine...
Neyse sana da gunaydn kuşum kolay gelsn..
Ah Carpem ahhh....
Eşimi aramislar o da buyrun gelin demis ...
Napiym gelmeyn mi diyeyim diyo( samimi arkadasi).ben de uzatmadm konusmayi sonra tartismaya donmesn die çünkü uzatsam olan esimle bana olacak insanlara dokunan bisey yok yine...
Neyse sana da gunaydn kuşum kolay gelsn..
Rica et, kimse gelmesin. Aradılar mı gelmeden bilmiyorum, kabul etme kimseyi.
Günaydın kolay gelsin hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?