2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
kızlar hepimize sınavda şimdiden bol şanslar. Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah.sınavdan sonra mutlu mutlu görüşmek ümidiyle :18::18:

kuzularım sınavınızda şimdiden başarılarrr :16:İYİ KÖTÜ BİR YILI BİTİRDİK BERABER :43: :16:iyiki burda sizlerri burda tanıdım
hepinizi kocaman öpüyorum:21::21:
yarın giremem topiğe ondan şimdi den başarılar dileyim dedimmmm:16::16::16::16:
işallahh hepimiz için hayırlı bir sınav olurrr herkesin Allahım gönlüne göre verir işallahhh
bol şanslarrrr :16:

Canlarimmmmmm cok heyecanliyim icim bi garip rabbim gonlumuze gore versin emeklerimizi bosa cevirmesin insallah iyiki sizleri tanimisim canyoldaslarim dualarimdasiniz rabbim yolumuzu acik etsin başarılar hepinize......

merhaba kızlar ya ben çıktıyı bugün alıcam da sadece yazdır mı diyoruz... ekstra bilmem gereken bir şey var mı
bu arada ben bugün yine tarihe bakıcam içim rahat etmiyor bir türlü...artan zamana da güncel...

KPSS gullerm bu snv icn çok emek verdik yarn karsiligini almak dileğiyle hepinize basarilar diliyorum...

merhaba arkadaşlar son kez herkese başarılar dilemek istedim....
Allah hepimizin yardımcısı olsun....yapabileceğimizin en iyisini yapmayı Allahım nasip etsin inşaAllah......

Tarih çok zordu :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cidden tarih te çok kasmışlar,,
yani az daha zorlasalarmış adamların kafasındaki saç telini sorarlarmış..
inkılaplar,ilkelerin yanından geçmemişler

Herkes tarihte tıkanmış galiba. Sorulara bakıyorum da cidden insaf yok o kurumda. dünyanın çatısı bilmem ne. ne garip sorularmış
önlisansa ne gibi komedi olacak bakalım :6:

ben ona çok güldüm ya
daha doğrusu gülesim geldi gülemedim
soruyu anlamam biraz zaman aldı bu yüzden
adamın sorusundaki fantaziye bak:37:
kimbilir ne niyetle girdi,halaya döndü olay...:52:
güzelim deyimlerimiz,atasözlerimiz varken bu neyin kafasıysa:50:

rabbim emek verenlerin yüzüne baksın,yazık yani,o tarih soruları normal insan evladının soracağı sorular değildi...

adamın sorusundaki fantaziye bak:37:
kimbilir ne niyetle girdi,halaya döndü olay...:52:
güzelim deyimlerimiz,atasözlerimiz varken bu neyin kafasıysa:50:

rabbim emek verenlerin yüzüne baksın,yazık yani,o tarih soruları normal insan evladının soracağı sorular değildi...

Aynen şu sınava girip de kolaydı emeğimin karşılığını aldım diyenin önünde saygıyla eğilirim ben.
En güvendiğimdi Tarih-Türkçe sınavda yaşadığım şoku anlatamam
Sırf o şok yüzünden Matemetik çözemedim ben
çözebileceğim sorular vardı mutlaka bakamadım bile:50:
Bir de Afrasiyab nedir Allah aşkına Alper Tunga yazınca herkes çözecek çünkü biliyorlar
kulağı tersten göstermişler

Aynen şu sınava girip de kolaydı emeğimin karşılığını aldım diyenin önünde saygıyla eğilirim ben.
En güvendiğimdi Tarih-Türkçe sınavda yaşadığım şoku anlatamam
Sırf o şok yüzünden Matemetik çözemedim ben
çözebileceğim sorular vardı mutlaka bakamadım bile:50:
Bir de Afrasiyab nedir Allah aşkına Alper Tunga yazınca herkes çözecek çünkü biliyorlar
kulağı tersten göstermişler
cidden 20 netin üzerinde tarih yapanlara helal olsun,hatta 15 nete bile..
ben onu tesadüfen dün akşam gördüm,hatta hoca efrasiyab yazdırmış, gazneli mahmut değilmiydi derken aklımda kalmış..
sadrazamları sormuşlar, ulah,voynuk neydi onlar yaa..
psikopat bir tarihçinin ellerinden çıkmış..
şahsi fikrim; çok çalışmak tarihte bir yere kadar, şans ve kuvvetli atma yeteneği olmazsa olmaz

cidden 20 netin üzerinde tarih yapanlara helal olsun,hatta 15 nete bile..
ben onu tesadüfen dün akşam gördüm,hatta hoca efrasiyab yazdırmış, gazneli mahmut değilmiydi derken aklımda kalmış..
sadrazamları sormuşlar, ulah,voynuk neydi onlar yaa..
psikopat bir tarihçinin ellerinden çıkmış..
şahsi fikrim; çok çalışmak tarihte bir yere kadar, şans ve kuvvetli atma yeteneği olmazsa olmaz

ben şahsen kpss ile bağlarımı tamamen kesmeyi düşünüyorum
kaldırsalar da kaldırmasalar da yeter artık
gittikçe saçmalıyorlar anladık eleme yapmaları gerekiyor da bu kadar da olmaz.

''Tibetin en yüksek yerinde pekine giden o uçağın telefon kulübesinde halay çeken öğrenciler olarak odtü'nün getiridiği ilk internet ile size burdan küfür edeyim diyorum ösym !'' cokk iyimiş

''Tibetin en yüksek yerinde pekine giden o uçağın telefon kulübesinde halay çeken öğrenciler olarak odtü'nün getiridiği ilk internet ile size burdan küfür edeyim diyorum ösym !'' cokk iyimiş
telefon kulübesinde halay çekmenin nasıl bir duygu olduğunu biliyorsan ,bir cümleyle 4 soru garanti:9:

Back
X