Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar son kez herkese başarılar dilemek istedim....
Allah hepimizin yardımcısı olsun....yapabileceğimizin en iyisini yapmayı Allahım nasip etsin inşaAllah......
"telefon kulübesinde halay çekmek"![]()
adamın sorusundaki fantaziye bakben ona çok güldüm ya
daha doğrusu gülesim geldi gülemedim
soruyu anlamam biraz zaman aldı bu yüzden
adamın sorusundaki fantaziye bak
kimbilir ne niyetle girdi,halaya döndü olay...
güzelim deyimlerimiz,atasözlerimiz varken bu neyin kafasıysa
rabbim emek verenlerin yüzüne baksın,yazık yani,o tarih soruları normal insan evladının soracağı sorular değildi...
cidden 20 netin üzerinde tarih yapanlara helal olsun,hatta 15 nete bile..Aynen şu sınava girip de kolaydı emeğimin karşılığını aldım diyenin önünde saygıyla eğilirim ben.
En güvendiğimdi Tarih-Türkçe sınavda yaşadığım şoku anlatamam
Sırf o şok yüzünden Matemetik çözemedim ben
çözebileceğim sorular vardı mutlaka bakamadım bile
Bir de Afrasiyab nedir Allah aşkına Alper Tunga yazınca herkes çözecek çünkü biliyorlar
kulağı tersten göstermişler
"telefon kulübesinde halay çekmek"![]()
cidden 20 netin üzerinde tarih yapanlara helal olsun,hatta 15 nete bile..
ben onu tesadüfen dün akşam gördüm,hatta hoca efrasiyab yazdırmış, gazneli mahmut değilmiydi derken aklımda kalmış..
sadrazamları sormuşlar, ulah,voynuk neydi onlar yaa..
psikopat bir tarihçinin ellerinden çıkmış..
şahsi fikrim; çok çalışmak tarihte bir yere kadar, şans ve kuvvetli atma yeteneği olmazsa olmaz
telefon kulübesinde halay çekmenin nasıl bir duygu olduğunu biliyorsan ,bir cümleyle 4 soru garanti''Tibetin en yüksek yerinde pekine giden o uçağın telefon kulübesinde halay çeken öğrenciler olarak odtü'nün getiridiği ilk internet ile size burdan küfür edeyim diyorum ösym !'' cokk iyimiş