2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Çok sükr çağdaş bitti simdi cagdasin 5 ünitesinden karisik sorular cozcem ama öncesinde kuzucugumu öğlen uykusuna yatirmam gerek sonra calismaya devam herkese iyi çalışmalar KPSS gullerm..

hayır canımm 2014 al bence çünkü konular hep değişti br kere ordan düşün yaniii 2012 de mantık yoktu konu içerikleri değişti ondan dolayı 2014 al canımm

canım ben çok yabancı kaldım öyleyse...
yaklaşık 1 ay oldu kpss ye girmeye karar vereli işte anlaşmazlıklar çıkınca kpss ye girmeye karar verdim. bugün başlarım yarın başlarım derken şimdi ancak düzen oturtabildim.
ama 2012 den beri kitap yüzü açmadım.
itiraf edeyim konuların değiştiğinden bile haberim yok
mantık derken ne demek istediğini anlamadım bile...

Fistiklarmmmm nerelerdesnz????
Uykum var ama ders calismam gerek((
Kuzum canimbenim burdayim arkadaslar geldi ders yalan oldu bi size bakim dedim. Gittim dr ye bugun efor ekg kalp ultrason u hic bisey cikmadi sukur bi ohhh cektik tamamen stres. Heyecan basiyo surekli rabbim su sureci hayirla atlatmayi nasip etsin. Bu arada mantiklari ne yaptin kuzum

Çok sevndm kuzum bisey cikmadigina sen biraz daralmissn ama geçecek bu günlerde inş.ben de 3-4 gündr cagdasla ugrasyrm bugün onu bitrdm ama 400 tane karisik sorusu vardi onu cozcektm öğleden sonra.ama cozemedm kizimi saglik ocagina gotrdm 2 yas asisi vardi onu yaptrdm sonra eve gel yemek ve ardından Esim geldi bu saat oldu sabah calistgmla kaldm simdi de uykum geldi tekrar calismamin planini yapiyimda yatcam.mantiklarda duruyor kuzum tekrar yaparken hergun bir saat ayiracam.mantiklara onlarida o sekil götürmeyi dusnyrm bakalm hayrlisi senin nasil bitti mi konular?

Sagol cnm allah razı olsun. Cok sukur iyiyim simdilik memlekete gidecem karar verdim annemler musait cocuga bakar bende ful ders calusirim diyorum esumden ayri kalcam uzuluyorm ama evladimda bende rahatlariz annem onu parka goturur gezdirir bende kamp yaparim diyorum bakakim. Boyle cok daraldim bide arkadaslar hic rahat birakmiyo biliyolar ders calistigimi ama ahh ahh karsimdaki kirilacak diye olan bana oluyo evladimin vaktinden caliyorum hic huzurly degilum o yuzden gideyim diyorum bursaya. Konular bitti mantikla cagdas kaldi olasilikda eksiklerim var bide anayasanin son konulari oooo bittide sayilmazmis( tekrar yapip test cozmeye calusiyom bu aralar. Ohh sizde kurtuldunuz asidan 2 yas asisi sondu insallah atesi ciknaz fistigin. Senin konularda bitmis kuzu allah yardimcimiz olsun tatlim bitecek bu gunler neyse cenem cok düştü:)) opuyorum cnm

Gunaydn yavrukuslarmmmm..KPSS mesaime baslaym herkese kolaylıklar iyi calismalar..

Son düzenleme:

Dumanmm en mantiklisini dusunmussn 2 ay cabuk geçer esin de bi şekilde bakar kendisine önemli olan oğlun onun şuan ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var ve sende yeterince vakit ayiramiyosn bu acigi aile büyükleri kapatır 2 ay Raht ders calisirsn sen de böylece oğlunda bu snv hazrligndan çok fazla etkilenmemiş olr..

RABBİM cektgmz skntilarn verdgmz emegn karsiligini verr ins atanrz ve daha raht daha guzel konularda muhabbetler ederz ins fistgmm..

Kuzummm inş herşey yolundadır fistgm sohbetini ozledk bebegm nasil durumlar ders calisabiliyomusn??

KPSS gullerm bu 2 ay sabreden calisan kazaniyor yavrukuslarm eğer bu 2 ayi güzel değerlendiremezsek onceki calismalarimiznda bi kiymeti olmuyor kendimizi motive edip calismalarimiza tam gaz devam edelim fistiklarmm..

Selam kızlar ben geldim,
salı günü hastaneden çıktık, çarşamba günü dersaneme gittim.sonra gelince ev işleri misafir derken nete giremedim, bugün uyudum dinlendim. ders çalışacağım işlerim bittikten sonra,

bu arada kandilimiz mübarek olsun, bugün 3 ayların 2. günü bu günlerde oruç tutabiliyorsanız sağlık sorununuz yoksa, tutmanızı tavsiye ediyorum, duayada ihtiyacımız var ibadet yaparak dua edersek daha da güçlenir dualarımız, Allah ım hepimizin duasını kabul eder inşallah, hayırlı yerlere atanırız, kim bilir belki karşılaşırız :)

Sizi çok seviyorum canlar. listeyi yapcam şimdi geçte olsa. kızlar beni çok oyalamıyor bu arada. uğraşmayım istemişsiniz, çok sağolun gerçekten beni düşündüğünüz için.

bu kadarcıkmı :S ben mi göremedim, nerede bakayım bildirimleriniz :)

Elf'im

Tarih=386
Cografya=120
Matematik=445
Türkce=243

Total=1194

Haydin ben derse simcik..

Kolay gelsin katun kişiler...

kızlar listeye toplamları geçtiğim için sorun olmuyor.

duobakcım başın sağolsun canım,

geçmişe söyle bi üstten göz attım arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim, geçmiş olsun dilekleriniz için. kendinize çok iyi bakınn, şimdi ders çalışmaya başlayacağım. byee

Hosgeldn Elifm..
Hepimizin kandili mub. Olsn canlarm
Dualarina kocamaaaannn bir AMİN diyorm Elifm..ders calisiyir olabilmene sevndm kuzum kolay gelsn iyi calismalar fistgm..

Bizim kizlar yine karaborsa( inş ders calisiyosnzdr canlar...
Ben bugün zorbela cagdastan 350 soru cozdm.ne çok ayrinti var ya kafam kazan gbi oldu ve daha 50 sorum daha var cozmem gereken onuda bebisi uyuttuktan sonra cozcem.herkese kolayliklar..

Hosgeldn Elifm..
Hepimizin kandili mub. Olsn canlarm
Dualarina kocamaaaannn bir AMİN diyorm Elifm..ders calisiyir olabilmene sevndm kuzum kolay gelsn iyi calismalar fistgm..

canım bu mübarek ggecede inşallah ibadetlerimiz, dualarımız kabul olur, öncelikle Hepimize zihin açıklığı, idrak gücü ve hafıza genişliği diliyorum,
sonra sınavdan çok güzel puanlar alıp hayırlı yerlere atanmamızı, hayırlı insanlarla karşılaşmamızı ve hayırlı işler yapmamızı temenni ediyorum.

canım çağdaş zor gibi duruyor ama sorulunca soru es geçniyosun ben çağdaşı bitirdim bitireli denemede hiç boş bırakmadım ve doğru yanıtlar verdim :)
emin ol senin de öyle olaca korkutmasın seni ayrıntılar.
iyi geceler herkese, yarın herkesii bekliyorum :)
[/B]

Arkadaşlar kandiliniz mubarek olsun rabbim saglik mutluluk huzur ve zihin acikligi versin dualarda bulusmak dilegiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…