- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi selinayege
-
Eğitimin öğrenmenin yaşı yok felsefesini onlara anlat dicem ama anlamazlar sanırım
Ne demek atamazlar yaş sınırı yok sadece A grubu kadrolarda var sen yüksek puan al da atanınca görsünler kim atanıyor kim atanamıyor.
muhasebe canım benim bölüm konusunda ne düşünüyorsun....canım öyle düşünme benim eşimde girdi 2012 de kpssye oda meslek lisesi mezunu. biliyorum düz lise mezun paunaları 93 lerin üzerinde ama bazı meslek lisesi mezunları puanları çok düşük. eşime 75 alırsan bu iş olur dedim. saolusun o da almış. kasım ayı atamasında kendi seçeceği bölümler 76 da kaldı. haziran atamasında büyük olasılıkla yazdığı yer çıkar diye düşünüyoruz. meslek liseliler düz liseye oranla daha şanslı. senin bölümün ne?
Atamada yaş sınırı yok sana bunu söyleyenler cahilliğini göstermişler sadece
Bir daha öyle diyenlere " bilmiyorsan öğren, yaş sınırı yok" de.
Millete ne anlamıyorum ki arkadaş sırf şevki kırılsın biz olamadık oda olmasın diye fesatlık yapıyorlar
Lise de ki bölümünüz kaçla kapatır onu bilemem ama bu yıl ygsye girecekseniz eğer aöften 2 yıllık seçebilirsiniz
2015te de mezun olur iyi puan alır atanırsınız
İsteyene her yol açık
( lise atamanız yüksekse eğer genelde çok yüksek oluyor o yüzden ama çalışınca neden olmasın?)
canım senin bölüm kodun 2075. yani 2075 li yerleri tercih yapacaksın. şimdi bi bakayim 2075 li yerlerin puanları en son nerde kapatmış sana bilgi vereyim. sende ona göre çalışmaya başla:) bu arada benim eşimde 30 yaşına girecek. yani yaşı problem etme. sen yeterki iste....
canım baktım şimdi bu kasım ayında 2075 nitelik kodundan hiç alım olmamışama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor. yani senin yapacağın tek şey çalışmak.inşallah başarırsın. bakalım bu haziran atamalarında senin bölüm den kadro açacaklar mı?
yas olayı a kadro ıcın gecerlı aksıne lıse mezunu ıcın ılerı yas avantaj cunku esıt puanlı tercıhlerde yası buyuk olan once atanıyor bunu bızzat bu ısın ehlı bır agızdan ogrendık. tercıh olarakda muhasebeye baglı kalmayın mesela herhangı bır ortaogretım kurumundan mezun olmak dıye bır sart var bunu karsılıyor oldugunuz ıcın o kadroları da yazabılırsınız bırde meb onaylı bılgısayar sertıfıkanız var mı eger yoksa hemen bır kursa yazılıp edının bu da tercıh sansınızı yukseltıyor eger sıkı calısırsanız elbette atanırsınız rabbımın ıznıyle neden atanamayasınız kı
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi bu tercih klavusu. senin bölüm kodun 2075
hayır canım yanlıs bılıyorsun bende bankacılık mezunuyum ama olmuyor okulda haftalık ders saatı yeterlı degılmıs yanı bu sertıfıkayı almak durumundasın ben aldım zaten eksık evrakla tercıh yapıp atansan bıle ataman yapılmıyor dahası bırkac donemde tercıh yapamıyorsun ceza olarak o yuzden bunu almak durumundasın ben cok arastırdım ıstersen sende arastırteşekkürler canım,bilgisayar sertifikam yok ama ticaret lisesi mezunlarında bilgisayar ve daktilo sertifikası aranmıyor diye biliyorum ben....
hayır canım yanlıs bılıyorsun bende bankacılık mezunuyum ama olmuyor okulda haftalık ders saatı yeterlı degılmıs yanı bu sertıfıkayı almak durumundasın ben aldım zaten eksık evrakla tercıh yapıp atansan bıle ataman yapılmıyor dahası bırkac donemde tercıh yapamıyorsun ceza olarak o yuzden bunu almak durumundasın ben cok arastırdım ıstersen sende arastır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?