2014/ Mart anneleri -İstanbul ; doğumu hangi hastanede ve hangi dr.la yapacaksınız.?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yLLz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Genel olarak....Siz düşündüğünüz yerle ilgili bi ön bilgi edinin isterseniz.
evet canım görütüm aralık ta muaynelere gidicem doguma kadar dediğiniz gibi ayrıca sanırım hastanelerde genel olarak soyle bır sey de var mesaı saatlerı dısında dogum olursa nobetcı doktor dogum yaptırıyormus yanı bakan doktor degıl sizlerdede oylemii

Hastahanede kilerden duymuştum ani durumlarda gelebildigini ama bu konuyu Dr. Uma bizzat sormadim.Her randevuda o kadar çok şey soruyorum ki mutlaka atladığı birseyler oluyor.6 kasımda muaynemız olacak o gün kendisinden öğrenirim bende.O gün renkli ulultrason da da gorucez bebisimizi heyecanla bekliyorum.

çok zevkli ve duygulu bir an canım :)

Hanımlar merhaba.
Ben de Avrupa yakası Medicalpark Bahçelievler hastanesi Dr. Suat beye gidiyorum. Muayene ücreti 135 TL. Normal doğum. 2.350 TL. Sezeryan 3.000 TL. Doktorumdan memnunum. daha önce medipole gitmiş ve memnun kalmamıştım. inanılmaz kalabalık ve yoğun bir bölüm.

Hepinize simdiden hayirli dogumlar ben avcilar hospitalde gonul kazezoglu da dogumumu yapicam ilk dogumumuda kendisi yaptirdi doktorumdan ve hastaneden cok memnunum

Paylaşım için teşekkürler , hayırlı doğumlar inşallah

Hepinize simdiden hayirli dogumlar ben avcilar hospitalde gonul kazezoglu da dogumumu yapicam ilk dogumumuda kendisi yaptirdi doktorumdan ve hastaneden cok memnunum

Paylaşım için teşekkürler , hayırlı doğumlar şimdiden.

Via Hospital - Tuğba Gürbüz e gittim cumartesi günü , hem hastaneden hem drdan hem personelden çok memnun kaldım. Kısmetse doğumumu orda yapıcam :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…