2014 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı... Buyrun canımlaaar :)

nunummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
139
47
98
2014 mayıs anneler buyrun gellin bu uzun ve güzel süreci sohbet muhabbet bitireliim herkese hayırlı doğumlar dileriiim :)

Merhaba . Ben de şu an 8 haftalık hamileyim . bebeğimin tahmini doğum tarihi 31 mayıs
neler yaşıyorsunuz hamilelik süreci nasıl gidiyor

bende bendeee :))) mayıs annesi olucam inş Allah kısmet nasip ederse

bende geldimmm:) 05/05 dogum tarihi verdiler inşallah görürüz o günleri

Merhaba . Ben de şu an 8 haftalık hamileyim . bebeğimin tahmini doğum tarihi 31 mayıs
neler yaşıyorsunuz hamilelik süreci nasıl gidiyor

bende bendeee :))) mayıs annesi olucam inş Allah kısmet nasip ederse

hoşgeldiniz arkadaslar hayırlı dogumlar dilerim hepinize sağlıkla kucagımıza alırız meleklerimizi inşallah...

merhaba canım benim de nisan sonu mayıs başı doğum inşallah

benim tahmini doğum tarihim 04.05 ama sizin tarihte yani 28.04 doğurmayı çok istiyorum.çünkü eşimin doğum günü o gün.herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum

Merhaba kızlar...

17+2 hamileyim bugün doktora gittim herşey iyi güzel dedi muhtemelen nisan sonu gibi olucak doğumum çünkü sezeryan olacak tahmini doğum tarihi 01 mayıs gösteriyor..Ayrıca cinsiyetimizde belli oldu OĞLUM olucak yani 2.kez erkek annesi oluyorum,içimden hep kız kız istiyordum ama rabbim böyle uygun gördü demmekki sağlıklı sihattli birde hayırlı olsunda ne olursa kabulümüz :) şimdi asıl geldi önemli konuya isim konusu :) ilk oğlumun ismi MUSTAFA EFE ama EFE yi kullanıyoruz (Mustafa eşimin dedesinin adı) şimdi efe uyumlu EGE düşünüyorum ama bende geçen yıl dedemi kaybettim bir nevi babam dı ama babamdan cok emeği vardır onun ismini düşünüyorum ama CEZMİ acaba ağır olur mu çocukta CEZMİ EGE koysak EFE de olduğu gibi EGE yi kullansak nasıl olur acaba çok kararsız kaldım...Dedemin ismini koymak istiyorum hem anneannemde mutlu olur diye düşünüyorum yardımcı olun lütfen fikir verin değişik isimlerde olabilir :18:

ben de mayıs annesiyim. hiç istemezdim ama sanırım ikizler burcu bi bebeğim olacak

Bizde eşime hep ikizler burcu bir kızımız olsun isterdik :) ilk tuttu kız olacak inşallah hayırlısıyla şimdi ikinciyi bekliyoruz erkenci davranmazsa bizim bıdık gönlümüzden geçen olabilir belki sebebine gelince bu zamana kadar gördüğümüz ikizler kızlarının hepsimi akıllı ve uslu olur kardeşim şaka bi yana Allah önce sağlıklı ve hayırlısını sonrada gönlümüzdekini versin inşallah aminnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…