2014 nisan anneleri detaylı ultrasona girdiniz mi?

DefneDeniz

1 melek 1 bebek annesi
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
243
5
46
İstanbul
Çok heycanlıyım bu konuda.. nasipse perşembe günü giriyorum..

İlk bebeğimi 16.haftada kaybettim o yüzden çok tedirgin bir hamilelik yaşıyorum..

Bu ultrasonda hani herbirşeyler çıkıyormuş ya ödüm kopuyor o yüzden kötü birşey duyarım diye...

Bu haftaya kadar rutin kontrollerimde kendi doktorum olumsuz birşey demedi ama ne bileyim içim bi fena oldu benim?

Girenler bana yardımcı olabilir mi neler duydular nasıl geçti nekadar sürdü bu gariban endişeli anneye bi destek olurmusunuz :)

ben geçtiğimiz hafta girdim..
yaklaşık 25 dk kadar ultrosonda durduk çok şükür herşey normal çıktı...
cd ve fotoğraf verdiler bize...
korkulacak birşey yok canım Allahın izniyle sağlıklı bebişlerimiz olucak :))

Arkadaşlar bende 21+4 günlük hamişim, ayrıntılı ultrasona daha girmedim, doktor 11 hafta gebe iken randevu vermişti taaa 21 Aralık tarihine sizler mi erken giriyorsunuz yoksa bana mı geç verdi, 25 haftalık olduğum zamana denk geliyor benim kontrolüm, ayrıca sizlerin kilo alımınız nasıldır? Bebeklerinizin kilosu nedir?

Arkadaşlar bende 21+4 günlük hamişim, ayrıntılı ultrasona daha girmedim, doktor 11 hafta gebe iken randevu vermişti taaa 21 Aralık tarihine sizler mi erken giriyorsunuz yoksa bana mı geç verdi, 25 haftalık olduğum zamana denk geliyor benim kontrolüm, ayrıca sizlerin kilo alımınız nasıldır? Bebeklerinizin kilosu nedir?

banada 23 aralık ıcın gun verıldı 23 haftalıkken falan oluyor benımde

Henüz girmedim 2 hafta sonra detaylı ultrasona giricez yani 23. haftamda umarım aksilik olmaz Allahım hayırlısıyla atlatalım tekrar yazarım:nazar:

ben 20.haftanın içindeyken girdim detatylı ultrasona çok kısa sürdü 15 dk en fazla,kızımın herşeşi normalmiş maşallah :nazar:doktor bize sadece resim verdi bazı arkadaşlar cd de almış

bende 16 aralık için randevu aldım..o zaman 22+2 oluyo..çok mu geç oluyo yahu sizler erken girecekler var :S

slm anne adayları...detaylı ultrason ile ilgili bişeler demek istiyorum yeni anne olcak annelere...şöyleki bildiğim kadarıyla en iyi sonuçları 23.haftada görmek mümkünmüş...20.ci hafta sıralarında kalp hariç bütün organlar tam olarak inceleniyormuş..bende 19. haftamda gittim detaylıya ama doktor 23.haftama gene randevu verdi kalbide incelemek için...genelde ortalama yarım saat sürüyor...ve bildiğiniz ultrason cihazının aynısı sadece 2 boyutlu olarak bebeğin iç damarlarına kadar bakılıyor...bidiklerim bu kadar ...umarım biraz yardımcı olabilmişimdir...herkese hayırlı dogumlarr....:nazar::emir_bebek:

bende 20. haftamda girdim 10 dk sürdü ama bana cd falan vermediler.normal 1 tane ultrason fotosu verdiler.nasıl ayrıntılı ultreasondu anlamadım ki ben siyah beyazdı ben renkli olucak sanıyodum bide 130 lira paramızı aldılar dr odasındaki ultrason incelemesi gibiydi kendimi kandırılmış gibi hissediyorum :50::47:

bende 20. haftamda girdim 10 dk sürdü ama bana cd falan vermediler.normal 1 tane ultrason fotosu verdiler.nasıl ayrıntılı ultreasondu anlamadım ki ben siyah beyazdı ben renkli olucak sanıyodum bide 130 lira paramızı aldılar dr odasındaki ultrason incelemesi gibiydi kendimi kandırılmış gibi hissediyorum :50::47:

Slm ilk olarak sunu belirtiyim kandirilmadin. Cunku bu normal ultrason gibi degil.bu 2boyutlu olarak bebegin ic organlarina damarlarina varana kadar bakilan ve cok onemli bir inceleme..ben bu ultrason sayesinde bebegimde ki sorunu bulabildi..ben 300 tl verdim...iki hafta sonra gene gidip gene vericez.anlicagin hic dertme sen gene hesapli kapatmissin bu isi...ok...bebislere deger cnm...hayirli dogumlar

Slm ilk olarak sunu belirtiyim kandirilmadin. Cunku bu normal ultrason gibi degil.bu 2boyutlu olarak bebegin ic organlarina damarlarina varana kadar bakilan ve cok onemli bir inceleme..ben bu ultrason sayesinde bebegimde ki sorunu bulabildi..ben 300 tl verdim...iki hafta sonra gene gidip gene vericez.anlicagin hic dertme sen gene hesapli kapatmissin bu isi...ok...bebislere deger cnm...hayirli dogumlar

canımm tabikide oğluma değer.ama ben bu şekilde beklemiyordum hani şu sütlükahve renginde bi ultrason varya onda görücem sandım bebeğimi.siyah beyaz görünce şaşırdım ve 10 dk cık gösterdiler meleğimi :(millet yarım saat 40 dk dan bahsediyo.acaba hastaneden hastaneyemi farkediyo.çünkü önümüzdeki haftalarda bi daha giricekmişim eğer hastanenin cihazından fark ediyosa başka yerlere bakayım diye yazıyorum bende size.fiyatı hiç önemli değil miniğimi ayrıntılı renkli renkli görim o bana yeter.bide bu girdiğimde kordon oğlumun boynuna dolanmıştı Allah a emanet bebeğim

Kızlar ben de 23+2 de giricem inş. 10 aralığa gün aldım.Cd de veriyolarmış.172,00 tl ye mal oluyo.İnşallah bi aksilik çıkmaz.

Benimde 14 aralık ta rutin kontrolüm var ama doktorum ayrıntılı ultrasondan daha hiç bahsetmedi o tarihe kadar bizde 23 haftalık olucaz bu mecburi bi uygulamamı arkadaşlar

Benimde 14 aralık ta rutin kontrolüm var ama doktorum ayrıntılı ultrasondan daha hiç bahsetmedi o tarihe kadar bizde 23 haftalık olucaz bu mecburi bi uygulamamı arkadaşlar

genelde 22-24 hafta arası istiyorlar canım mutlaka senden de isterler

Back
X