Benim doktorum dışarıdan gelecek ama Hizmet hastanesini çok öneriyor orda doğum yapan arkadaşlarımda memnun ve internette yaptığım araştrmalara göre Hizmetten çok memnun olan insan var ben yüksek olasılıkla o hastaneyi düşünüorum doktorumuda bu konuda gvüvenıoum. Hizmetin doğum katıda yenilenmiş ayrıca doğum sonrası için cok güzel ayrıcalıkları var ücretsiz olarak anneler için psikolog, kuaför ve 6 adet doğum albümü..
bende bahçelievlerdeyim hizmet hastanesinin biraz üst tarafında oturuyorum. iyidir önemli olan doktorunuz hatta tam donanımlı bir hastane bir ara bende orada doğum yapmayı düşünüyordum ama biraz pahalıca o yüzden Avrasya hastanesi Tamer bey (Tamer Sözen)var ben doktordan dolayı Avrasya da doğum yapacağım çok iyi doktorumuz. Hizmet te Memorialın dır kaliteli kesinlikle.
doğum ücreti ne kadar acaba??
Bu cuma randevum var daha once hic konusmadik bu konuyu. Bu gttgimde muhasebe ile gorusucem haberdar ederm olurmu :)
Sakın Hizmet Hastanesi'nde doğum yapmayın. Tabi çocuğunuzun günlerce aç kalması, hiçbir Allah'ın kulunun sizinle ilgilenmemesi, çağırdığınızda asla gelmeyen hemşireler ve sütlerin dolup boşalmamasından göğüs ağrısından kıvranmak ve acıdan çığlık çığlığa emzirmeye çalışmak gibi hobileriniz varsa o Allah'ın belası hastanede yapın doğum, siz bilirsiniz...
2010'da doğurdum ben orda. Doktorum dışarıdandı. Dr. Mete Hakan Karalök. Kendisi USA'de şu an, tam bir beyin göçü Yale'de öğretim görevlisi oldu aştı kendini adam.
Etrafım hastaneyi bana ille de çok tavsiye (!) ettikleri için orda doğum yapmak istedim. Hatta doktorum emin misin Didem dedi??? Daha düzgün bir hastane düşünmez misin? Adam haklıymış. Şansa bırakılacak bir tarafı yok bu işin.
teşekkür ettim
Bu cuma randevum var daha once hic konusmadik bu konuyu. Bu gttgimde muhasebe ile gorusucem haberdar ederm olurmu :)
Ğekı bu dogumunu nerede yapacaksın
Acıbadem Bakırköy
yani 4 nisan düşünüyoruz ben sezeryan olmak istiyorum 1400Bende Tamer beyın hastasıyım :) Sızın dogumunuz nezman pekı ?? Tamer bey dunya tatlısıııı onunla herseye varım ben :)
yani 4 nisan düşünüyoruz ben sezeryan olmak istiyorum 1400
Fiyat aldim normal dogum 800 tl sezeryan ise 1250 tl :))oluur teşekkürlerşimdilik ilk hastaneme dönüş yaptım pazartesi randevu aldık bakalım halimiz nice olcak...
yani zam geldi diye biliyorum sorduğumda 1400 dediler ama
çook sağolasın..sezeryan uygunmuş..ayy inş normal olurum yaa...
inş canım yaa rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versin...hayırlısıyla yavrularımızı sağ-salim kucağımıza alırız..şaka maka az kaldı yaa şükür:))Bende normal istiyorummm insallah Nasip olur arkadasim..
Bende yenibosna nisa hastanesinde doğum yapacağım inşallah. C.tesi randevumuz var erken doğum riskim var bakalım doktorumuz ne diyecek çok heyecanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?