2014 nisan anneleri doğum yapacağınız hastaneye karar verebildiniz mi.

Merhaba
Ben de Hizmeti araştırdım ama hakkında kötü yorumlar da duydum (odaları çok kötü, personel ilgisiz... gibi) Şimdi senin yorumunla anladım ki yenileme yapılmış hastanede, doğru mudur?
Internette odalarına baktığımda gerçekten çok eski görünüyordu, devlet hastaneleri bile bunlardan çok iyi durumda
Personel konusuna gelince kimisi Memorial olduktan sonra daha iyi, kimisi kaliteyi düşürdü diyor

Kafam iyice karıştı.... Benim erken doğum olursa diye Yenidoğan SGK anlaşmalı olduğundan aklımda burası vardı, bir de Medipol Mega
Dr.um benimde dışarıdan gelecek (tüp bebek drumda takip ediliyorum)

Bende Tamer beyın hastasıyım :) Sızın dogumunuz nezman pekı ?? Tamer bey dunya tatlısıııı onunla herseye varım ben :)

Bu cuma randevum var daha once hic konusmadik bu konuyu. Bu gttgimde muhasebe ile gorusucem haberdar ederm olurmu :)

Avrasya Hospital Tamer bey gercekten 10 numara bi adam. Sanirim kontrole gittigin hastane kapanmis istersen bi gorus Tamer beyle de..

Korktum ben de simdi senin ikinci dogumumun mu kı neden bole yazmıssın kendı deneyımlerın mı yoksa bı yakınının yasadıklareımı anlayamadım

Ğekı bu dogumunu nerede yapacaksın

teşekkür ettim

bende bu haftasonu esımle hızet hastanesını gormeye gıttım yapı kredı ozel sıgortamız var 3670 tl ye gelıyormus dogum bıze bebekle beraber bebegın de hemen ozel sıgortası aktıf olacak ama ıkısını ayrı hesaplamıyorz dedıler bana kuafor psıkolok serbet foto hzımetlerı de bu paraya dahılmıs evet

Bu cuma randevum var daha once hic konusmadik bu konuyu. Bu gttgimde muhasebe ile gorusucem haberdar ederm olurmu :)

oluur teşekkürlerşimdilik ilk hastaneme dönüş yaptım pazartesi randevu aldık bakalım halimiz nice olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…