İlk doğum hikayeniz benden. Pazar sabahı normal bir şekilde kalktım bi baktım ki bikaç damla kan gördüm. Nişan olabileceğini düşündüm sevinç ve biraz da endişeyle eşimi uyandırdım. Anladım bugün olmadı yarın doğuruyorum. Planım evde durup sancılar 5dk da bire düşene kadar sancılarımı beklemekti. Ancaaaak ayağa kalkmamla birlikte suyumun da geldiğini hissettim. Tuvaletini kaçırmaya fln benzemiyor hiç. Apar topar gittik tabi doktora. Evim de nasıl pis anlatamam 2 gün sonra annem gelecekti o temizler diye bekliyordum. (Ben hastanedeyken eşimle görümcem temizlemişler Allah razı olsun çok utanmıştım ama neyse

)
Pazar olduğu için doktorumuzu evinden çağırdık geldi sağolsun. Aşağıdan kontrol etti ve doğumun başladığını söyledi. Yanımızda da kimse yok hemen ailelerimize haber verdik. 2 saat uzaklıkta başka bir şehirdelerdi. doğuma da yetiştiler şükür. Ancaaaak bir sorun vardı ki suyum geliyordu ama açılmam ancak 1 cm kadardı. Beklemek gerekti.:18:
2ye kadar bekledik sancımın gelmesini ama tık yoktu. Ben bekleme taraftarıydım ama bebeğin enfeksiyon kapmaması gerektiğini artık mecburen suni sancı verilmesini söyledi doktorumuz. İlk başlarda pek bişe yoktu ama sonlara doğru arttı sancılar. Anlattıkları gibi ne dinlenince ne de pozisyon değiştirince geçiyordu sancılar. Tüm bunlar esnasında tlfnumdan bol bol İnşikak Suresini okudum ve dua ettim.
2 saat kadar sancı çektim aama hala açılmam 2 cm kadardı. o kadar sancı çekiyordum ama açılmam yoktu dayanamayacağımı söyleyip doktora beni sezaryana almasını söyledim. Ama doktorum hiç taviz vermedi ve dayanmam gerektiğini söyledi. Annem, kayınvalidem ve görümcem de gelmişti. Onların da duaları sayesinde sancılarım arttı ve bi baktık ki açılmam hızlı bir şekilde ilerliyor.
Nasıl oldu hala hatırlamıyorum vakit nasıl geçti de açılmam arttı. Sanırım Rabbim dayanma gücü veriyor anneye demekki. Ebe de ara ara gelip açılmamı kontrol ediyordu. Sanırım tek sıkıntım oydu çünkü tam sancı gelirken kontrol etmek istiyordu. Vee en sonunda dedi ki doğum başlamış. Doktorumuz da evde balık keyfi yapıyormuş hemen geldi tabi.
Beni doğum odasına aldılar. Nasıl ıkınmam gerktiğini anlattılar. O korkunun arasında ya tuvaletimi yaparsam ıkınırken diyordum ama doktor normal olduğunu alışkın olduğunu söyledi gülerek

 Ikınma evresi çok sürmedi sanırım tahminim 5-10 dk bile sürmemiştir. Kızlar o anı tarif edemem bebeğin çıkışını öyle güzel hissediyorsunuz ki. Şu an yazarken bile ağlıyorum. Vee doğar doğmaz kucağıma verdiler. 19.15 gibi doğdu yavrumuz. Öyle mis gibi kokuyordu ki ya da ben öyle hissettim.
Bu arada kesi yapılmış haberim bile olmadı ıkınmalar esnasında. Bi yandan bebeğimi giydirirlerken bi yandan da doktorum dikişimi yapıyordu. O kadar rahattı ki espriler yapıyorduk asistanlarla fln. Sonrasında bizi odamıza çıkardılar kuzuşumu verdiler kucağıma. 1 saat geçmeden emzirdim az az geliyordu sütüm. Hemşireler biberonla mama vermemi söylediler ama ben hastane çantama bile koymamıştım. Biberonu koymam bir ihtimal de olsa sütümün gelmeyeceği olasılığını düşünmekti ki benim inancım tamdı. Ama acemilik işte sütüm gelsin diye sık sık emzirirken ucumuzu yara yapmışız. Ama siz siz olun koyun yine de
Tüm bunlardan sonra söyleyebilirim ki annelik harika bir duygu. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Çocuk olmasını isteyip de olmayanlara, doğumunu bekleyenlere bol bol dua ettim sancılar esnasında kabul olurmuş. Rabbimin izniyle dualarımız sayesinde ve doktorumum beni cesaretlendirmesiyle oldu çok şükür. Şu an düşününce hala nasıl yapabildim diye düşünüyorum. Sancılar evet kötü ama asla dayanılmaz değil Allahım dayanma gücünü veriyor. Kesiden de korkmayın şimdi bakımımı yapıyorum bi sıkıntım yok çok şükür dikkat ediyorum kendime. Kendinizi illa normal olacak diye kasmayın. Hakkınızda ne hayırlıysa onu dileyin derim.
Amma çok yazmışım. Benden bu kadar bol bol dua edin Yasin, Yusuf ve Meryem Surelerini okurdum hep. Erken doğum yapan arkadaşlarımız vardı Rabbim yavrularına şifa versin inşallah hayırlı bir şekilde büyütmelerini nasip etsin. Allahım öyle büyük ki O en güzelini bilir. Rabbim hepinize kolaylıkla hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun bize de dua edin Felak Nas okuyun