2014 ocak - şubat ayında tedavi görecek anne adayları

öncelikle hayirli olsun.
bende bi asilma yaptirdim aralikda ocakda tekrar doktora gitcem . o zaman belli olcaka insallah ilk ve son olur.

Canım, bilgilendirmeler için çok teşekkürler, söylediğin şeyleri araştıracağım.
Eşimden her hafta örnek almalarının sebebi, sperm sayısı çok az ve bazen hiç olduğu için, o tarihe kadar ne çıkarsa biriktirip belki de tese yapmaya gerek kalmaması için...
Bizim doktorumuz erkeğe yapılan cerrahi müdahaleyi çok tasvip etmiyor.
Hiç bulunamazsa yapılması taraftarı...
O yüzden o zamana kadar ne çıkarsa biriktirelim belki de hiç teseye gerek kalmaz dedi.
Buarada yurtdışında nerede yaşıyorsunuz? Nerede tedavi görüyorsunuz bilgi verebilir misin?
Biz eğer 2. denemede de olumlu sonuç alamazsak 3. için yurdışına gitmeyi düşünüyoruz.
Teşekkürler

Bir bildi vardir mutlaka dokturun ama hic duymadim bir tedavi sekli hayirlisi olsun hakkinizda ins, Ben Kuzey America'da yasiyorun. Burda Oglumun doktoru ile yola devam ediyorum. Donmus 9 tne Embriyo'dan 3 tanesi koyulcak ins. Geri kalan 6 taneye ihtiyac duymadan ins..olumlu sonuc aliriz. Burdaki tedavi sekli turkiye dekinden bambaska, uygulanan yontem. DONMUSlarla tedavi fazla degil ama sifirdan baslanilan tedavi sekli yasin ve kullandin ilaca gore degisiyor bizimki 24 bin tl. Bulmustu ama donmuslar 4-5 oluyor olmuyorrr.. ins. Hic gerek kalmadan hamile kalirsin canim. Benim bebklerim ikizdi, Kizimin kalbi 23. Haftalik durdu. Ve kiz evlat icime o kadar oturduki cok istiyorumki rabbim bir daha bana kiz evlat saglikli sihatli kucagima almayi ansip etsin ins. BELKI kaybetimin acisi yuregimde biraz hafifler...

Son düzenleme:
Bir bildi vardir mutlaka dokturun ama hic duymadim bir tedavi sekli hayirlisi olsun hakkinizda ins, Ben Kuzey America'da yasiyorun. Burda Oglumun doktoru ile yola devam ediyorum. Donmus 9 tne Embriyo'dan 3 tanesi koyulcak ins. Geri kalan 6 taneye ihtiyac duymadan ins..olumlu sonuc aliriz. Burdaki tedavi sekli turkiye dekinden bambaska, uygulanan yontem. DONMUSlarla tedavi fazla degil ama sifirdan baslanilan tedavi sekli yasin ve kullandin ilaca gore degisiyor bizimki 24 bin tl. Bulmustu ama donmuslar 4-5 oluyor olmuyorrr.. ins. Hic gerek kalmadan hamile kalirsin canim. Benim bebklerim ikizdi, Kizimin kalbi 23. Haftalik durdu. Ve kiz evlat icime o kadar oturduki cok istiyorumki rabbim bir daha bana kiz evlat saglikli sihatli kucagima almayi ansip etsin ins. BELKI kaybetimin acisi yuregimde biraz hafifler...

Sagol canim bilgilendirme icin.. Insallah hersey gonlunce olsun mis kokulu kizini kucagina al insallah!! :)

Back
X