Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yeni gelen herkese simdiden hos geldiniz diyeyim. Tedavisi baslayan arkadaslar insallh pozitifi gorur bu heyecani bizle paylasirsiniz.hosgeldiniz sefalar getirdiniz..insallh ugurlu gelir topigimiz sizlerede.
Kızlar siZce dokdor 3 emriyo transfer edermi ?
Yasin, kacinci denemen oldu hepsi bu kararda etken olur, ins. Hakkinda hayirli olan sonuca varilir. Iki tane konulsa bile digerini kesin dondur , simdididen rabbim yar ve yardimcin olsun
hayırlı olsunn..hoşgeldin..inşallahh güzel ve hayırlı bi süreç olur yeni yılda müjdeli haberler alırız senden de...Merhaba Arkadaslar, benimde Ocak 30 da transferim olcak allah nasip ederse, ve bu surecte sizlerle dertlesmek, yazismak isterim cunku bunun faydasini daha once gordum, tabi benide araniza kabul ederseniz. Bende suan igne ve dogum kontrol hapi kullaniyorum hersey yolunda giderse ocak 30 da donmus transferi olcam. 3 adet embriyo konulcak, yurtdisinda yasadim icin. Kafaniz karismasin.
Merhaba arkadaslar.bende yeniyim 26 yasindayim pko ve sperm sayi azligi sebebi ile ilk deneme yarin nasopse ignelere basliyorum
Merhaba kıslar spreyın 3.gunu adetıme normal de 1 gun kaldı ne zaman gelıcek bılmıorum gecıkme olabılır dıorlar
Birde çok fena miğdemi bulandırıor çok kötü oluorum birde uyku halı bıldiğiniz menepozlu nine modundayım
Bebişim için katlanırım yeterkı gelsin dıorum herkese mutlu akŞamlar
emhaacımm napıyoruuzzz pozitifi görmüş bir tüpçü anneninn muazzam mutluluguyla pozitif olmaya devam ediyoruz kiii mesajlarını okudumm harikasın bu konuda:)) allahın izniyle seninle onlar canım hiç merak etme sadece rahat etmek istiyorlar anneleri..yerlerine yerleşmeye çalışıyorlar malum ortam kalabalık eee bide annelerinin totosu pek yer göremeyince mecburen,böyle ufak sinyallerle ''azıcık dinlen artık zaten biz gelince yeterince koşturtacağız seni anne'' diyorlar..seni bırakacaklarına ihtimal dahi vermiyorumm canım..hadi bir an öncee derin bi oh cekelim doktor amcamızda onaylasın gönlümüz gecenleri de..haberdar et bizleride emii..öperim üçünüzü de:)Sanirmmm benim hamilelik maceram burada bitti .kanamam var doktorumu aradim ve hemen yat ilaclarina drvam et yarin gel bakicam dedi..
5.haftada kanamasi olan oldumi?? Gitti meleklerim degilmi..elim ayagim buz gibi..ne yapacagim ben simdi
Bana karamsar olma diyene bak tedaviye baslamis ama umudu yok..perceine.nilnur.berceste.ensuece kizin bakalim nunayada hep benimi paylayacaksiniz)
Merhaba bende ocak ayında tüp bebek sahibi olmak isteyen arasındayım. Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ayın 22 de relg oldum ayın 24 de göbekten yapılan iğnelere başladım, 4 gun iğnelere devam ettim son 2 gun 2 tane iğne yapmaya başladım ( diğer iğne yumartanın çatlamasını önlemek içinmiş) yarın sabah yine 10.30 da doktor kontrolum var. 2 yumurtam baya buyumuş diğer 2 yumurtam normal boyutlarda, yarın yumurta ları ne zaman toplanacagına karar verecek çok heyecanlıyım ve bu aşamalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum, aslında eger nasip kısmet olursa bu bebek 2. bebegim olacak 15 yaşında kızım var ama son 8 yıldır hiç hamıle kalamadım eşimin sperm sayısı 4400 toplam hareketi %40 ileri hareketi %30 ben 37 yaşındayım aşılamadan ziyade direk tüp bebege yoneldım. bu gun doktorum buyuk olasılık perşembe yumurta toplama işlemini yapacagını belirtti ama kesın kararını yarın sabah soyleyecek
bakalım artık HAYIRLISI :44:
canım ben ameliyat ve ilk denememe 20bine yakın para ödedim.bunu zar zor yaptık.o yüzden ilk başladığımız gün bile ısrarla uygun mu eminmisiniz dedim doktoruma.yanlış bişeyler var gibi.belki yoktur aslında.zaten öyle umuyorum.korktuğum bu iptal olursa bir sonrakini ne zaman yapabiliriz bilmiyorum.yakın zaman içinde tekrarlayamam ve zaten zamanım da yok.her an yumurtalarım bitebilir ve menapoza girebilirim.
ilaçlara da son parayı verdik eve geldik.ikimizin de cebinde 50 tl var:))toplam 100tl.ay sonuna daha 20 gün var ne yapacağız dedik:)
kapı çaldı aidat 53 tl.hoop kaldı mı 47 tl:)) çok üzüldüm ya olmazsa bir dahakini nasıl yaparız dedim.
sonra bugün sabah eşim aradı bir arkadaşın 600 tl borcu vardı onu ödemiş.
ardından aradı ayın çalışanı 200 tl:))ardından aradı bankaya fazla para ödemiş geri ödeme 200 tl:))
o an aklımdan tek şey geçti:yavrularım kısmetleriyle mi geliyor dedim:)))herşeyi ona bağlıyoruz işte:)))
sıkma canını amaaa vallaa veririm bak seni emhanınn hemşiresinee zılgıtı yersin:))canımcım üç tane olsun sağlıklı olsun bi tanede transfer etse doktorun sana sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın inşallah..doktorunla bi görüş kimi yerde yaş gözetmeksizin iki embriyo transfer ediyor doktorlarr inşşalah gönlünden geçen olurKızlarr canım cok sıkkın 13 yumurtadan sadece 3 tanesi döllenmiş bizde daha fazla dölenseydi dondurmayı düşünüyorduk ama olmadı yarın bölünmelerin nasıl gittigini ögrenecegiz dokdordan 3 tanesini transfer etmesini isteyecegiz bakalım kabul edermi
Kizlar bugun ilk ignemi vurdum Allah nasip ederse tedaviye basladim adet olmayi bekliyorum simdi..hepiniz dualarimdasiniz zaman zaman bunalıyoruz ve karamsarliga kapiliyoruz ama şunu dusunmek lazim Allah benden isteyin demiş..zamanı ona bağlı ne yapsakta bunu değiştiremeyiz..icimizi ferah tutmamizi nasip etsin Allahim..o yüzden rabbim ilk önce hayırlısını versin bizlere saglik versin gerisi olacak insallah hepimiz anne olucaz.2014 bizim yılımız olsun..
Canım 3 denemem benim 1 taneyi dondurmaya degermi sonuçda iki embiriyo konulacak cok kararsız kaldım
hayırlı olsunn..hoşgeldin..inşallahh güzel ve hayırlı bi süreç olur yeni yılda müjdeli haberler alırız senden de...
hayırlı olsunn..hoşgeldin..inşallahh güzel ve hayırlı bi süreç olur yeni yılda müjdeli haberler alırız senden de...