Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar.. ben ilk tüp bebek denememi yaptırdım ve maalesef negatif sonuçlandı. 2 ocakta olumsuz haberi aldık. çok ağladım tabi ama neye çare? hala tam olarak depresyondan çıkmış değilim.. yaşım 27,eşimde 28. sebepsiz infertilite,hiçbir sorunumuz yok buna rağmen olamıyor. 18 tane yumurta toplanmıştı ve 12 tane döllenmişti, çok kaliteli dediler bana ısrarla. ve yaşın daha küçük,ilk denemen ve çok kaliteli diye 1 tane transfer ettiler,nitekim tutmadı,test günümden 4 gün önce kanamam oldu. eşimde bende daha tam olarak kendimize gelemedik. şuan 9 tane dondurulmuş embriyom var. dr 1 ay sonra gel dedi ama ben emin değilim. internette hep 3 ay dinlenin diye yazıyor,ama acaba benim dondurulmuşum var diye mi erken çağırdılar bilmiyorum? bi de sorum olacak size dondurulmuş olunca yine tekrar iğne kullanılıyor mu acaba? bilen var mııı???
mrb arkadaşlar.. ben ilk tüp bebek denememi yaptırdım ve maalesef negatif sonuçlandı. 2 ocakta olumsuz haberi aldık. çok ağladım tabi ama neye çare? hala tam olarak depresyondan çıkmış değilim.. yaşım 27,eşimde 28. sebepsiz infertilite,hiçbir sorunumuz yok buna rağmen olamıyor. 18 tane yumurta toplanmıştı ve 12 tane döllenmişti, çok kaliteli dediler bana ısrarla. ve yaşın daha küçük,ilk denemen ve çok kaliteli diye 1 tane transfer ettiler,nitekim tutmadı,test günümden 4 gün önce kanamam oldu. eşimde bende daha tam olarak kendimize gelemedik. şuan 9 tane dondurulmuş embriyom var. dr 1 ay sonra gel dedi ama ben emin değilim. internette hep 3 ay dinlenin diye yazıyor,ama acaba benim dondurulmuşum var diye mi erken çağırdılar bilmiyorum? bi de sorum olacak size dondurulmuş olunca yine tekrar iğne kullanılıyor mu acaba? bilen var mııı???
Allahım bu nasıl yerleşme kanası bittmedi gitti valla bu kadar uzun sürermî acaba bugünde karnım cok agrıyo bakalım yarın 113den yükselecek mi degerim allah yardımcımız olsun kızlar allah büyükdür dualarınızı bekliyorum
canım nuna'm hep aklımdasın inanki..cok tesekkur ederim.. ben 3ayda sonuc alacagıma inanıyorum normal yolla,eger olmazsa tupe baslamaya niyetliyim inşallah yanlış bir karar vermemişimdir,sen de hepp duamdasın bi tanem.. (hayırlı haberlerini bekliyorum!)cnmmm bitanemm cok tesekkur ederim , giriyor inşallah cok şükür Allah'a..:)
canımın içi benim eşimin de bacaklarında da bir sürü sivilcelenme oldu kırmızı beyaz , bayagı var ama ben kısıtlı bir zaman neticede diye kullandırmaya devam ettim , bir şeyi dokunuyor olabilir , doktoruna sor istersen ama iyi sonuç aldım ,sen de alacagına inanıyorsan drun yönlendirmesine göre devam et derim..ben hiç ummuyordum , inşallah hep iyiye gider kötüye dönmez.sivilce yapar mı ne tetikledi bilmiyordum bak,ama aynı durumu yaşamışız.6ay degil mi herseye katlanmamız lazım diye düşünüyorum,zaten bir şeye farda diger seye zarar olabiliyor canım.
cnm morfolojiye bu ileç iyi geliyor bir de ıspanak,havuc ve turp salatası.en azından ben bunları yaptım ve de fos fos sigara içer benim eşim şok oldum..
cnm eşimde bulunan kitle iç karın bölgesindeydi , bu kitle eriyene dek ki bu tahlile göre bu söylenecekti ki çok şükür,ne beben ne de gebelik konuşmadı doktorlar benimle..bekleme aldı beni ve 3.ayın sonunda ondan bu mutlulugum..kitle erimese Ankara'ya gidecektik operasyonla açıp bakacaktı doktor tümor mü değil mi..bilirsin testis kanseri deniyor ya telaffuz etmek istemiyorum ben cnm..
canım benim Rabbim daha çok güldürsün seni:)))nasıl mutlu ettin bizi sen yaaaa:)durup durup aklıma geliyorsun:)dualarımdasın mujk:))))
canım bahceci'de transfer 5bin , 3bin de diger şeyler dersen 8bin tl yi gözden cıkart rahat rahat gel git..acıbademı bilmiyorum ama medicana international da 4500transfer , 380dondurma ,2000 tl civarı da ilaçlar , onda da 8bin tl cebinde olursa rahat rahat yaparsın..4500transferde 4000tlyi kabul etmişlerdi tek yan faydası bu , ilaçlar için de bir tanıdık bulmuştum ama şu an ben beklemeye gectim..istanbul tüp aret kamar'da 3000 tl transfer + ilaçlar..
benim bildiklerim bunlar cnm..
günaydın herkese bende yarın üçüncü denemem başlicak inşallah.emseyden başka bi hastanede denemedim herkesin tedavisi istediği gibi olur inşallah.
canım gittin mi memoriale merak ettim hani konuşacaktın bana yazmamışsın bidaha arkadaşımla görüştün mü ne dediler
cnmm sana 100ihlas okurum bugun ve bol bol da salavat bagıslayacagım..Allah korusun,streslenme bekleyelim bakalım..rabbim ne diyecek , allah korusunn dinlen cnmm
canım bahceci'de transfer 5bin , 3bin de diger şeyler dersen 8bin tl yi gözden cıkart rahat rahat gel git..acıbademı bilmiyorum ama medicana international da 4500transfer , 380dondurma ,2000 tl civarı da ilaçlar , onda da 8bin tl cebinde olursa rahat rahat yaparsın..4500transferde 4000tlyi kabul etmişlerdi tek yan faydası bu , ilaçlar için de bir tanıdık bulmuştum ama şu an ben beklemeye gectim..istanbul tüp aret kamar'da 3000 tl transfer + ilaçlar..
benim bildiklerim bunlar cnm..
tebrik ederim veritass:)rabbim sağlıkla kucagına aldığın günleride göstersin inşallah..ayy bi gidiyorum bi geliyorum hamiş haberi nasıl mutlu oluyorumm:))
Gozun aydin allah tamamina erdirsin bizede dua et
tebrik ederim..Alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Tebrikler canim, masalkahh her gin bir pozitif habrri aliyoruz bizede cok guzel norel ve motive oluyor, darisi bende dshil tum tedavi goren arkadaslarinizin basina ins. Degerinde cok guzel, kat kat kalanir bebis okarak kucagina konur ins.
ben 1.5 yillik evliyim SSK karsilamiyormus herhalde en az 3 yillik evli olmak lazimmis karsilamasi için bahceciyi iyi DİE duydum yaptiran varmi bildiğin orada özel olursa 8 binlirami gider kesin diyorsun yani
Sevgili hanımlar, iLk tüp bebek denememi geçen yıl bu zaman yaptırmıştım fakat olumlu sonuçlanmadı. Bugün adetim başladı ve yarın için randevu aldım. Biliyorum bu işsabır işi fakat bu kez de olmazsa tamamen umutsuzluğa kapılıcam sanırım. Yaşım 36 oldu. Sizlere gün gün yazmayı planlıyorum bu süreçte. Yarın sanırım ilaçları alırız ve 3. Gün başlarım yapmaya . Benim tüp bebek yapmamın nedeni , sebepsiz infertilite. Geçen yıl toplamda 5 yumurta fln toplanmıştı, bu yıl doktorum ilacın dozunu artıracağını söyledi, umarım daha fazla yumurta daha çok şans olur bu defa. Paylaşımlarla çabucak atlatalım bu süreci inşallah.