• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

çok teşekkür ederim canım.inşallah sonu güzel olur da gülümseyerek hatırlarım bu günleri.dün gece uyuyamadım.bir kez daha negatif olursa ne yapıcam diye düşündüm.sonuç yine bekleyiş:)

canım inşallah bu günleri hepimiz gülerek hatırlarız.ben daha bu aşamaya gelemedim ama bende de var kaygılar.ya tutmazsa ya tutar da yine düşerse.bir de köyde öğretmenim.ya gidiş gelişler sıkıntı olursa diye...Rabbim kolayını versin inşallah.bu adette başlıcaz bakalım.histeroskopiden sonra bana doğum kontrol hapi verdi.21 ocakda da lucrine başlıyorum ama ne zaman adet olurum acaba bilmiyorum.çok gerginim tatil başlıyor ama olayın seyri elimi kolumu bağlıyor.şu histeroskopi olmasaydı adetim tıkır tıkırdır.şimdi beklicez bakalım...şişirdim yine kafanı canım:))

doktoruna ısındıysan bence yeterli benimki 2 yıldır tüp bebk yapıyor mesela benimki öncekinde tuttu görümcemin de tuttu başarılı olursun inşallah :)

Evet doktorumu sevdim merkezde çalışan diğer personelleri de sevdik eşimle...İlgileri ve bilgilendirmeleri hoşumuza gitti...Ama ilk olduğu için doğal olarak tedirginiz.....

Bende dondurulmuşlar için tedaviye başladım yarın 1 hafta olacak bundan önce 3 kez olumsuz tüp bebek denemem var :( inşaallah bu müsbetolur çok korkuyorum

korkma canım inşallah bu hayırlı olur.dondurulmuşlarda şans daha yüksek oluyormuş.hayırlısı olsun hadi güzzel haberlerle gel inş

korkma canım inşallah bu hayırlı olur.dondurulmuşlarda şans daha yüksek oluyormuş.hayırlısı olsun hadi güzzel haberlerle gel inş

İnşaallah canım bundan öncede 1 kez daha dondurulmuş embriyo denemem olmuştu ama tutmadı gerçi nasip hayırlısı ile mevla tüm isteyenlere nasipetsin

canım inşallah güzel haberler alacaksın..sonuna gelmişsin ne güzel..ferah tut kendini.benim ilk transferde doktor bu embriyolar orta kalite dedi bana 3 tane transfer edecez dedi. ben bi üzüldüm.o gidince hemşirelere sordum ve ağlamaya başladım.onlarda bana kızdı.böyle yapma dr kendini garantiye alıyo.biz ne embriyolar gördük diye.her şeyin başı stres.uzak dur lütfen...iyi haberlerini bekliyoruz.

çok teşekkür ederim canım.. ben de stres yapmamaya çalışıyorum.. transferim salı sabahı belli olacak tabi salı sabahına kadar yine heyecanla bekleyeceğim.. hep iyi ve güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum.. inşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize..:nazar::49::emir_bebek:

canım seni üzmek istemem ama ilk kontrolümde benim de 6 taneydi.sonraki ay daha çok olur diye bekledik.3 tane oldu ama biri büyümedi.ilk denemem 2 taneyle oldu.negatif sonuçlandı.2.denemem 3 ay sonraydı 4 tane vardı.2si boş çıktı.1i olgunlaşmadı tek yumurta döllendi ve transfer oldu.
İnşallah seninki daha da güzel olur ama benimki pek iyiye gitmedi.biosteron kullanmama rağmen orta kalite oluyor:(
ama inanıyorum savaşçı bir bebeğim olacak çarşamba günü yüzümü güldürecek Rabbim;)

Kısmet canım, ötesi yok gerçekten. İnternette biraz araştırdım, böyle durumlarda o tek yumurta altın değerinde olduğundan dolayı altın yumurta diyorlarmış:) Çarşamba günü savaşçı bebişin müjdesini bekliyoruz Allahın izniyle:)

canım seni üzmek istemem ama ilk kontrolümde benim de 6 taneydi.sonraki ay daha çok olur diye bekledik.3 tane oldu ama biri büyümedi.ilk denemem 2 taneyle oldu.negatif sonuçlandı.2.denemem 3 ay sonraydı 4 tane vardı.2si boş çıktı.1i olgunlaşmadı tek yumurta döllendi ve transfer oldu.
İnşallah seninki daha da güzel olur ama benimki pek iyiye gitmedi.biosteron kullanmama rağmen orta kalite oluyor:(
ama inanıyorum savaşçı bir bebeğim olacak çarşamba günü yüzümü güldürecek Rabbim;)

nunacım onlar için bu kadar uğraşan anneleri olunca inşallah bebeklerimizde bizimle olmak için savaşırlar..

çok teşekkür ederim canım.inşallah sonu güzel olur da gülümseyerek hatırlarım bu günleri.dün gece uyuyamadım.bir kez daha negatif olursa ne yapıcam diye düşündüm.sonuç yine bekleyiş:)

nunacım nasılsın?? Trasnsferin olmuş, çarşamba test günün galiba. Benim de cuma, ama ben çarşamba yaptırcam :18: bekleyemiyorum :50: İnternete girmeme izin vermedi eşim günlerce, çok sıkıldım :31: nasıl geçti transferin? kaç tane transfer ettiler? Rabbim ikimizin de yüzünü güldürsün inşallah, çok zor işlermiş gerçekten.

amin inşallah olmayanlara nasip etsin pek ümidimiz yoktu ama Allahtan ümit kesilmemesi lazım mış değerleri gördüğümde şok oldum 2 inci deneme ve rabbime şükür başardık:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tebrik ederim canim isler gucler bundan sonra basliyor rabbim yardimcin olsun saglikla sihhatle anne babasina bagislasin

kızlar benim 3.gün embriyosu transfer edildi, kaçıncı gün tutunuyo embriyolar?? Kimi yerde 5. gün diyo kimi yerde 8. gün diyo anlamadım :44:

Tebrik ederim canim isler gucler bundan sonra basliyor rabbim yardimcin olsun saglikla sihhatle anne babasina bagislasin

emhacığım kalp atışlarını duymuş muydun? söylediysen ben kaçırdım kanama yok değil mi? nasıl gidiyor?

emhacığım kalp atışlarını duymuş muydun? söylediysen ben kaçırdım kanama yok değil mi? nasıl gidiyor?

Canim benom iki embriyo transfer edilip tutmustu.sukurlr olsun.5.yada 6.hafta bi kanamam oldu.onun disinda bu hafta idrar yollarimi usutmustum.hamilelerde bu cok olan bi durmmus .afedersin wc de biraz cok dursan hemen kapiyormussun.bende iltihap yuzunden doktoruma gitttim.sagolasun cok yasasin bi antibiyotik verdi 2gun kullanabildim.cuma gece bi agri sanciyla uyandim.ustum basim batmis.;(( kan revan..sabah doktoru aradim hemen ilaci birak dedi..biraktim iki gundur lekelenmem hala var..yani tutunca bitmiyor canim hep diken uzerindeyim.ha oldu ha bisey olacak diye.rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin.biliyrum emanetler bize ama ben onlari cok sevdim;))

Ultrasonda kalp atisi gordu doktor bana da gosterdi kendi capinda ama ben bisry anlamadim.sanki hergun usg den kalp atisi izliyorum;)) bu cuma cumartsi cihaza baglayip dinletecekmis ..bakalim heyecan merak korku ile bekliyrum..

Bu arada hepiniz eksiksiz dualarimdasiniz masallh hergun guzel haberler var..kizlar pozitifi goren sursun ayagini umutla bekleyen cook arkaasimiz var daha..kalin saglicakla

Canim benom iki embriyo transfer edilip tutmustu.sukurlr olsun.5.yada 6.hafta bi kanamam oldu.onun disinda bu hafta idrar yollarimi usutmustum.hamilelerde bu cok olan bi durmmus .afedersin wc de biraz cok dursan hemen kapiyormussun.bende iltihap yuzunden doktoruma gitttim.sagolasun cok yasasin bi antibiyotik verdi 2gun kullanabildim.cuma gece bi agri sanciyla uyandim.ustum basim batmis.;(( kan revan..sabah doktoru aradim hemen ilaci birak dedi..biraktim iki gundur lekelenmem hala var..yani tutunca bitmiyor canim hep diken uzerindeyim.ha oldu ha bisey olacak diye.rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin.biliyrum emanetler bize ama ben onlari cok sevdim;))

Ultrasonda kalp atisi gordu doktor bana da gosterdi kendi capinda ama ben bisry anlamadim.sanki hergun usg den kalp atisi izliyorum;)) bu cuma cumartsi cihaza baglayip dinletecekmis ..bakalim heyecan merak korku ile bekliyrum..

Bu arada hepiniz eksiksiz dualarimdasiniz masallh hergun guzel haberler var..kizlar pozitifi goren sursun ayagini umutla bekleyen cook arkaasimiz var daha..kalin saglicakla

dikkat et canım bol bol dinlen :) kalp atışını dinlemek çok güzel hayatımda ikisesi çok sevdim biri kalp atışının sesi (drum her zaman dinletmedi bebği strese sokabiliyormuş kısa süre yetti)biri de doğduktan sonra ilk ağlaması Allahım sağlıkla duyursun bu iki sesi :) bende gebe kalınca herşey tamam demiştim ama dediğin gibi bitmiyor Allahım sorunsuz bir hamilelik geçirtsin :)
birbirimize duamız önemli sen de dualarımızdasın :)

Bugün adetimin 6. Günü ve dün bana verdikleri bilgiler doğrultusunda, yumurtaları büyüten iğnelere ilave olarak , yumurtanın çatlamasını önleyecek olan iğneyi de yaptım. Yarın sabah 7. Gün olacak ve sabahtan hastanede olucam . Bakalım gelişmeler ne olacak??

Arkadaşlar, ben tüp bebek için internette araştırma yaparken , en çok merak ettiğim şey, gün gün yapılan işlemler idi. Bunları da belki birilerinin işine yarar diye özellikle yazıyorum:) yarın yine yazarım, sevgilerle...

canım benim hala kanaman mı var :26: dikkat et kendine
eğer idrar yolların sorun olursa en güzeli sirkeyle karbonatla yıka orayı rahatlarsın canım inan ilaçtan iyidir
ben hep yanma olunca böyle temizlerim:34:
ama şimdi kanaman varmış bekle kanaman kesilsin öyle yap

canim senin devamli evde dinlenmen yada uzanman gerekmiyormu... kanamali gebeliklerde ssk dan cok kolay heyet raporu alip aylarca evde yatip ssk dan parani alabiliyorsun.. bir arastir istersen... ikizya sana kesin verirler...

Bugün adetimin 6. Günü ve dün bana verdikleri bilgiler doğrultusunda, yumurtaları büyüten iğnelere ilave olarak , yumurtanın çatlamasını önleyecek olan iğneyi de yaptım. Yarın sabah 7. Gün olacak ve sabahtan hastanede olucam . Bakalım gelişmeler ne olacak??

Arkadaşlar, ben tüp bebek için internette araştırma yaparken , en çok merak ettiğim şey, gün gün yapılan işlemler idi. Bunları da belki birilerinin işine yarar diye özellikle yazıyorum:) yarın yine yazarım, sevgilerle...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.. Ben de çok merak ediyorum nasıl olacak heyecan ve stresle bekliyorum tedavi günümü.....umarım çok güzel olur her şey sizin için ve hepimiz için.....:46:

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.. Ben de çok merak ediyorum nasıl olacak heyecan ve stresle bekliyorum tedavi günümü.....umarım çok güzel olur her şey sizin için ve hepimiz için.....:46:

Teşekkürler eyolix, inşallah bu süreç su gibi akıp geçsin ve sonuç olumlu olsun hepimiz için...

kızlar benim 3.gün embriyosu transfer edildi, kaçıncı gün tutunuyo embriyolar?? Kimi yerde 5. gün diyo kimi yerde 8. gün diyo anlamadım :44:

Canim ne 5.gun nede 8.gun. bekliyosun 12. Gun yuksek.ihtimal kan testi yaptiriyorsun ve ins. Sabrinin sonucu olarak pozitif aonuc ile bebegini kuxagina aliyorsun. EMBRIYO KALitesi anlaminda 3 veya 5. Gun transferi oluyor. Ama tatlim bu isler nasip 3 yada 5 bakmiyor.

Back
X