Canim benom iki embriyo transfer edilip tutmustu.sukurlr olsun.5.yada 6.hafta bi kanamam oldu.onun disinda bu hafta idrar yollarimi usutmustum.hamilelerde bu cok olan bi durmmus .afedersin wc de biraz cok dursan hemen kapiyormussun.bende iltihap yuzunden doktoruma gitttim.sagolasun cok yasasin bi antibiyotik verdi 2gun kullanabildim.cuma gece bi agri sanciyla uyandim.ustum basim batmis.;(( kan revan..sabah doktoru aradim hemen ilaci birak dedi..biraktim iki gundur lekelenmem hala var..yani tutunca bitmiyor canim hep diken uzerindeyim.ha oldu ha bisey olacak diye.rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin.biliyrum emanetler bize ama ben onlari cok sevdim

)
Ultrasonda kalp atisi gordu doktor bana da gosterdi kendi capinda ama ben bisry anlamadim.sanki hergun usg den kalp atisi izliyorum

) bu cuma cumartsi cihaza baglayip dinletecekmis ..bakalim heyecan merak korku ile bekliyrum..
Bu arada hepiniz eksiksiz dualarimdasiniz masallh hergun guzel haberler var..kizlar pozitifi goren sursun ayagini umutla bekleyen cook arkaasimiz var daha..kalin saglicakla