• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

allah kolaylıklar versin.. Inşallah herşey yolunda gider..

amin canım allah ım hepimize kolaylıklar versin.umarım bu sefer yüzümüz güler :54:

mervecigim cnm subata az kaldi bende subatta deneyecegim.. Uzulme cnm biz subat annesi olacagiz..

evet dimi canım biz şubatta anne olacağız dün adet oldum zaten bugün normal kanama başladı.bi sonraki adet 17 şubat görünüyor gecikme olmazsa hakkımızda hayırlısı :54:

nunacım mrb.. senden olumlu haberler bekliyorum Allahın izniyle...dualarım seninle...haberdar edersin zaten bizi :) iyi ol ve iyi haber getir bize inşallah ...

merhaba canım inşallah güzel haberler verebilirim:))Tüm dualarınız karşınıza çıkar yolunu aydınlatır inşallah.çok saolun:))

off off zaman geçmiyor:)))İnşallah tutar canım ama acayip umutsuz oldum bugün.

pozitif olki karnindakide pozitif olsun hayata tutunsun cnm.. zaten kan sonucunu almaklada bitmiyor biliyorsun 15 gun yukselme devam etmeli o yuzden bu surecleri hepp pozitiff gecir cnm cim..

supersin valla canim ama ben hala kararsizim 1 mi koydursam 2 mi diye:) gerci belki 1 bolunur tek yumurta ikizleri olur:)) hepimizin sagliklik bebisleri olsun insallahhh

canim iki tane dolleniyorsa ikisinide koydur.. can olsunlar.. bir tanenin tutma olasiligi ile
iki tane arasinda cok fark var..

canim iki tane dolleniyorsa ikisinide koydur.. can olsunlar.. bir tanenin tutma olasiligi ile
iki tane arasinda cok fark var..

2 tane 6. gunde dondurulmus biri 5BA biri 4BB embriyomuz var canim..ya ben ikizlerin komplikasyonlarindan korkuyorum, birde biz yurt disindayimiz gelecegimiz biraz muglak gorunuyor is meselelri falan nasil yapariz nolur diye korkuyorum..bi diyorum Allah verir nasilsa kismetini bi diyorum tek koyduralim olacagi varsa olur zaten..aman sorma cok karisigim...doktoruma direk ben tek istiyorum diye yaklastgim icin oda hemen o yone dondu evet ikizler 4 kat daha riskli falan dedi..ama birde embiryolojiste sorucam bakalim kendi fikrimi soylemeden once, bakalim o ne diycek ne sans vericek bebislere..sen ikizlerden yanasin anlasilan:)

kızlar kızacaksınız biliyorum:17: dayanamayıp kan testi yaptım sonuç 3.29
iki gün soonra yine bakacam bugün 5. gün ne dersiniz umut vad ediyormu biliyorum henüz çok erken
dayanamadımmmmm

2 tane 6. gunde dondurulmus biri 5BA biri 4BB embriyomuz var canim..ya ben ikizlerin komplikasyonlarindan korkuyorum, birde biz yurt disindayimiz gelecegimiz biraz muglak gorunuyor is meselelri falan nasil yapariz nolur diye korkuyorum..bi diyorum Allah verir nasilsa kismetini bi diyorum tek koyduralim olacagi varsa olur zaten..aman sorma cok karisigim...doktoruma direk ben tek istiyorum diye yaklastgim icin oda hemen o yone dondu evet ikizler 4 kat daha riskli falan dedi..ama birde embiryolojiste sorucam bakalim kendi fikrimi soylemeden once, bakalim o ne diycek ne sans vericek bebislere..sen ikizlerden yanasin anlasilan:)

cnm benim haklisin sen kendi sartlarini en iyi kendin ayarlarsin.. bir tane saglikli olsun pesindeyiz zaten hepimiz.. artik tek yumurta ikizin olursa surprizin olur:)
hangi ulkedesiniz cnm.. turkiyeye geliyormusunuz tatillerde..

Canim ins. Guzel haberlerinizle gune baslariz, sana yanlis bilgi vermemk icin gunlugume baktim, eskieleri destim ve sayende oglumu bana veren rabbime tekrar tekrar sukrettim

12.gun 426.5
14.gun 920
16.gun 3000

Ve canim deger 20.000 oldunda ikiz kesemizi gormusuzzz

Seninde ins. Rabbim gonlune gore verir 10 yil sonra sende mucize veya mucizelerine kavusursun ins.

kızlar yazmasamda hepinizi takip ediyorum sürekli.test günü yaklaşanlarla bende burda heyecanla bekliyorum.ben henüz tedaviye başlayamadım ama sizinle sanki kendim gibi heyecanlanıyorum.İnşallah o listedeki herkez hamile kalır.bebişleriniz sımsıkı tutunsun inşallahhhh.:16:

unbelivable ve peritozu benim subat adeti ile baslayacakk arkadaslar:))

canım inşallah benimde 3 şubat adet tarihi senin nezaman belki beraber başlarız

iki gün soonra yine bakacam bugün 5. gün ne dersiniz umut vad ediyormu biliyorum henüz çok erken
dayanamadımmmmm
cnm ilk gun sayilmiyor bugun senin dorduncu gunun aslinda.. dort gune gore cok iyi ama kan vermesen simdiden daha iyi olur.. vucut duzenini bozma tutunmaya calisiyorlar su anda..

bu arada çatlatma ignesinin üstündenn 12 gün geçmiş onun etkisi 7 ila 10 günde vucüttan atılıyormus
neyse yemegi koyup geliyorum

tebrikler elif8686 darısı bizlerin de başına inş hayırlısıyla her şeyi tam olarak kucağına alırsın bebişlerini tekrar tebrikler... bundan sonra takibini kim yapıcak ?

Son düzenleme:
cnm benim haklisin sen kendi sartlarini en iyi kendin ayarlarsin.. bir tane saglikli olsun pesindeyiz zaten hepimiz.. artik tek yumurta ikizin olursa surprizin olur:)
hangi ulkedesiniz cnm.. turkiyeye geliyormusunuz tatillerde..

evet canim 13 gunum daha var dusunmek icin:) ABD deyiz, cok sIk gelemiyoruz, ama eger olmazsa turkiyede yaptirmak istiyorum su imsi teknigi falan olan bir yerde..ama belkide esim varikosel ameliyati olur , cunku en az 1 sene gelemiyecegiz gibi gorunuyor..hepimizin hakkinda hayirlisi canim..surprizleri severim:)

cnm ilk gun sayilmiyor bugun senin dorduncu gunun aslinda.. dort gune gore cok iyi ama kan vermesen simdiden daha iyi olur.. vucut duzenini bozma tutunmaya calisiyorlar su anda..
ay canım benim agzından bal damlıyor İNŞ öyledir RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın teşekkürler canım saol yorumladıgın için ALLAH herkese nurtopu gibi evlatlar nasip etsin AMİN ahada EZAN okunuyor kabul olur İNŞ

dayanamadımmmmm

daha şimdiden güzel bir deger sanıyorum ki canım ama sabırlı oll biraz , unutma daha 9 ay beklemek var minigi ..

off off zaman geçmiyor:)))İnşallah tutar canım ama acayip umutsuz oldum bugün.[/QUOT

Canım Nuna'cım güçlü ol , dim dik dur,pozitif ol..O tek bir yaradandır , ruhuna üflediyse kucagına alacaksın inşallah..Ne olursa olsun bu bir mücadele ve Allah ruhundaki anneligi bedenine , oradan hayatında dahil etsin dilerim ki..
Hay ve Hu , Hay nefes almak yani dogmak , Hu nefes vermek yani ölmek..hayat bizler için öyle yazılmış ki , her nefes alış dogmaya her nefes veriş ölmeye bir selam..her an dogup ölüyoruz rabbimin izniyle..
Dilerim yarın derinn bir nefes dolar cigerlerine , 9 ay sonra tap taze bir bedende can bulurcasına ...
heppp yanındayım ruhen, unutma!!

Son düzenleme:
Back
X