• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

tesekkur ederim canım.ilaçları bırak herşey bitti dedi.1 haftaya hasta olursun herhalde olmazsan gel kontrol ediyim dedi.yani herhangi bir umut yok.2 ay sonra histeroskopi yapalım yumurta durumu zaten kötuydu yapacak bişey yok dedi.aslında sonuca pek de şaşırmış değildi.zaten en çok üzüldüğüm de bu.transferin iptalini istemiştim ozan bey ikna etti beni.bana göz göre göre lades gibi geldi.yine de şükürler olsun ben inançlı bir insanım.Rabbim böyle uygun gördüyse yapacak bişey yok.hayırlısıdır elbet.
sizler de sagolun doktorumdan çok üzüldünüz:)))

Canim ne diyeyimki.onlar alismislar artik cok normal olnus olmamis bizim dunyamiz dursada onlar icin rutin artik..histeroskopinin faydasini ben gordum sahsen..rahim kalindi.histeroskopiden sonra hem sular seller gibi olan adetim azaldi hemde rahim duvarim inceldi..insallh rabbim normal yolla gonderir mucizeni..icine ferahligini verir

nunacığım benimde 3 yumurtadan bir tanesi döllenmişti ve çok ağlamıştım.trasvere giderken eşime öylesine gidiyorum demiştim.transverden öncede doktora olmayacağını biliyorum diyerek ağlamıştım.ama ufakta olsa tutma ihtimali olduğu için doktorlar iptal etmiyor.şuan kızıyorum kendime bazılarının hiç yumurtası olmuyor ve 1 embriyo için neler yapıyorlar.bizim azda olsa umudumuz var canım.yeterki pes etmeyelim.ben bazen diyorum hiç olmayacak galiba boşunamı uğraşıyorum diye.yinede elimde değil azda olsa umudumun peşinden gitmek istiyorum.Allah a sığınıp ona dua edeceğiz.herşey bahane aslında merkez,embriyo kalitesi,sayısı herşey.yüce Rab bim herşeye canveren yeterki ol desin.

Canim ne diyeyimki.onlar alismislar artik cok normal olnus olmamis bizim dunyamiz dursada onlar icin rutin artik..histeroskopinin faydasini ben gordum sahsen..rahim kalindi.histeroskopiden sonra hem sular seller gibi olan adetim azaldi hemde rahim duvarim inceldi..insallh rabbim normal yolla gonderir mucizeni..icine ferahligini verir

şu an bir karar vermek istemiyorum.arka arkaya 2 negatif tüp bebek tedavisi yaşadım.uzun bir süre hiçbirşey yapmıcam.daha sonra gerekirse histeroskopi olurum.herşey için teşekkür ederim:))iyi ki varsınız

Canim cok usuzldum, sabah bir heycan degerine baktim ve cok uzuldum tatlim, herseyin hayirlisi xok zor biliyorum ne desek bos, benimde ikinci denemede 40 kusurden dusmustu, ve benim hayal kirikligima aglamalarima yesil koy sahil'i sahit. HICKIRA HICKIRA AGLADIM, geleb giden bana sasti buna ne olmus diye, isyan bile ettim ve 2 yil surdu bu isyan, 2 yil sonra butun cesaretimle yeniden basladim, oda husranla sonuclandi , tamam yeter artik dedim de 9 ay sonra tekrar douslarimla rabbim yuzumu guldurdu, Simdi tatlim bunda da bor hayir var diyip brkliycez. Sen inancli birisin yazdin gibi, inanki bir gun seninde annee aneee diye basinin tepesinden inmeyen veletlerin olcak, hano hamileyken tisortlar var dikkat bebek var diye, anne olduktan sonrada "Give me a break" yani "azcik beni rahat birakin"diyn tisortlar giymenin nasip olcagi gunler ins. Tatlim cok yakin olsun senin icin.

nunacığım benimde 3 yumurtadan bir tanesi döllenmişti ve çok ağlamıştım.trasvere giderken eşime öylesine gidiyorum demiştim.transverden öncede doktora olmayacağını biliyorum diyerek ağlamıştım.ama ufakta olsa tutma ihtimali olduğu için doktorlar iptal etmiyor.şuan kızıyorum kendime bazılarının hiç yumurtası olmuyor ve 1 embriyo için neler yapıyorlar.bizim azda olsa umudumuz var canım.yeterki pes etmeyelim.ben bazen diyorum hiç olmayacak galiba boşunamı uğraşıyorum diye.yinede elimde değil azda olsa umudumun peşinden gitmek istiyorum.Allah a sığınıp ona dua edeceğiz.herşey bahane aslında merkez,embriyo kalitesi,sayısı herşey.yüce Rab bim herşeye canveren yeterki ol desin.

aslında hepimizin içinden geçenleri bir çırpıda yazmışsın:))hamd olsun şükürler olsun hiç isyan etmedim ama çok yoruldum.pes etmesem de bir süre bunu düşünmek istemiyorum.bu yüzden bir yıldır herşeyi erteledim.şimdi hayatıma bir yön vericem başka şeylerle uğraşıcam.hazır olduğumda tekrar denicem.Rabbim birgün bana da bu mutluluğu tattıracak inşallah zamanı şimdi değilmiş.

Canim cok usuzldum, sabah bir heycan degerine baktim ve cok uzuldum tatlim, herseyin hayirlisi xok zor biliyorum ne desek bos, benimde ikinci denemede 40 kusurden dusmustu, ve benim hayal kirikligima aglamalarima yesil koy sahil'i sahit. HICKIRA HICKIRA AGLADIM, geleb giden bana sasti buna ne olmus diye, isyan bile ettim ve 2 yil surdu bu isyan, 2 yil sonra butun cesaretimle yeniden basladim, oda husranla sonuclandi , tamam yeter artik dedim de 9 ay sonra tekrar douslarimla rabbim yuzumu guldurdu, Simdi tatlim bunda da bor hayir var diyip brkliycez. Sen inancli birisin yazdin gibi, inanki bir gun seninde annee aneee diye basinin tepesinden inmeyen veletlerin olcak, hano hamileyken tisortlar var dikkat bebek var diye, anne olduktan sonrada "Give me a break" yani "azcik beni rahat birakin"diyn tisortlar giymenin nasip olcagi gunler ins. Tatlim cok yakin olsun senin icin.

beni anlayan birilerinin olması ne güzel.aslında hepiniz farkındasınız şu an yazdıklarımla kalbimin gözyaşlarımın nasıl çeliştiğinin.ama bu durumda bile o güzel yüreklerinizle umudumu kaybetmemem için neler söylüyorsunuz.Rabbim gönlünüze göre versin.İnşallah güzel dilekleriniz tüm isteyenlere nasip olur.

Nuna çok üzüldüm gerçekten sen umudumdun benim benzer sorunlarmız var bende de rezerv azlığı problem. Pes etmek yok yola devam ben 3. Deneme geçecektim ki yumurtalarım istenilen şekilde gelişmesiğinden iptal oldu şimdi tekrar regl bekliyorum bakalım nolacak daha öncede sadece 1 adet olmuştu zaten inşallah bu sefer olur

Nuna çok üzüldüm gerçekten sen umudumdun benim benzer sorunlarmız var bende de rezerv azlığı problem. Pes etmek yok yola devam ben 3. Deneme geçecektim ki yumurtalarım istenilen şekilde gelişmesiğinden iptal oldu şimdi tekrar regl bekliyorum bakalım nolacak daha öncede sadece 1 adet olmuştu zaten inşallah bu sefer olur

ben sıramı savdım artık sen bana umut olucan küçük hanım ;)
İnşallah bol kaliteli yumurtan olur hepsi de kaliteli embriyo olur.Rabbim güzel gönüllerinize göre versin:)

canım olmadı değer düştü 9.60
kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi[/QUOTE]

cnm cok yogundu isyerimde son gunumya tum gun aklima geldin... :( cokkkk derinden uzuldummmm inannnn birtanemmmm.. sakin sakinaa kendini herseye kapayip icine atma.. bu sene hepimizz anne olacagizz.. seni seviyorummm.. insallahhh bir dahakinde tutacakkk canimsin..

Canimmm dualarimiz seninle canim habrr vermeyi unutma en az 120 bekliyirum senden;))))

kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi[/QUOTE]

Ah nunamm canım arkadasım ne desem bos,,simdi gordum cok uzgunumm bitanem,rabbim bir mucize gonersin de en ummadigimiz anda hamile hbrini alalım innsallah ya ne diyebilecgimi bilmiyorum bitanem:(

kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi

cnm cok yogundu isyerimde son gunumya tum gun aklima geldin... :( cokkkk derinden uzuldummmm inannnn birtanemmmm.. sakin sakinaa kendini herseye kapayip icine atma.. bu sene hepimizz anne olacagizz.. seni seviyorummm.. insallahhh bir dahakinde tutacakkk canimsin..[/QUOTE]

teşekkür ederim canım benim hayırlısı diyelim.güzel dileklerin hepimiz için geçerli olur inşallah

kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi

Ah nunamm canım arkadasım ne desem bos,,simdi gordum cok uzgunumm bitanem,rabbim bir mucize gonersin de en ummadigimiz anda hamile hbrini alalım innsallah ya ne diyebilecgimi bilmiyorum bitanem:([/QUOTE]

Ne güzel dua etmişssin işte:))başka yapacak söylenecek bişey yok şu an.Rabbim bu günleri aratmasın şükürler olsun.
Rabbim güzel gönüllerinize göre versin..

cnm cok yogundu isyerimde son gunumya tum gun aklima geldin... :( cokkkk derinden uzuldummmm inannnn birtanemmmm.. sakin sakinaa kendini herseye kapayip icine atma.. bu sene hepimizz anne olacagizz.. seni seviyorummm.. insallahhh bir dahakinde tutacakkk canimsin..

teşekkür ederim canım benim hayırlısı diyelim.güzel dileklerin hepimiz için geçerli olur inşallah[/QUOTE]

nunacimm seni burada ilk tanidigimda bir kac ay once cokk neseliydin nilNurla hepp neselii konusmalar yapardinizzz nilNurrrrrrrrrr cnmmm nunayi yine eskiii modaaa bu defaaa beraberr sokacagizzz..
nuna bende subatta altinciyi deneyecegim canimm halen guclu olma yolu ariyorum... sende oylee ol bitanemmm...

teşekkür ederim canım benim hayırlısı diyelim.güzel dileklerin hepimiz için geçerli olur inşallah

nunacimm seni burada ilk tanidigimda bir kac ay once cokk neseliydin nilNurla hepp neselii konusmalar yapardinizzz nilNurrrrrrrrrr cnmmm nunayi yine eskiii modaaa bu defaaa beraberr sokacagizzz..
nuna bende subatta altinciyi deneyecegim canimm halen guclu olma yolu ariyorum... sende oylee ol bitanemmm...[/QUOTE]

biraz dinleneyim sonra devam tabi:)))inşallah çok çok neşeli günler yaşarız yine;)sağol güzel yürekli arkadaşım

Canlarım sık sık yazıyorum insan hikayelerini ama size cokk yakın bir arkadasimin hikayesini yazacagım.
42yasinda cok yakin bir arkadasim var,40ında evlendi,bir gun baska yakın bir dostumuzun gebelik kontrolune esik ederek hastaneye gittiler , israrlarimizla doktora kontrole gittiler,kan sperm ve vajinal ultrason kontrolleri sonrasi,ertesi gun arkadasimla kan degerlerini almaya gittik,doktorla hastanede tesadufen sonuclari almis cikarken karsilastık.doktor sonuclara bakti ve geri odasina döndürdü bizi,``amh degerin yerlerde,rezerv sıfır bu yumurtalıklarla hicbirsey olmaz,sen direkt git kibris`tan yumurta al ``dedi pat patt..asla bebegin olamaz dedi ustune basa basa..Ve sonrası,kızcagiz salya sumuk bayıliyor..hastaneye kaldiriyoruz,2gun sinir krizi geciriyor..toparlaniyor 20gun sonra, doktor doktor gezmeye basliyoruz,istanbul da nekdr dr varsa merkez ya da univ.hastanesi heppsini tariyoruz..kimileri yumurta al diyor,kimileri yumurta almak bile olmaz dedi,kimi doktorlar tup bebekle sansin %2 dedi..karı koca cokk yıprandilar,bir tatile ciktilar.tatilde regl olmamis,zorla ablası test yaptırıyor ve minik oracıkta `merhaba anne` demez mi:-) :-)
Yaradan herrseyin zamanini bilir,bir canı dunyaya gondermek isterse gonderiyor iste kurban oldugum..
Ben olmaz denen bebeklerin,dogmaz ölecek denen bebeklerin,pco var imkansiz denip ilk denemede gelen bebeklerin,mucize gebeliklerin,nice hayalleri gercek yapan o miniklerin canlı kanlı teyzeleriyim..onlar benim kuzularım..
Burada da kuzularımı bulacagım insallah..:)heppiniz dualarımdasınız canlarım..

Son düzenleme:

nuna bende subatta altinciyi deneyecegim canimm halen guclu olma yolu ariyorum... sende oylee ol bitanemmm...[/QUOTE]

Bu yazım yeterli midir cnm benim:-) :-) nunam 2gun izinlisin..sonra eski nesene donmeni bekliyoruzzz...can bedenden cıkmadıkca yaradan`dan umit kesmiyoruz..O yavrular buraya geleceekk baska yolu yokk:-) :-) :-)

Herkese merhaba, hepimize bu yolda iyişanslar. Benim de yumoşlar toplandı, bekliyorum. Bahçeci fulyada tedavi oluyorum.

Back
X