ellerine sağlık arkadaşım. güzel tablo yapmışsın ama beni tablodan çıkarın çünkü benim transferim iptal edildi emriyolarım çok kalitesiz olduğu için[/QUOTE
uzuldum bu sekılde olmasına. embrıyoların neden kalıtesı oldugu ıle ılgılı bı acıklama yaptılar mı sana. senden dolayı mı esınden dolayımı? daha kalıtelı embrıyo ıcın nasıl bı tedavı goreceksın? gıbı soruların cewaplarını vermedıler mı sana.
ellerine sağlık arkadaşım. güzel tablo yapmışsın ama beni tablodan çıkarın çünkü benim transferim iptal edildi emriyolarım çok kalitesiz olduğu için
Ohooo eczeneye dönüşsün sen yaaa :)kızlar bende yazayım ilaçlarımı, prednol (4 gün), monodoks (4 gün) estrofem, folbiol, corasprin, crinone jell, verdi, transfere gelirkende iğne verdi onu getir dedi sizin yazdığınız bi iğne var ya, benimkide abartmış mı ne ilaç içe içe bi hal oldum kızlar yumurtanın toplandığı gün sayılıyormuydu transfer günü hesaplarken üçüncü mü beşinci mi onu nasıl sayıyoruz, benim pazartesi toplandı, bugün üç mü iki mi oldu
ohh be sonunda acıldı sıte dun ınanılmaz sıkldım kızar. kızlar hepını kullandıgını ılacları yazmıssınz ve bısey farkettım. hıc bırınıe yumurta baskılayıcı ve yumurta catlatıcı ıgne verılmemıs transferden sonra. bana transferın 3. gunu ıcın yumurta baskılayıcı ıgne verıldı gobekten, 5. yadun ıcınde ovıtralle yarım do verıldı bacaktan. vajende kullanılması ıcınverılen progestanda bende kasıntı yapmaya basladı. aynı sorunu yasayan var mı. hepnıze ıyı gunler..
Anladım anladım senin yazdığını. Onu da şöyle değelendiririyorum; eğer yumurtalıklarını çok uyardıklarını düşündülerse baskılayıcıyla OHSS olma diye tedbir falan almış olabilirler. Başka bir mantığı yok çünkü.Hayatım, yumurta toplamadan once kullandım onalrı tamam ama transferın 3. gunu baskılayıcı 5. gunude catlatma ıgnesı verdıler. benım kafam oralarda takıldı
Anladım anladım senin yazdığını. Onu da şöyle değelendiririyorum; eğer yumurtalıklarını çok uyardıklarını düşündülerse baskılayıcıyla OHSS olma diye tedbir falan almış olabilirler. Başka bir mantığı yok çünkü.
Ama ekstra çatlatma iğnesinden hiçbişey anlamadım. :44: Neydi markası?
ovıtrelle ıdı cnm. yarım doz bacaktan vurdum dun. sen ne durumdasın seyır nasıl gıdıyor. her hangı bı rahatsızlık kasıklarda batma basladı mı. bu arada tuti nerelerde cok merak edıyorum onun durumunu yarın test gunu. gelısmelerı bıldır bıze tutı.
bende çok fazla yumurta oldu canım sadece 11 tanesi döllenmişti 1. gün ve 3 .gün emriyosu olarak dondurduk çok kaliteli değillerdi ama yinede dondurmuştuk ama olmadı transfer günü bozuldular. şimdi bir kutu daha var ama onlardada aynı sonuç almamız mümkünmüş.. yaniii bizimmm iş artıkk nasıl olur ne olur bilmiyorum rabbim yardımcım olsunYaaaaaaaaaa!!!! Çok üzüldüm...
Niye öyle oldu yaaaaKaç yumurtan vardı? Hiç midöllenen olmamış?
O kadar mı kalitesizmişlerYumurta orda sperm orda; neden kaliteli,az kalitel,i normal ,kalitesiz... oluyorlar giç anlamıyorum kiii...
Hatunun teki benim transferr günümde transfere gelmişti. 5. gün embriyosuydu yani blast. Bi de düşün 10 yumurtası olmuş; yedisi döllenmiş ve hepsi kaliteliiii... Bir ikisini transfer ettiler beş tane de dondurdular yaaaa... İçimden dedim bu hatunun ya da eşinin bizden iyi yaptığı neeee!:44:
Kısmet işte!Hakikaten çok üzüldüm... İnşallah en kısa zamanda kendini toplarsın. Yine denersin; sıkma canını.
Sanki bizm transfer oldu da garantisi mi var. Belki böylesi daha hayırlıdır hakkında.
Bilemedim ki ben de nerelerde olduğunu!:44: Arada yapıyo o böyle kıllık; gelmiyo!
Onda katır inadı var; test falan yapmamıştır. Kaç gündür evdeydi belki gezmeye falan çıkmıtır eşiyle.
Bende durum; transferd ve sonrasındaki sızılardan salı günü itibarıyla kurtuldum; ama sonrasında kasıklarımda reglmişim ya da olacakmışım gibi bir sızlanmayla karşı karşıyayım. Bakıyorum bakıyorum; batma falan yok
Arada mide bulantısı oluyor ama clinone jelin yan etkilerinde var o, okudum.
Anlayacağın bi numara yok bende :))
Geçmez o kadar gün geçmeeezzz....
Bugün bi dışarı çıktım,bir yerlerde oturup bişeyler içtim, hava aldım. Çok yürümemek kaydıyla o gün bugün ilk kez...
Sonra eve geldim yatış pozisyonuna devam.Senin istirahat falan nasıl gidiyor?
söylediler canımm doktor o an birşeyler anlatı ama ben ağlamaktan hiç bir şeyyy anlamadım tabikii.ellerine sağlık arkadaşım. güzel tablo yapmışsın ama beni tablodan çıkarın çünkü benim transferim iptal edildi emriyolarım çok kalitesiz olduğu için[/QUOTE
uzuldum bu sekılde olmasına. embrıyoların neden kalıtesı oldugu ıle ılgılı bı acıklama yaptılar mı sana. senden dolayı mı esınden dolayımı? daha kalıtelı embrıyo ıcın nasıl bı tedavı goreceksın? gıbı soruların cewaplarını vermedıler mı sana.
ellerine sağlık arkadaşım. güzel tablo yapmışsın ama beni tablodan çıkarın çünkü benim transferim iptal edildi emriyolarım çok kalitesiz olduğu için
söylediler canımm doktor o an birşeyler anlatı ama ben ağlamaktan hiç bir şeyyy anlamadım tabikii.
sevgılı arkadasım Allah sana sabır ve saglık versın kı ustesınden gelıp, saglıklı bebegıı alasın kucgına ınsallah.
Orem, senın duurmun ne bugun ıkıncı testı yapacaktın. umarım degerın yukselmıstır.
bende çok fazla yumurta oldu canım sadece 11 tanesi döllenmişti 1. gün ve 3 .gün emriyosu olarak dondurduk çok kaliteli değillerdi ama yinede dondurmuştuk ama olmadı transfer günü bozuldular. şimdi bir kutu daha var ama onlardada aynı sonuç almamız mümkünmüş.. yaniii bizimmm iş artıkk nasıl olur ne olur bilmiyorum rabbim yardımcım olsun
valla hayatım ben de genel olarak ewdeydım ama dısarı da cıktım cok.yuruyus yapmaya, alısverıse... salı gununden berı kasıklarımda (ozellıkle de sol da) cımcık gıbı ınce batmalar oluyor. cok sık degıl tabıkı. dun yarım doz ovıtrellı vurdugmdan bu yanada karnım sıs adet olmadan oncekı o hos olmayan drum soz konusu. yarın ve otekı gun turum var. calısacagım yanı. ıyı olacagını dusunuyorum. ewde cok sıkıldım.
Canim ben testi yarın yapacagim doktor öyle soylemisti.ne sewinebiliyorum, ne de uzulebiliyorum.degerim dusuk ciktigi için.(
arkadaslar sisteme bi turlu giris yapamadim. sifrem sorun verdi. anca duzeltebildim. oncelikle mirror arkadasim senin adina cok uzuldumAllahim insallah daha hayirli kapilar acar sana. umudunu kaybetme.
ben iki gundur yatiyorum yarin test gunum ogleden sonra belli olacak allahin izniyle.dualarinizi eksik etmeyin
Canim ben testi yarın yapacagim doktor öyle soylemisti.ne sewinebiliyorum, ne de uzulebiliyorum.degerim dusuk ciktigi için.(
Offf öyle söyleme!
hayırdır neden yatıyorsun iki gündür. Özel bir durum mu var?
yarın testi kaçta yaptıracaksın?
Esasında hoca sana 22si mi demişti.Öyle bişey vardı sanki değilmi; haftasonu diye bir gün önce yapacaktın!
Belirti var mı belirti bi de onu söyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?