• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

[tr]

önce :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: sonra :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

.................................

NE MUTLU BİZE .. BUKADAR ÇOK KEZ TEYZE OLACAGIZ :):)

Size bir dua paylaşmak istiyorum inanıp uygulamak dileyenler için ..

**Cuma gecesi Yasin suresi okunurken "Selamün kavlen mir Rabbir Rahim" ayeti 818 defa okunup , her 100'de "ALLAHÜMME YA SEMİAL MÜNACATİ VE YA MUCİBED DEAVATİ VE YA KADİYEL HACATİ VE YA NÜRUL ARDI VES SEMAVATİ ESELÜKE EN TUCİBE DA'VETİ VE TAKDİ HACETİ FE İNNEKE ENTES SAMEDİL VAHİDİL EHADİ LEM YELİD VE LEM YÜLED VE LEM YEKÜN LEHU KÜFÜVEN EHAD.VE EN TÜSALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYYİNA MUHAMMEDİN HALKIKE VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.Bİ RAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN " okunur .Yasin tamamnlanıp hacet dilenir..

......... Okudugumda bu listedeki her birinizi anacagım.. Dilerim hepimiz üstesinden geliriz bu zamanların..

Ben de ikiz istedıgımden degıl de tutunması acısından hanı bırı tutunmazsa diğeri tutunur diye düşündugumden 2 tane ıstıyorum. Ama ıkız rısklıdir. Hem gebelık hem dogum o yuzden doktorlar pek yanaşmıyor. Şansını dene bir konuş bakalım, ben deneyeceğim
Senın yasın kac canım?

28 yasindayim canim ama bir aksilkk olmazsa aralikta transfer olacak y..ee ocaga bir ay kaliyr 29diyebilirz sonucta ssk ve hastene yil yonunden bakiyor yasa

emha doktorunla konus sansini dene bence farkli hastanelerde yasi tutmadan iki tane koyduran cok arkadasim oldu. Bende 31 yasindayken doktorumdan rica etmistim ilk denememde Amerk. hast. iki tane koymuslardi.

Ensuece ucanfasulye sansimi deneyecegim bakalim ama korkum su aslinda benim esimde sperm azligi ve hareketsizligi var spermiyogramlarda 0i bile bircok kez gorduk.iki embriyo derdim aslinda agirlikli olarak bundan yani bazeb sperm cikiyor bazen bulunamiyor.doktorum durumu bikiyor bakalim adet olayim soracagim olurmu ihtimal varmi diye olmaz derse hayirlisi diyecegim ne yapayim.;(((

.................................

NE MUTLU BİZE .. BUKADAR ÇOK KEZ TEYZE OLACAGIZ :):)

Size bir dua paylaşmak istiyorum inanıp uygulamak dileyenler için ..

**Cuma gecesi Yasin suresi okunurken "Selamün kavlen mir Rabbir Rahim" ayeti 818 defa okunup , her 100'de "ALLAHÜMME YA SEMİAL MÜNACATİ VE YA MUCİBED DEAVATİ VE YA KADİYEL HACATİ VE YA NÜRUL ARDI VES SEMAVATİ ESELÜKE EN TUCİBE DA'VETİ VE TAKDİ HACETİ FE İNNEKE ENTES SAMEDİL VAHİDİL EHADİ LEM YELİD VE LEM YÜLED VE LEM YEKÜN LEHU KÜFÜVEN EHAD.VE EN TÜSALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYYİNA MUHAMMEDİN HALKIKE VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.Bİ RAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN " okunur .Yasin tamamnlanıp hacet dilenir..

......... Okudugumda bu listedeki her birinizi anacagım.. Dilerim hepimiz üstesinden geliriz bu zamanların..

amin sağol arkadaşım allahım hepimizin yardımcısı olsun zaman yaklaştıkça heyecan sarıyor insanı inşallah listemiz bir sürü pozitiflerle dolar.:46::46::46:

Merhaba arkadaslar bende tup bebege baslayacagim ve adet olmayi bekliyorum adetim baslar baslamaz yaklasik 20 gun boyunca dogum kontrol hapi alicam 20. gun ignelere basliyacagim yani bu demek luyorki transferim ocagin ilk haftalarina denk gelecek benimki uzun protokol galiba Rabbim dilerim bu vesileyle nasip eder melegimi bana :emir_bebek:

Son düzenleme:
Evet tamamini orada yapmis. Genelde memnun hissi verdi ama 5.denemeden sonra artik baska yere bakacak sanirim.

Kismetli bir baslangic olsun. Kendim gibi heyecanlaniyorum yeni baslayanlara burda. hepsi umut veriyor.

Oy oy oy ne cok isler yapilmis. Cerrahi mudale neden acaba reservlere zarar verdi ki? Uf ya allah kolaylik versin. Neyse topu topu bir yumurta lazim oda sende vardir. Korkma...:nazar:

Kistin biri yumurtalığın çevresine dolanıp büyümüş onu temizlemeye çalışırken ister istemez zarar gördü yumurtalığın biri:(((

Merhaba kızlar haber veremedim kusura bakmayın misafirler vardı.
Doktorum hastanede değildi Emha sen biliyorsun Haşim bey i.Gittiğimde çıkmıştı telefondan ulaştım pazartesi sabah gel endometrium inceyse yine başlarız sakin ol dedi.
Ama minicik 2 damladan sonra tek damla gelmedi:( Biraz saçma olacak ama acaba hamile miyim bile dedim kendi kendime:)))
Değilimdir biliyorum 2 tüp de yapışıkken saçma bir umut benimkisi.
Yani anlayacağınız ne olduğunu yarın sabah öğreneceğim.

Merhaba arkadaslar bende tup bebege baslayacagim ve adet olmayi bekliyorum adetim baslar baslamaz yaklasik 20 gun boyunca dogum kontrol hapi alicam 20. gun ignelere basliyacagim yani bu demek luyorki transferim ocagin ilk haftalarina denk gelecek benimki uzun protokol galiba Rabbim dilerim bu vesileyle nasip eder melegimi bana :emir_bebek:

Merhaba sizde sorun neydi tabi ozel degilse, hangi hastanede tedavi goreceksin can. Melekler seninle olsun hersey gonlunce gelissin

Merhaba sizde sorun neydi tabi ozel degilse, hangi hastanede tedavi goreceksin can. Melekler seninle olsun hersey gonlunce gelissin

ben pcoyum 6 ay klomen 1 kezde asilama oldum ama hepside basarisiz oldu. ben yurtisindan katiliyorum canim londradan burda yaptiracagim ilk tup bebek tedavim olacak sizin ne probleminiz var acaba :)

gunaydin bende erkek infertilesi sorunu var. micro yaptiriyorum hic tutmadi, simdi subat gibi tekrar yaptiracagim hangi merkezde yaptiriyorsun.

Birşey sorucam neden kıbrısta transfer yaptırmıyorsun üstelik bildiğim kadarıyla orada sayı sınırlaması da yok?

Merhaba kızlar
Haber bekliyorsunuz diye hemen yazıyorum olmasanız da girince görürsünüz.Doktora gittim hastalanmamışım.Ufak bir kist var belki o da geciktirmiş olabilir.Tüp bebek tedavisi için bekleyeceğiz hasta olmamı.2 yapışık tüpüme rağmen hamile olma ihtimalim olduğunu söyledi kesinleştirmek için kan testi istedi.Testi verdim 1 gibi çıkacak onu bekliyorum.Sonucu büyük ihtimal negatif olacak ama ben heyecandan ölebilirim.Bir mucize olur mu dersiniz?Rabbim müjdesiyle şenlendirir mi evimizi?Kan testini bile gözyaşlarıyla verdim.Allah hayırlısını nasip etsin ama umarım gönlümdeki olur:))))

merhaba yılbaşına kadar tedaviye başlamak istiyoruz kaç aydır merkez araştırması yapıyorum,memorialle gidip gorusme yaptık semra hnm direk girmiyormuş oyuzden kararsız kaldım anadolu sağlık merkezi hakkında bilgisi olan varmı? Dr.Aydın Arıcı .
birçok defa özelde deneme sansımız olmayabılr o yuzden cok kararsız kaldım

Pardon ya önceki sayfalara bakınca cevabımı aldım zaten bende bir ara kıbrısı düşündüm de ondan sordum acaba maliyeti hakkında bilgin var mı?

Merhaba kızlar
Haber bekliyorsunuz diye hemen yazıyorum olmasanız da girince görürsünüz.Doktora gittim hastalanmamışım.Ufak bir kist var belki o da geciktirmiş olabilir.Tüp bebek tedavisi için bekleyeceğiz hasta olmamı.2 yapışık tüpüme rağmen hamile olma ihtimalim olduğunu söyledi kesinleştirmek için kan testi istedi.Testi verdim 1 gibi çıkacak onu bekliyorum.Sonucu büyük ihtimal negatif olacak ama ben heyecandan ölebilirim.Bir mucize olur mu dersiniz?Rabbim müjdesiyle şenlendirir mi evimizi?Kan testini bile gözyaşlarıyla verdim.Allah hayırlısını nasip etsin ama umarım gönlümdeki olur:))))

Ah canım inşallah mucize olur bende senin gibiyim iki tüpümde tıkalı açtırsam acaba hamile kalabilirmiyim diye düşünüyorum tüp bebek tedavisiyle bir oğlum var ama kardeşi çok nazlı iki defa negatif denemem var hala oğluma bir kardeş gelmiyor

Ah canım inşallah mucize olur bende senin gibiyim iki tüpümde tıkalı açtırsam acaba hamile kalabilirmiyim diye düşünüyorum tüp bebek tedavisiyle bir oğlum var ama kardeşi çok nazlı iki defa negatif denemem var hala oğluma bir kardeş gelmiyor

İnşallah canım çok teşekkür ederim.Ben müdahale ettiremiyorum.%1 bile şansın yok dediler açılmaz yani.Senin tıkalı olma sebebin nedir ona bakar doktor.Bazen rahim filmi sırasında açılabiliyor tıkanıklık büyük değilse.Ama en iyisini doktorun bilir ona sor bence.İnşallah güzel oğluna bol bol kardeş verir Rabbim:))
Oğlunu hangi merkezin aracılığıyla aldın kucağına merak ettim:))))

İnşallah canım çok teşekkür ederim.Ben müdahale ettiremiyorum.%1 bile şansın yok dediler açılmaz yani.Senin tıkalı olma sebebin nedir ona bakar doktor.Bazen rahim filmi sırasında açılabiliyor tıkanıklık büyük değilse.Ama en iyisini doktorun bilir ona sor bence.İnşallah güzel oğluna bol bol kardeş verir Rabbim:))
Oğlunu hangi merkezin aracılığıyla aldın kucağına merak ettim:))))

Bana doğumda doktorum çok iltihap var ondan tıkalı demişti çünkü aynı doktor bana rahim filmi çekmişti tıkalı çıkmıştı doğumda da iltihap var dedi senin neden kapalı tüplerin ben tedavimi konya da yapmıştım

Bana doğumda doktorum çok iltihap var ondan tıkalı demişti çünkü aynı doktor bana rahim filmi çekmişti tıkalı çıkmıştı doğumda da iltihap var dedi senin neden kapalı tüplerin ben tedavimi konya da yapmıştım

Benim çikolata kistinin yapışıklıkları tıkamış.Ameliyatla aldılar kistleri ama illa ki yapışıklıklar kalır dediler.
Haftada 1 kere 1 kg sarımsağı diş diş ayırıp ama kabukları soyulmadan bir tencerede kaynatıp sonra buharına otur ve hemen arkasından da ilişkiye girin.Bunu başka bir kullanıcıdan duymuştum.Tabi başka bir sıkıntınız varsa bilemem.Ama dene bu şekilde tüpleri tıkalı ama hamile kalan bir sürü kişi var.:)))

nuna34 seni cok iyi anliyorum bende son denememde verdigim tum kan testlerini gozyaslari icinde verdim ve 15 gunde 13 defa kan vermistim. Pozitif ol hayatim doktugumuz gozyaslari gun gelecek bitecek.

Ironikkk neerdesinnn ne yaptın hulusi beyle görüştün müü ben bu hafta başkentte erzat beyle görüştümiyidir hulusi hoca başarılıdır ama istanbula gidin imkanınız varsa dedi

Back
X