canım benim ben de ilk denememi eylülde yaptırdım.bu ay tekrar deneyecektik ama düzensizlik ,kist yani anlayacağın bazı olumsuzluklar oldu ertelendi.Daha yolun çok başındayız.Duygularını çok iyi anlıyorum hepimiz bir an önce anne olmak istiyoruz ama sabırlı olmak zorundayız.Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu zor günleri geride bırakıcaz.Çevremde 12. denemesinde bu isteğine kavuşan insanlar var.Hala 7. - 8. denemelerine daha yeni başlayan insanlar var.Herkesin derdi kendine büyük evet.ama ben bunca insanın yanında umutsuzluğa kapılacak kadar lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.onların sabrı ve yaşadıkları bize ders olmalı ,güçlendirmeli.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 2. denemen son olur ve evladına kavuşursun.Moralini yüksek tut ve maddi gücün el verdiği sürece çok ertelemeden tekrar dene.Doktorun zaten seni bu konuda yönlendirecektir yani uygun zaman açısından.
Farkindayim canim daha yolun basindayiz belki herkes umut vermeye calisiyo..ya bu anlatilmaz ancak sizler biliyosunuz yasadigimiz maddi manevi zorluklari ama maddiyatda onemli degil aslinda en onemlisi güçlü olabilmek ve önüne bakmak niye diye sormamak lazim galiba..Allah isterse birseyin olmasina ona Ol der sadece...