• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım benim ben de ilk denememi eylülde yaptırdım.bu ay tekrar deneyecektik ama düzensizlik ,kist yani anlayacağın bazı olumsuzluklar oldu ertelendi.Daha yolun çok başındayız.Duygularını çok iyi anlıyorum hepimiz bir an önce anne olmak istiyoruz ama sabırlı olmak zorundayız.Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu zor günleri geride bırakıcaz.Çevremde 12. denemesinde bu isteğine kavuşan insanlar var.Hala 7. - 8. denemelerine daha yeni başlayan insanlar var.Herkesin derdi kendine büyük evet.ama ben bunca insanın yanında umutsuzluğa kapılacak kadar lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.onların sabrı ve yaşadıkları bize ders olmalı ,güçlendirmeli.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 2. denemen son olur ve evladına kavuşursun.Moralini yüksek tut ve maddi gücün el verdiği sürece çok ertelemeden tekrar dene.Doktorun zaten seni bu konuda yönlendirecektir yani uygun zaman açısından.

Farkindayim canim daha yolun basindayiz belki herkes umut vermeye calisiyo..ya bu anlatilmaz ancak sizler biliyosunuz yasadigimiz maddi manevi zorluklari ama maddiyatda onemli degil aslinda en onemlisi güçlü olabilmek ve önüne bakmak niye diye sormamak lazim galiba..Allah isterse birseyin olmasina ona Ol der sadece...

Canim insallah ben bu ay basliycam belki yardimci olabilirim ;)

ben adet öncesi baskılama iğnelerini kullanıyorum şuan 15 aralık son iğnem 16 aralık kontrole gideceğim sanki adet olacak gibi hissediyorum çarşamba günüde zamanında gelirse günüm iğneler bitmeden adet olursak nasıl oluyor onu merak ettim erken mi gidilir yoksa 16 aralık mı beklenir. :)

ben adet öncesi baskılama iğnelerini kullanıyorum şuan 15 aralık son iğnem 16 aralık kontrole gideceğim sanki adet olacak gibi hissediyorum çarşamba günüde zamanında gelirse günüm iğneler bitmeden adet olursak nasıl oluyor onu merak ettim erken mi gidilir yoksa 16 aralık mı beklenir. :)

Canim bence ignenin etkisidir adet belirtisi ama tabi adet olursan 2. Gunu doktora gidiceksin ki tedaviye baslasin. Olursan 16sini bekleme sen ara doktorunu git yani

o kadar cok igne ve ilac ictimki negatif sonuctan 5 gun sonra yani bugun oldum adet ama cok tuhaf regl gibi degil icim cok kotu dr tekrar deneyelim ocakta diyo ama cok kararsizim..tekrar o igneler o şişlik stres git gel 2 günde bir hastaneye çok zor sonuç iyi olucaksa baslamak istiyorum ama cok kararsizim??

Canim bende eylul ayinda tedavi olmustum negatifti simdi yeni tedavimi ocak sonu yada subat sonu olacagim sen daha yeni negatif sonuc almissin en az iki ay ara vermen gerekli sen bilirsin ama uc dort ay ara vermeden baslarsan vucudun cok yipranir.

Sizin tedavi sureciniz nasildi..bende yumurta az erkek inferti var acaba histeroskopi mi yaptirsam hocaya demistim ama gerek yok demisti sizce bildiginiz seyleri paylasin lutfen??

Hangi hastanede tedavi goruyorsun cnm bendede erkek infertilesi vardi simdi birde yumurta rezerv azligi var deniliyor.

selam kızlar nasılsınız bu aralar yazamıyorum ama okumadan da geçmiyorum henüz adet olmadım olunca kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktorum biliyorsunuz ekimde transferim olmuştu histeroskpi, laparoskopi ne olucaz ne olmicaz bu ay belli olacak ocak ayında da tedaviye başlamayı düşünüyorum tabi herşey yolunda giderse

seni haziran topiğinde hatırlıyorum yine aynı topikteyiz inşallah bu son olur:49::49::49:

Amh ve fsh degerin kac..
cvp için teşekkürler öncelikle.canım araştırma hastahanesinde yapıldı boluda tahlillerim elime vermediler sonuçları ancak diğer değerlerin normal olduğunu ancak e2 76.61 ve yüksek dedi sadece.bu durumun yumurta kalitesini düşürebileceğini söyledi:26:

Canım merhabaa :3: biz genartta birkaç test yaptırmıştık laboratuvarını falan beğeneler var oranın. Dün bir arkadasa da yazdım ben Ankara'da Hakan Şatıroğlunu duydum ama kalacak yerimiz olmadığı için Bahçeciyi seçtim. İstersen orayı da bir araştır:34:

merhaba cvp için teşekkürler:16:
canım bahçeciyi de çok duydum evet iyiymiş orası da
ama ankara gazi araştırma ve eğitim hastahanesinde ikiz prof kardeş dr lar varmış ahmet erdem ve mehmet erdem
onları bir hemşire arkadaşım çok övdü ve iki tane hemşire arkadaşları orda tüp bebek yaptırmışlar ilk denemede ikiz hamile kalmışlar çok tavsiye etti.ama bu ikiz dr lar gazide proflar ama genartta özel yapıyolarmış transferi diğer tahlilleri gazide yaptırıyolarmış.ve 4.000 tutyoruş ilaç dahil.
ve emseyi de eşimin arkadaşı çok övmüş ordada çok ilgi varmış ve başarılıymışlar.
ve arsıda 3.500 civarı imiş
her ikisininde başarı ve fiyatı uygun olduğundan ikisinden birini düşünüyorum.
hayırlısı bakalım.
RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT VERSİN HEPİMİZE İNŞAALLAH:16:

Ankara baskent hast.tedavi sen nerde yaptiriyosun??

hayatim bende bu tedavimde hastane degistirdim Istanbul Tup Bebek merkezi Aret Kamar'a gectim hayirlisi artik zaten doktor ilk gorusmemde sperm sayisi ve yumurta rezerv azligini tekrar vurguladi biraz sabir ve uzun bir surecte olumlu sonuc alabiliriz dedi ayrica benim bagisiklik sorunum da var. Cok zayif oldugum icin ve kronik alerjik oldugum icin bagisiklik sistemim gucsuz vucudum embriyoyu yabanci madde olarak algilayip disari atiyor esimde sorun olmasa hamile kalabilirmisim fakat vucudum tup bebegi kaldiramiyor vs vs tonla sikinti bir araya gelmis doktorun benden zaman ve sabir istemesine sasirmadim hakli belkide.

hayatim bende bu tedavimde hastane degistirdim Istanbul Tup Bebek merkezi Aret Kamar'a gectim hayirlisi artik zaten doktor ilk gorusmemde sperm sayisi ve yumurta rezerv azligini tekrar vurguladi biraz sabir ve uzun bir surecte olumlu sonuc alabiliriz dedi ayrica benim bagisiklik sorunum da var. Cok zayif oldugum icin ve kronik alerjik oldugum icin bagisiklik sistemim gucsuz vucudum embriyoyu yabanci madde olarak algilayip disari atiyor esimde sorun olmasa hamile kalabilirmisim fakat vucudum tup bebegi kaldiramiyor vs vs tonla sikinti bir araya gelmis doktorun benden zaman ve sabir istemesine sasirmadim hakli belkide.

ensuece ben de düşük yaptım benim de bünyem zayıf yazdıklarını okuyunca acaba benim de mi vücudum tüp bebeği kaldırmıyor diye düşünmeden edemedim. Kaç düşük yaptın sen?

ensuece ben de düşük yaptım benim de bünyem zayıf yazdıklarını okuyunca acaba benim de mi vücudum tüp bebeği kaldırmıyor diye düşünmeden edemedim. Kaç düşük yaptın sen?

bilmiyorumki cnm herkezin bunyesi farkli oluyor sen hemen kendini kotuye yorma kac kez tup denedin cnm. Ben negatif sonuclar haric bir dis gebelik bir kimyasal gebelik yasadim ama beta hcg degerlerim iyiydi 13. gunde 180 bile oldu yinede hicbirzaman hamileyim diyemedim keseyi gormeden tupte gebelige karar vermek inandirici gelmiyor artik bana cnm.

bilmiyorumki cnm herkezin bunyesi farkli oluyor sen hemen kendini kotuye yorma kac kez tup denedin cnm. Ben negatif sonuclar haric bir dis gebelik bir kimyasal gebelik yasadim ama beta hcg degerlerim iyiydi 13. gunde 180 bile oldu yinede hicbirzaman hamileyim diyemedim keseyi gormeden tupte gebelige karar vermek inandirici gelmiyor artik bana cnm.

Çok geçmiş olsun canım.Ben bir kere denedim ama korkuyorum sürekli aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor.Çok yorucu bir süreç. Kendime güvenemiyorum, kendimde o gücü bulamıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Negatif dusunecek birsey yok, hayatta ne amansiz hastaliklar var cnm pozitif ol neyin ne olacagini Allahtan baska kimse bilemez herseyin hayirlisi canim:)

Back
X