• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım ne sormak istediğini tam olarak anlamadım...hangi şehirdesin.kaç yaşındasın.bunlara göre tabi ki iyi bir doktor bulmalısın önce
Tekirdağdayım ve 24 yasındayım istanbul tabiki tercih ilk medicalparkta görüşme oldu ama doktor baya umut kırıcı konustu gitmedim bu yüzden sonra emre bey Bahçeci de o daha olumluydu ama orası mı baska yer mi kararsızım
Gittiğiniz klinik ler ile ilggili sorum aslında:( nereyi terch etmeliyim

evet hemşireyim ama vu süreci öyle kolay herkes e acamıyorsunuz cünkü hala insanlar cahil ve bakıs acıları ile umudunu kırıyorlar tıbbi olarak daha yakınım evet en azından ilk olarak medicalparkta bi doktora gittik ama umut kırıcıydı sonra Bahçeci de emre bakırcıoğlu iyi ve olumluydu ama oraso mı baska yer mi kararsızım siz nereye gidiyorsunuz

canim boyle siteye zamanin olursa arada gir yazilari oku deneyimlerini paylas birazcik birseyler dusuncelerinde oturur belki. inan ben Amerikaninada gittim Bahcecisinede gittim simdi baska bir yerede gectim ama kimseye ne bir hastane nede bir doktor onermeyi sevmiyorum sadece yasadiklarimi ayrintisi ile iyi kotu anlatiyorum:) herkezin o doktorla iyi kotu hikayeleri olabiliyor yazilari oku kendi kararini kendin ver bence

merhabalar cnm sikintili bir surec bizde hangi doktor hangi hastane tam olarak bilemiyoruz sadece gecmis iyi deneyimleri olanlari deniyoruz sen bize gore bir adim ondesin hemsiresin sanirim is cevrenden daha cok duyabilirsin bakarsin sende bize yardimci olursun:)
iş cevremden duyduklarım olursa tabiki paylasrım her zaman;)

canim boyle siteye zamanin olursa arada gir yazilari oku deneyimlerini paylas birazcik birseyler dusuncelerinde oturur belki. inan ben Amerikaninada gittim Bahcecisinede gittim simdi baska bir yerede gectim ama kimseye ne bir hastane nede bir doktor onermeyi sevmiyorum sadece yasadiklarimi ayrintisi ile iyi kotu anlatiyorum:) herkezin o doktorla iyi kotu hikayeleri olabiliyor yazilari oku kendi kararini kendin ver bence
Aslında dediğiniz gibi yapmaya calısıyorum ama pek mümkün olmuyor işim nedeni ile cok fazla takip edemiyorum yazılanları ettiğim zamanlar tabiki var ama 1 gün giremezsem ertesi gün forum almıs basını gidiyor:) o yüzden sormayı terch ettim

Tekirdağdayım ve 24 yasındayım istanbul tabiki tercih ilk medicalparkta görüşme oldu ama doktor baya umut kırıcı konustu gitmedim bu yüzden sonra emre bey Bahçeci de o daha olumluydu ama orası mı baska yer mi kararsızım
Gittiğiniz klinik ler ile ilggili sorum aslında:( nereyi terch etmeliyim

canım listede herkesin tercik ettiği merkez yazıyor.merak ettiğin kişilerin de forumda paylaştıklarını profil sayfasından oku.yani en azından sorunun neyse hikayene benzer kişiyi bul ve yaşadıklarını öğren.bunun çok faydası olacağını düşünüyorum.Umarım en kısa zamanda güzel haberlerle mutlu edersin bizleri de:))Allah yardımcın olsun

canım listede herkesin tercik ettiği merkez yazıyor.merak ettiğin kişilerin de forumda paylaştıklarını profil sayfasından oku.yani en azından sorunun neyse hikayene benzer kişiyi bul ve yaşadıklarını öğren.bunun çok faydası olacağını düşünüyorum.Umarım en kısa zamanda güzel haberlerle mutlu edersin bizleri de:))Allah yardımcın olsun
En kısa sürede hepimizin mutlu haberlerini alırız inşallah bastan okumaya calısıyorum bnde ama pek azosperm olarak belirtilmemiş:(daha cok basındayız biz inş en kısa zamanda atlatlatırıZ

En kısa sürede hepimizin mutlu haberlerini alırız inşallah bastan okumaya calısıyorum bnde ama pek azosperm olarak belirtilmemiş:(daha cok basındayız biz inş en kısa zamanda atlatlatırıZ

canım tablodan bahsediyorum.tabloda yazıyor ya isim-kaçıncı deneme-sorun-yaş vs ordan bak ve o kişilerin profil sayfasından yazdığı cevapları oku ya da mesaj at.seve seve yardımcı olurlar.bu arada iyi dileklerin için teşekkürler.İnşallah ilk ve son denemeniz olur ;)

İyi geceler bayanlar..hepinize bu yolda basarilar...benim de dorduncu denemem...ilk uc olumsuz... ve dorduncu tedavime basladim...nsorunumuz azosperm idi... ama artik tek o degil .. yumurta rezervim tukenmis... tedaviye basladim... ama cok korkuyorum....

evet hemşireyim ama vu süreci öyle kolay herkes e acamıyorsunuz cünkü hala insanlar cahil ve bakıs acıları ile umudunu kırıyorlar tıbbi olarak daha yakınım evet en azından ilk olarak medicalparkta bi doktora gittik ama umut kırıcıydı sonra Bahçeci de emre bakırcıoğlu iyi ve olumluydu ama oraso mı baska yer mi kararsızım siz nereye gidiyorsunuz

Canım bence sen Memorial Şişli Nur hanımla görüşmeden hastaneye karar verme. Görüşmenin bir zararı olmaz. Ön görüşme ücretsiz, görüşme zamanı muayene de yapılıyor.

Şöyle bir şey söyleyeyim. Facede bir qrup var, 50 küsür üyesi var (bir kaçı doğal yoldan hamile). Şimdi tedavide olanlarla ve düşünenlerle birlikte sadece 15 kızımız kaldı. Diğerleri ya hamile, ya da bebeklerine kovuştu. Hatta ikizleri olanlar, tekizlere nazaran daha fazla.

İyi geceler bayanlar..hepinize bu yolda basarilar...benim de dorduncu denemem...ilk uc olumsuz... ve dorduncu tedavime basladim...nsorunumuz azosperm idi... ama artik tek o degil .. yumurta rezervim tukenmis... tedaviye basladim... ama cok korkuyorum....

Sen tedaviye başlamadan önce bence umutlarını tedavi et. En önemlisi o. Korkularını en aza indir. Allah ol dedikden sonra engel denen şey yoktur. Nice sorunlarla hamile kalanlar oldu. İnanmak yolun yarısı gibidir, tabii inanarak dua etmek.

canim cok guzel bir haber bol bol kaliteli yumurtalarin olsun ikiz bebis haberlerin gelsin gelismelerden haberdar et:))

saol inşallah allahım sana ve tüm arkadaslara nasip etsin bebeklerini kucaklarına almalarına gerçi git gide doktora güvenmemeye başladım ne bi test nede bi konuşma sormassan cevap yok sanki bu işi yaparken isteksiz gülmeye korkuyor ya hatta onun lugatında gulmek yok bindik bi elamete bakalım hayırlısı:18::18:

saol inşallah allahım sana ve tüm arkadaslara nasip etsin bebeklerini kucaklarına almalarına gerçi git gide doktora güvenmemeye başladım ne bi test nede bi konuşma sormassan cevap yok sanki bu işi yaparken isteksiz gülmeye korkuyor ya hatta onun lugatında gulmek yok bindik bi elamete bakalım hayırlısı:18::18:

canim bir cogu oyle okadar bikmislarki ayni seyleri anlatmaktan bizlerle fazla kafa yormuyorlar hele birde cokk taninmis oldularsa iyide bir hastanedeyse hic umurlarinda olmuyoruz biraz fazla soru sordumuda sorunlu kadin ibaresi yiyoruz, bende son tedavimde olumden donunce hastane icinde dort yillik doktorumu sikayet edebilecegim bir birim varmi diye dusunmustum ama kimi kime sikayet edecegim zaten tum hastane doktorun yonetiminde bende Allaha havale ettim yillar icinde aldigi 40 bin tl de burnundan gelsin:) pozitif ol canim bebegini dusunn.optumm

Merhaba Arkadaşlar;

Henüz SSK raporu çıkartamadığımdan dolayı özel olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım.Bu sebepten dolayı en azından ilaç maliyetini azaltmak için raporlu yada uygun fiyata aşağıdaki iğneleri aramaktayım.

5 adet Cetrodite
1 adet Ovitrelle

Elinde olan arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir misiniz?

Kizlar herkese selam. Ne zamandir giremedim buraya, canim cok sikkin, sizlerle paylasmak istiyorum. Biz gecen hafta Bahceciye gittik tedaviye baslamak icin, bu benim ikinci tup denemem olacak ve daha oncesinde 1 asilamam vr. Neyse doktor rahim filmine bakti ve sol tup sanki tikali gibi laparaskopi yapmam gerek dedi, eger tikali ise akinti varsa tup bebek tutmaz dedi. Beynimden vuruldum cunku bugune kadar nasil hicbir doktor soylemedi bize anlamadik ve inanin gittigim tum doktorlar profesor!!!! Bugun baska bir doktora gidicez tanidik, o ne derse artik onu yapicaz. Bu laparoskopi ameliyati olan var mi? Doktor eger tupu alirsak normal yolla olmaz falan dedi, aslina bakarsaniz doktora da cok isinmadim, ukalaydi biraz. Bana akil verin :18::14::14:

Canım bence sen Memorial Şişli Nur hanımla görüşmeden hastaneye karar verme. Görüşmenin bir zararı olmaz. Ön görüşme ücretsiz, görüşme zamanı muayene de yapılıyor.

Şöyle bir şey söyleyeyim. Facede bir qrup var, 50 küsür üyesi var (bir kaçı doğal yoldan hamile). Şimdi tedavide olanlarla ve düşünenlerle birlikte sadece 15 kızımız kaldı. Diğerleri ya hamile, ya da bebeklerine kovuştu. Hatta ikizleri olanlar, tekizlere nazaran daha fazla.
memorial için tsk ederim :) aklımın bi kösesinde:) bizim sorunumuz azospermi.. ve bunun için ilk önce kadın dogum tüp bebek olark mı yoksa ilk ürolojiye mi gidilmeli bu konuda kararsızlıklarım var. ilk görüşme için medicalparkta tüp bebeğe gittik ve ürolojye yönlendrilmedik direk sperm testi ve sonucunda tetradoks tb ve folbiol verildi,kullanmadık ve yeteri kadar umut kırıcı konustu kendisi zaten.sonrasında üroloji olarak bahceciye gttk olumlu bi görüşmeydi ancak devamını getiremedik.
şimdi nerden baslasam diye düşünmekteyim üroloji mi ? tüp bebek ünitesi mi ..

selam kızlar herkese merhaba nasılsınız aysen 79 hayırlı olsun canım benimde 3. denemem inşallah meleklerimize kavuşuruz.

Kizlar herkese selam. Ne zamandir giremedim buraya, canim cok sikkin, sizlerle paylasmak istiyorum. Biz gecen hafta Bahceciye gittik tedaviye baslamak icin, bu benim ikinci tup denemem olacak ve daha oncesinde 1 asilamam vr. Neyse doktor rahim filmine bakti ve sol tup sanki tikali gibi laparaskopi yapmam gerek dedi, eger tikali ise akinti varsa tup bebek tutmaz dedi. Beynimden vuruldum cunku bugune kadar nasil hicbir doktor soylemedi bize anlamadik ve inanin gittigim tum doktorlar profesor!!!! Bugun baska bir doktora gidicez tanidik, o ne derse artik onu yapicaz. Bu laparoskopi ameliyati olan var mi? Doktor eger tupu alirsak normal yolla olmaz falan dedi, aslina bakarsaniz doktora da cok isinmadim, ukalaydi biraz. Bana akil verin :18::14::14:

bahcecide doktorun kim cnm doktorun istediyse bu rahim filmini yine iyi benden hic istememislerdi akillarina bile gelmemisti, bu yeni doktorum istedi ilk kez sikma canini sonucta tedaviye baslamadin bir kac iyi doktorla daha gorus.

Back
X