Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim allh razi olsun.iki embriyo koyulmustu.5.gun embriyosu.12.gun test yaptirdim albakalim yarin doktor ne diyecek ben kese gorene kadr inanamayacagim zannedrsem
merhabalar bende kocaeli'de ikamet ediyorum.Eray beyden memnun musunuz?onunla ilgili bilgi verebilir misiniz?bu işlemler esnasından yaşadığınız deneyimleri paylaşır mısınız?
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
Emhaaacimm cok sevindim..sevincten agliyorum su an:)))rabbim bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallahh..biliyordum ama ben hep diodum guzel haberler alıcaz diyee cok umutluydum senden o iki fasulye tanesine yüzümü kara cikarmadiklari icin sana simsiki tutunduklari icin tesekkurlerimi ilet ANNECIK:)))emhaaa anna oluyosunn annee allahim nazarlardan koru yarabbim...cok opuyorum ucunuzude. .bu arada degerin cok guzell cok buyuk bi ihtimalle ikiside seninle:)))Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
allahim sukurler olsun
allahim sukurler olsun
Dusler bitince baslamaz mí kabuslar...
Evet Nunacım ben de cokk severim, paylasim icin cok tesekkurler![]()
annemlere geldim birkaç günlüğüne.ondan giremedim canım.teşekkür ederim arada girerim:)
ozletme hayatim:))
5.gün embriyo transferinde test günü genelde 10.güne veriliyor sen 2 gün geç yapmışsın değerin ondan yüksek böyle..
Keseyi bir hafta içinde görebilirsin doktorun tarih verir mutlaka en kısa zamana geç bir tarih verirsede kalp atışlarını ve keseleri birlikte görmek istediğindendir sabırsız olma yani![]()
Emhaaacimm cok sevindim..sevincten agliyorum su an:)))rabbim bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallahh..biliyordum ama ben hep diodum guzel haberler alıcaz diyee cok umutluydum senden o iki fasulye tanesine yüzümü kara cikarmadiklari icin sana simsiki tutunduklari icin tesekkurlerimi ilet ANNECIK:)))emhaaa anna oluyosunn annee allahim nazarlardan koru yarabbim...cok opuyorum ucunuzude. .bu arada degerin cok guzell cok buyuk bi ihtimalle ikiside seninle:)))
Rabbim sürdüğün yerden geçmeyi nasip etsin bana da:)))))inan uçuyorum anneme de söyledim o da dua etti şimdi.çooook mutluyum:)))
Amann Allah ım sukurlerr olsun cnmm benim , ikizler geliyor ikizlerrrrrr..innnsallah saglikla geleceklerrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kizlar emha ayagini surudu yeni yilda sirayla hepimiss hamileeee kalacagizz ve dusunsenize birbirimizin bebekk mevlutlerine gidermisizz ne guzell olurr)
canım çok ama çok sevindim Rabbim daim eylesin...Hayırlısıyla kucağına da al inşallah.....ayyy kendim kadar sevindim.Rabbim sıkıntılarının mükafatını verdi bak....kaynana da neymiş vız gelir artıkk...:))) darısı bize :)))
ayyyyyyy canım ne güzel rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza