- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
gunaydin arkadaslar Suleymaniyeye rapor icin gidiyorum birazdan orada olacagim cok tedirginim ilk gidisim melekleerr bizimle olsunn.
İnşallah herşey yolunda gider Rabbim yar ve yardimcin olsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin arkadaslar Suleymaniyeye rapor icin gidiyorum birazdan orada olacagim cok tedirginim ilk gidisim melekleerr bizimle olsunn.
çok teşşekür ederim bilgilendirdiğin için..prosedürleri nelerdir pek bilmiyorum?çok uzun süren birşeymi bu rapor işleri?
istanbulda tedavi yaptırmayı düşünsen misafirhanesi olan bir merkez var mı? biliyormusunuz?
Mermorialin misafirhenesi varmış ama çok pahalı imiş. Bahçeci umut'a çok yakın pansiyonlar varmış, çok uygun fiyata... Öğretmenevi falan da varmış... Diğerleri hakkında bir bilgim yok...
istanbulda tedavi yaptırmayı düşünsen misafirhanesi olan bir merkez var mı? biliyormusunuz?
Arkadaşlar salı günü transferim oldu 14 gün beklemem gerekiyormuş eczaneden test alsam sonucu hemen öğrenemezmiyim bilgi olan var mı?
Kızlar tutunmayı kolaylaştıran gebelik aşısını duydunuz mu?
Arkadaşlar salı günü transferim oldu 14 gün beklemem gerekiyormuş eczaneden test alsam sonucu hemen öğrenemezmiyim bilgi olan var mı?
Kizlar bu asiyi ogrenelim ve merkezlerimizden talep edelim sanirim bu asi kendi kanimizin ayristirilip tekrar bize verilmesiyle oluşuyormus
evet ama önce doktorun ve merkezin bu uygulamayı kabullenmesi lazım. Benim doktorum kanıtlanmış bir başarısı yok demişti.
Evet ama önce doktorun ve merkezin bu uygulamayı kabullenmesi lazım. Benim doktorum kanıtlanmış bir başarısı yok demişti.