• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

cedrus ve ebr74 iyi dilekleriniz icin tsk, hersey cok hizli guzel ve iyi gitti kan verdim muayene oldum bir saatte ciktim hastaneden ve bizler gibi tonla detli arkadasla tanistim. Esimin sperm sonucuda cikinca dosyamizi toparlayip kurula sunacaklarmi umarim hep boyle hizli gider.

Kızlar tutunmayı kolaylaştıran gebelik aşısını duydunuz mu?

ah evet ben biliyorum timur gürganda yapıldığı söyleniyor :47:
yalan kızlar bence parayı alana kadar
o zamana kadar gebelik aşısı yapıyorlardı
sonra yapmaktan vazgeçtiler
Allah hepimize gönlümüzdekileri versin inşallah canlarım:16:

ah evet ben biliyorum timur gürganda yapıldığı söyleniyor :47:
yalan kızlar bence parayı alana kadar
o zamana kadar gebelik aşısı yapıyorlardı
sonra yapmaktan vazgeçtiler
Allah hepimize gönlümüzdekileri versin inşallah canlarım:16:

He ben görüştüğümde de gebelik aşısı ve co culture uyguluyoruz dediler.:27:

cedrus ve ebr74 iyi dilekleriniz icin tsk, hersey cok hizli guzel ve iyi gitti kan verdim muayene oldum bir saatte ciktim hastaneden ve bizler gibi tonla detli arkadasla tanistim. Esimin sperm sonucuda cikinca dosyamizi toparlayip kurula sunacaklarmi umarim hep boyle hizli gider.

Hayirli olsun insallah basladigi gibi gider carcabuk alirsin raporunu...kismet olursa bende almayi dusunuyorum..ama prosedurle ilgili hic bi bilgim yok hayirlisiyla sen al raporunu da tez vakitte bana da yol goster:)))

He ben görüştüğümde de gebelik aşısı ve co culture uyguluyoruz dediler.:27:

Sonrada gerekli gördüklerine yaptıklarını söylüyyolar
Ve yapmıyolar

Bu konuda hiç bir fikrim yok. Ancak yorucu olduğunu, uzun sürdüğünü duydum. İn şee Allah sende çok kolay olur.

Cok tesekkur ederim insallah oyle olur...bu rapor sadece devlette gecerli degilmi?ozel merkezlerde yada ozel hastanelerdede kullanilanilabiliyormu?birde kacinci denemen bilmiyorum ama benim ilk olacak insallah..ben fiyatlarida pek bilmiyorum universite hastaneletinde tup bebek tedavisi ortalama ne kadar tutuyo biliyormusun?yani ben bi raporu alabilirsen sayet bana yarari cok mu ki?ugrasmaya değer mi?

Hayirli olsun insallah basladigi gibi gider carcabuk alirsin raporunu...kismet olursa bende almayi dusunuyorum..ama prosedurle ilgili hic bi bilgim yok hayirlisiyla sen al raporunu da tez vakitte bana da yol goster:)))

cok saol tabiki hayatim herzaman, rapor bir cok ozelde geciyor ama fark oduyorsun, nekadar fark odeyecegin hastanesine gore tedavide degisiyor - ilacta ise her hastanede fark ayni, iyi gecelerr

Sonrada gerekli gördüklerine yaptıklarını söylüyyolar
Ve yapmıyolar

Neye gore gerekli goruyorlarmis diye sormak gecti icimden ama sanirim oyle bi secenek sadece varsayim olarak kalmis...pazarlamaya mi donmus biraz sanki?baslangicta onu da yapiyoruz bunuda yapiyoruz sonra tedavi baslayinca nasil olsa artik bize mecburlar deyip butun vaatlerini unutuyorlar gibi:( rabbim iyi insanlarla karsilastirsin yaa cok garip cokkk

Cok tesekkur ederim insallah oyle olur...bu rapor sadece devlette gecerli degilmi?ozel merkezlerde yada ozel hastanelerdede kullanilanilabiliyormu?birde kacinci denemen bilmiyorum ama benim ilk olacak insallah..ben fiyatlarida pek bilmiyorum universite hastaneletinde tup bebek tedavisi ortalama ne kadar tutuyo biliyormusun?yani ben bi raporu alabilirsen sayet bana yarari cok mu ki?ugrasmaya değer mi?

Rapor konusunda hiç yardımcı olamıycam ve ünversite fiyatları hakkında bir bilgim yok. Özel bir hastanede 400 $ gibi indirim duymuştum. Bir de ilaçlarda baya fark oluyor galiba. Benim ikisi donmuş tedavisi olmakla 5 denemem var. İn şee Allah 6.ya hazırlanıyorum. Türkiye vatandaşı olmadığım için böyle şeyler bana göre değil.

istanbulda tedavi yaptırmayı düşünsen misafirhanesi olan bir merkez var mı? biliyormusunuz?

Cnm tedavi icin istanbulu tercih edersen ogretmen evlerini tavsiye ederim hem fiyati uygun hem sabah aksam uygun fiyata yemek cikiyor. Bahcecinin biri Kosuyolunda digeri Fulyada bu iki semtte Istanbulun en pahali semtleri arasinda uygun fiyata pansiyon asla bulamazsin ama tonla ogretmenevi var buralara yakin. Memorial Okmeydaninda buraya yakin pansiyon daha uygun fiyata bulunabilir ama en guvenilir olani ogretmen evleri.

Cnm tedavi icin istanbulu tercih edersen ogretmen evlerini tavsiye ederim hem fiyati uygun hem sabah aksam uygun fiyata yemek cikiyor. Bahcecinin biri Kosuyolunda digeri Fulyada bu iki semtte Istanbulun en pahali semtleri arasinda uygun fiyata pansiyon asla bulamazsin ama tonla ogretmenevi var buralara yakin. Memorial Okmeydaninda buraya yakin pansiyon daha uygun fiyata bulunabilir ama en guvenilir olani ogretmen evleri.
Teşekkür ederim canim haklısın öğretmen evleri daha avantajli

Kızlar nasılsınız?
Ben tüp bebek denemesini planlarken güzel bir haber aldım ve 2.aşılamam bir minikle taçlandı :)
Allah tüm bebek isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah :)
Umarım hayırlısı ile kucağıma sağlıkla kucaklayabilirim.

Kızlar nasılsınız?
Ben tüp bebek denemesini planlarken güzel bir haber aldım ve 2.aşılamam bir minikle taçlandı :)

Hayırlı olsun. Sağlıkcakla kucağına alırsın inşallah...Eh ne diyelim darısı olmayanların başına....:52:

Rapor konusunda hiç yardımcı olamıycam ve ünversite fiyatları hakkında bir bilgim yok. Özel bir hastanede 400 $ gibi indirim duymuştum. Bir de ilaçlarda baya fark oluyor galiba. Benim ikisi donmuş tedavisi olmakla 5 denemem var. İn şee Allah 6.ya hazırlanıyorum. Türkiye vatandaşı olmadığım için böyle şeyler bana göre değil.

Vakit ayirip bu kadar ilgilenmis olman bile cok guzel..cok tesekkur ederimm...insallah bu sefer kavusursun hayırlısiyla bebegine canim...rabbim hayirli zamanda hayirlisini sagliklisini nasip etsin...
Sen nerde yasiyosun?ben pek bisey bilmiyorum seninle alakali:( kac yasindasin mesela?hangi merkezde tedavi goruyosun?

Kızlar nasılsınız?

Rabbim kucagina almayi nasip etsin..hayirli ugurlu olsun insallah...boyle guzel haberler ilac gibi geliyor valla:)) darisi basimiza,bekleyen isteyen herkese inşallah

Kızlar nasılsınız?

Canim bu tur suprizleri beklemeyi birakali cooook olmustu ama tedavimizlede gelse raziyiz o derece yani;)))
Senin adina cok sevindim.tup bebekte cekilen acilari gormeden melegine kavusman allahin sana ve esine bir lutfu.rabbim kucagina almayida nasip etsin saglik ve sihhatle darisi ben ve benim gibi sabrednlerin basina..

Back
X