Evet bende mesajini okudugumda ayni durumda oldugumuzu farkettim.tam mesaj yazayim diodumki sen benden once davranmissin:))iki hafta once laparoskopi ve histereskopi yapildi zaten iki tupun de kapali oldugunu o zaman ogrendik...gebeligin kurtajlami sonlandirildi?belki o yuzden tikanmistir tupler?laparoskopi yapildimi?belki acilir?bi gebeligin var nihayetinde demekki yeni tikanmis belki bi çözümu vardır.biz iki yillik evliyiz hic korunmadik ama maalesef hic gebelik olusmadi..sanirim benim tup sorunum epeydir var yeni bi durum degil zaten laparoskopide de acilmadi

bu genetik olayi benimde kafamı kurcalamaya basladi ilk fırsatta doktoruma danisacagim...butun hazirliklari yapip o sekilde tedaviye baslamak daha mantıklı geliyor.senin de ilk tup bebek denemen mi olacak?ben manisada yasiyorum..manisa celal bayar universitesinde yaptiracagim kismetse...pek memnun olmasamda

(malum üniversite hastaneleri cok yogun oluyor.benim doktorum gecen yil burda bi ozel hastanedeydi ama bi kac ay once cbü ye gecti

((sen nerde yaptirmayi dusunuyorsun?