Benim de ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Burdaki arkadaşlar bilir daha çok yakında atabildim elimdeki ultrasonu

(
Ben de uzun süre ağlamadım ,güçlü olmak için elimden geleni yaptım.Ama ağlamak da gülmek de hayatın bir parçası.Hepsinin bir sırası var ve ben inanıyorum bugün ağlıyorsak sıramızı savdık :))) yarın güleceğiz.
Herşey o kadar kolay geliyor ki bizlere.Tüp bebek anne adayları haklı olarak sabırsızlanıyor. hepimiz istiyoruz ki ilk denememizde hemencik kavuşalım bebişlerimize.Oysa ki unutuyoruz bazen iki çiftte de hiçbir sorun yokken bile bazen uzun süre deneyip kavuşuyorlar bebişlerine.Herkes sabrı öğrenirmiş hayatta.Bizler de böyle öğreniyoruz.Ve mükafatını da alacağız.
Ya ben herkes mutlu olsun istiyorum

Sen de ağla içindeki acını boşalt ama çabuk toparlan.Önümüzde uzun ve zorlu bir yol var.
Yanlış hatırlamıyorsam bir mesajında isyan edesim geliyor demişsin:) Güldüm görünce.Ama dalga geçmek için değil.Yaşadıklarımız öyle hissettiriyor bazen.Ben de 31 yaşında biri olarak her an menapoza girerek elindeki tüp bebek deneme şansını bile kaybedebilirim mesela.
Çikolata kistlerim vardı kooooocaman:) Sürekli de tekrarlayacak.Ben 1 buçuk yıldır evliyim ve gözümüzü benim rahatsızlıklarımla açtık.İç dış bakım yaptırıyor sanki kocam:))))
Şükretmek zorundayız.Bu foruma girmek zorundayız:)) Birbirimizin dertlerini dinlerken 'ayyy iyi ya benden daha kötüleri de varmış.'demek için değil ama:)) Eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anladığı için:)))