canım sen ikinci denemeni mi yaptıracaksın?
Evet canım hastalığım gecikti tarlusal içtim ama hala birşey yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen ikinci denemeni mi yaptıracaksın?
Kizlarrr ;((( ben grip oldumm...transfere hazirlik yapiyirdum tedavi surecini etkilermi bu halim???
Kizlarrr ;((( ben grip oldumm...transfere hazirlik yapiyirdum tedavi surecini etkilermi bu halim???
Canım şimdi orta boy bir soğanı üst tarafından oy ve içine 1 yemek kaşığı toz şeker dök.24 saat bekledikten sonra suyu çıkıyormuş onu iç hemen düzelirsin.
Hastalık ve enfeksiyon istemedikleri için dikkat etmemiz gerekiyor.Bize hemşire; 'ilaç içemezsiniz,zaten gribin de ilacı yoktur aslında.Bunu yapın bu hemen geçirir.' demişti.
gecmis olsun cnm dikkat et bende transferde olmustum kendini korumalisin.
Canim gastritim var ondan kucuk bi soganda denedim midem agrirmi diye dokunmadi simdi ortaboy sogana hazirlayayimda yarin icerim..biraz etki etti ama gecmedi sanki ;((
Miden için de zeytin çekirdeği yut sabahları 3-4 tane.Kullananlar çok memnun.Rahatlar miden:)))
Derman anne oldum kız ben![]()
ben de yumurta toplamadan once yani ilaclarimi kullanirken acaba en azindan havuc ve incir kuru yapsammi diyordum ama sanirim yapmiycam, ilaclar zaten gerekn etkiyi yapiyordur heralde..tedavi surecini etkilemekten korkuyorum..en iyisi saglikli beslenmek akisina birakmak ve rahat olmak galiba...
Tarif veren arkaaslar elleri dert gormesin onlara bi lafim yok ama tedaviyi etkilerse maddi manevi zora gireriz. Eger baska careniz kalmadiysa tabiki deneyin ama ilk tedavilerinizde deneme tahtasi olmatin vucudunuzu tanimiyrsunuz sonucta.mesela bi arkadasin yumurtalari gayet iyiymis kaliteli olsun diye incir kuru yapmis yunurtalar tavan yapmis ohss oldu allh korusun diger tarafa gidiyordu.siskinlikten nefes alamadi nerdeyse..aman diyim ogrendiginiz seyleri doktorunuza danisip kullabin lutfen
Hahahhhh)) sesli guldum valla derman anne
Ya surekli bisey ogreniyrum bende.gecen arkadaslar toplanmistik..konusuyruz o diyor bu derdim var diyroum boyle yap oburu diyor suram agriyor..benden cevap) kizlar dediki sen nerden biliyrsun noluyor..diyemedim tup bebek uzmani olduk her halt nrrden geliyr biliyoruz diye..dedim tv de izlemistim
) bidaha derman anneyim dicem
)
Benim de ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Burdaki arkadaşlar bilir daha çok yakında atabildim elimdeki ultrasonu(
Ben de uzun süre ağlamadım ,güçlü olmak için elimden geleni yaptım.Ama ağlamak da gülmek de hayatın bir parçası.Hepsinin bir sırası var ve ben inanıyorum bugün ağlıyorsak sıramızı savdık :))) yarın güleceğiz.
Herşey o kadar kolay geliyor ki bizlere.Tüp bebek anne adayları haklı olarak sabırsızlanıyor. hepimiz istiyoruz ki ilk denememizde hemencik kavuşalım bebişlerimize.Oysa ki unutuyoruz bazen iki çiftte de hiçbir sorun yokken bile bazen uzun süre deneyip kavuşuyorlar bebişlerine.Herkes sabrı öğrenirmiş hayatta.Bizler de böyle öğreniyoruz.Ve mükafatını da alacağız.
Ya ben herkes mutlu olsun istiyorumSen de ağla içindeki acını boşalt ama çabuk toparlan.Önümüzde uzun ve zorlu bir yol var.
Yanlış hatırlamıyorsam bir mesajında isyan edesim geliyor demişsin:) Güldüm görünce.Ama dalga geçmek için değil.Yaşadıklarımız öyle hissettiriyor bazen.Ben de 31 yaşında biri olarak her an menapoza girerek elindeki tüp bebek deneme şansını bile kaybedebilirim mesela.
Çikolata kistlerim vardı kooooocaman:) Sürekli de tekrarlayacak.Ben 1 buçuk yıldır evliyim ve gözümüzü benim rahatsızlıklarımla açtık.İç dış bakım yaptırıyor sanki kocam:))))
Şükretmek zorundayız.Bu foruma girmek zorundayız:)) Birbirimizin dertlerini dinlerken 'ayyy iyi ya benden daha kötüleri de varmış.'demek için değil ama:)) Eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anladığı için:)))
ne güzel yazmışsın canım okurken bi tuhaf oldu içim. aynı ben dedim.bende bekarken hastahane nedir bilmezdim.evlendikten sonra hastahanelerden çıkamadım.
eşim eyvah çürük elma almışım dese yeri.
evlendim 5 ay sonra vertigo hastası oldum.
1 yıl sonra mastit (sol göğüsüm kocaman oldu :) )antibiyotikler iğneler pansumanlar v.s indi çok şükür.
sonra bebiş olmuyor diye doktor gezmeleri başladı. zeynep kamilde aşılamalar başladı tabi tutmadı ve şook şook hastahaneden mikrop kaptım gardenella adında bir virüs tam bir baş belası haydi onun tedavisiyle boğuş.bu arada doktor her hastada eldiven değiştirmiyordu.
ha arada vertigo hastalığım da tekrarlıyor bu vertigoda illet bişey 6 ayda bir tekrarlıyor bazen ayda bir baş dönmesi rahatsılığı belki bilirsin.
göğüslerde fibro kistler var troidte mercimek tanesi kadar nodül var 6 ayda bir ultrason gerekirse biyopsi yapılıyor her ikisine.
sonra kistler çıktı hadi onlar için doğum kontrol hapları.
aşılama tedavisinde aldığım hormonlar yüzünden adet azalması yüzde hafif tüylenme hayda yoksa menapozmu oluyorum dedim. anlayacağın şu 3 seneye neler sığdı neler gördüm. bana evlilik hiç yaramadı.
veee aynen dediğin gibi ilk denemede tutar ve bebişimi kucağıma alırım diye düşünüyorum olmama ihtimalinide düşünüyorum ama olursa süper olur yani dime.bizdeki sorun tek taraflı sperm hareketi düşük başka bir sıkıntı yok çok şükür.tabi şimdilik çünkü her an risk altındayız yani bu tedavi süreçlerinde çok dikkatli olmalıyız.hastahaneler tamamen mikrop kaynıyor.
YÜCE ALLAH'ım zamanı gelince bebişlerimizi gönderir bize inşallah.
aman aman nede uzun oldu yazım.
ARKADAŞLAR BÜYÜK ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH HEMDE ÇİFTER ÇİFTER...![]()
amiiiiin canım inşallah hepimizin kucağı dolsun bebişlerle...Ne çok şey atlatmışsın canım yaa( Çok çok geçmiş olsun.İnşallah bundan sonrası güzel olur.Sırayla yazsak ne hastalıklar çıkacak her birimizden.İster istemez en büyük derdimizi paylaşıyoruz burada.Bebiş hasretimizi:)))
İnan anlatmaya bile üşeniyorum:)) Yine de ne güzel umut doluyuz.Ve biz dünyadaki özel anneleriz(olucaz yani:))) )
Biz aman grip bile olmayalım diyoruz ama bak işte anlattığın gibi insan sağlığını hiçe sayan durumlarla karşılaşıyoruz.Allah korusun hepimizi(
Umarım hemencik tutar bebişin de annesini fazla bekletmez:))))
amiiiiin canım inşallah hepimizin kucağı dolsun bebişlerle...
beterin beteri var deyip şükrediyoruz hamdolsun diyoruz.
sabrın sonu hepimize selamet olacak inşallah.
ALLAH ın izniyle hele bi gelsin bebiş onda popo bırakmıcam yicem onu...![]()
ALLAH yolumuzu açık eylesin inşallah....![]()
Teşekkür ederim. Geçen ay düşük yaptım. Rüyamda bir kız çocuğu yani benim kızımmış, adının peri olduğunu söyledi. Ordan esinlendim.
Merhaba arkadaşlar..bende aranızdayım
2 aşılama 1 tüp bebek denemesi oldu.transfer gerçekleşmedi maalesef. Aralıkta başlıcaz.ilk tüp bebek özel hastane de oldu.bu
Seferr devlette tıp fakültesinde yaptırmayı düşünüyoruz. Sorun yumurta rezervinde azalma. İnşallah hepimizin umutları gerçekleşir.sağlıcakla kalın
perceneige bende ilk sorunumuz oldugunda bunu arastirmistin cnm 3 yil evlilik sarti sadece ileri derece erkek infertilesinde aranmiyormus sperm sayisi dort milyon alti olanda bu sarta gerek duyulmuyormus galiba cunku duzelme durumu pek olmuyor. birde gecen ist. tupden bende fiyat almistim raporlu tedavi 2000 ilac 1500 toplamda raporlu bile olsak ortalama 3500 gibi bisey yapiyor cunku devlet katsayilari artirdi ve bizede resmi yazi geldi dediler raporsuzlar zaten ucmus canim.
ne güzel yazmışsın canım okurken bi tuhaf oldu içim. aynı ben dedim.bende bekarken hastahane nedir bilmezdim.evlendikten sonra hastahanelerden çıkamadım.
eşim eyvah çürük elma almışım dese yeri.
evlendim 5 ay sonra vertigo hastası oldum.
1 yıl sonra mastit (sol göğüsüm kocaman oldu :) )antibiyotikler iğneler pansumanlar v.s indi çok şükür.
sonra bebiş olmuyor diye doktor gezmeleri başladı. zeynep kamilde aşılamalar başladı tabi tutmadı ve şook şook hastahaneden mikrop kaptım gardenella adında bir virüs tam bir baş belası haydi onun tedavisiyle boğuş.bu arada doktor her hastada eldiven değiştirmiyordu.
ha arada vertigo hastalığım da tekrarlıyor bu vertigoda illet bişey 6 ayda bir tekrarlıyor bazen ayda bir baş dönmesi rahatsılığı belki bilirsin.
göğüslerde fibro kistler var troidte mercimek tanesi kadar nodül var 6 ayda bir ultrason gerekirse biyopsi yapılıyor her ikisine.
sonra kistler çıktı hadi onlar için doğum kontrol hapları.
aşılama tedavisinde aldığım hormonlar yüzünden adet azalması yüzde hafif tüylenme hayda yoksa menapozmu oluyorum dedim. anlayacağın şu 3 seneye neler sığdı neler gördüm. bana evlilik hiç yaramadı.
veee aynen dediğin gibi ilk denemede tutar ve bebişimi kucağıma alırım diye düşünüyorum olmama ihtimalinide düşünüyorum ama olursa süper olur yani dime.bizdeki sorun tek taraflı sperm hareketi düşük başka bir sıkıntı yok çok şükür.tabi şimdilik çünkü her an risk altındayız yani bu tedavi süreçlerinde çok dikkatli olmalıyız.hastahaneler tamamen mikrop kaynıyor.
YÜCE ALLAH'ım zamanı gelince bebişlerimizi gönderir bize inşallah.
aman aman nede uzun oldu yazım.
ARKADAŞLAR BÜYÜK ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH HEMDE ÇİFTER ÇİFTER...![]()