• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kizlar nbr nerelerdesiniz??? Yarin kontrol var meraklardayim bakalim doktor ne diyecek kullandim estrofemleri;)) hayirlisyla transferime karr verilecek insallh

canııııım dualarımdasın hayırlı haberlerle gel inşallah...

Canim bende daha gitmedim ve gormedim doktoru ama benimkide Guvenc bey :) İnsallah haftaya gidicez bizde. Ben cok arastirdim, Guvenc bey ve Altun hanim arasinda kaldim. Bakalim neler diycek doktor. Gidince mutlaka haber ver bana olur mu ;)

iki günüm kaldı heyecan ve korkuyu birlikte yaşıyorum ne olacağını bilmediğim için inş. çok olumsuz vaka değilimdir :((

iyi ya da kötü izlenimlerimi aktarırım canım

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canim;)) buraya kadr tecrubeliyim ama gerisini bilmiyrum ilk transferim olacak simdi adetim den sonra 13 gun estrofem ictim yarin14.gun doktor kontrol yazdi bakalim ne diyecek muayenede bakacak ona gore karar verecek heralde ..simdi transferi 14.gun 15.gun 17.gun olanlar var neye gore bilmiyroum ama bakalim yarin ogrenicem..

Canım benim doktorum tedaviye başlayıp 5.gün bebeklerini transfer edecegiz diyor , 5.güne dek gelişim takibi yapılmalı ve gelişimde aksama yok ise transfer olmalı diyor. daha erken transferlere güvenmiyormuş..

Tesekkur ederim canim;)) buraya kadr tecrubeliyim ama gerisini bilmiyrum ilk transferim olacak simdi adetim den sonra 13 gun estrofem ictim yarin14.gun doktor kontrol yazdi bakalim ne diyecek muayenede bakacak ona gore karar verecek heralde ..simdi transferi 14.gun 15.gun 17.gun olanlar var neye gore bilmiyroum ama bakalim yarin ogrenicem..
Hayirli olsun. İn şee Allah güzel haberlerle dönersin. Donmuşlarda transferin gününe rahimin ulaştığı kalınlığa göre karar veriliyor (9 mm den yukarı iyi kabul ediliyor). Ne zaman gerekli kalınlığa ulaşırsa o zaman transfer yapılıyor. mesela bende en son transfer adetin 21. günü transfer oldu. Rahim geç kalınlaşmışdı.

hayatim belli oldumu doktor ne dedi:)

benim bahçeci fulya ile randevum cumartesi günü,, ilk tüp bebek denemem olacak gidişat nasıl olacak öğreneceğim bakalım ama sorunlarım fazla, sadece sağ yumurtalığım var onda da çikolata kistim var. amh<0,1 ve 8,5-10 arasında seyreden fshım bu ay birden 20 oldu ,, herşey kötüye gidiyoo ne yazık ki,,, inş. hepimiz için sonu güzel olur tedavilerimizin,,,

çok da farklı değil durumumuz.1 negatif tüp bebek denemem var bu ay aksilikler oldu 2.ye başlayamadım.Umudunu kaybetmek yok hep birlikte güzel haberlerle donatıcaz inşallah bu forumu:))hoşgeldin

Ahhh nunacim ah, okdar zor bi hafta gecirdim ki,epeydir yazamadim,konusmak bile zor geliyo,tam hissettiklerimi yazmissin cnm..kistlerine cok cok uzuldum ama sen takmamaya calis,kuzenim kist aldirdi 3ayda geldi 5yil beklenen cnm:-)
Ben artik dua bile edemiyorum,1aylik gelinimiz var hamile..maasallah..
Artik sadece gulumsuyorum ve yaradana bi turlu ulasmayan iyi kalbimi kitleyip susuyorum.iyiler nasil kotu olur anliyorum ..en temiz duygularim bagiriyor ama en guvenilen duymuyor ne diyeyim..
Esimin yegenine baktim 2gun,sonra bebegi eve gotureye geldiler, cocugukucagimdan alinca basladim aglamaya,kapiyi kapatip yere oturdum ve yalnizligima agladim.
Testlerimiz hayir alamet degil,ne yazik ki dr sagliklisin dese de polikistik durum costu bende reglim 40gune yaklasti,hic olmazdi..
Neye el atsam kilitleniyo,artik dua edemez oldum,dotora gidemez oldum.galiba tup yapamayacagim bu psikoloji ile..
Hepimize sabir diliyorum..

Canııımmmmmmmmmm sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma.Ben de çok zor günler geçiriyorum.En güvendiğimiz duyuyor sesimizi merak etme.
Allah (c.c) kuluna 3 şekilde cevap verir:
Evet! der istediğini verir…
Hayır! der daha iyisini verir…
Bekle ! der en iyisini verir…

Bunu en son 8 ay işsiz kalan nişanı bozulan ve çok üzgün olan birine söylemiştim aynı ay hayatı değişti:))

Bilmiyorum kesin kavuşucaz da diyemiyorum.Rabbim en doğrusunu bilir.Belki biz de bununla sınanıyoruzdur.Tüm yakın arkadaşlarım yakın zamanda ya anne oldu ya da hamileler.Onların adına çooook mutluyum.Ama bazen gücüm tükeniyor senin gibi.Bugün tv de bir kadın gördüm sokaklarda yaşıyor ve 3 doğum yapmış.Hani soğuk iyi değildi,hani beslenme çok önemliydi,hani hijyen çok önemliydi vs vs bu kadınlar nasıl patır patır doğuruyor:( 2sini yurda veriyor hoop 3.bebek.Ben de istiyorum:(((Şu an gözyaşlarıyla yazıyorum bu mesajı.Biz bu kadar hasretken insanlar nasıl bırakabiliyor çocuklarını?Nasıl kıyabiliyorlar onlara anlamıyorum.

İlk tüp bebek denememde tanıştığım bir ablam vardı benden çok daha fazla yıllar denemiş ama nasip olmamış annelik.O bir cümle söylemişti: 'Rabbim ya bana gönlümdekini nasip eyle ya da hayırlısını gönlüme kabul eyle!'

Allah hepimize sabır ve güç versin.Ben inanıyorum ki çok özeliz ve seçildik.Çünkü güçlü kadınlarız ve bu günlerin de üstesinden geleceğiz.Öpüyorum güzel yanaklarından öyle ya da böyle herşey güzel olacak;)

Solinkaam tebrik ederim canimmm.darisi hepimizin basina insallh rabbim hepinize nasip etsin boyle guzel sevinci ve habeleri..ne yaptin ne yedin ne ictin?? Nlere dikkat ettin yazarmisin canim

Hadi yaaa nerdesin öldüm meraktan:((( Ne zaman transfer kontrol nasıl gitti?

Kizlar geldim doktordan ..alttan muayene etti.benim histeroskopim oldugundan 2 ay once rahmi iyice inceledi.estrofem coraspin ve folibol kullaniyrdum..simdi ilaveten prognex igne ve fitil progestan..birde monoxsolve pregal gibi bir ismi olan ilaclara baslayacagim yarin 4gun daha kullanip sali gunu transferim olacakmis...;))))cok sevindirik oldummm..tabi sali bi rahim kontrolu sonrasi birde emriyolar cozulurken bi hasar olmazsa insalllhhh saliii buyuk gunnn..ilki olmadan ertelendi ya bu seviyeye gelebildigime inanamiyorum yine ertelenir diye korkuyorum ama umut dunyasi iste....siz neler yapiyrsunuz kopmayalim ya kimsem yok dertlesecek

Son düzenleme:
Kizlar geldim dokyordan ..alttan muayene etti.benim histeroskopim oldugundan rahmi iyice inceledi.estrofem coraspin ve folibol kullaniyrdum..simdi ilaveten prognex igne ve fitil progestan..birde monoxsolve pregal gibi bir ismi olan ilaclara baslayacagim yarin 4gun daha kullanip sali gunu transferim olacakmis...;))))cok sevindirik oldummm..tabi sali bi rahim kontrolu sonrasi birde emriyolar cozulurken bi hasar olmazsa insalllhhh saliii buyuk gunnn..ilki olmadan ertelendi ya bu seviyeye gelebildigime inanamiyorum yine ertelenir diye korkuyorum ama umut dunyasi iste....siz neler yapiyrsunuz kopmayalim ya kimsem yok dertlesecek

ben de senden haber bekliyordum. çoooooooooooook sevindim inşallah güzel haberlerini alıcaz salı günü:)))
Fitili kullanırken arada koyu leke gibi parçalar gelecek şimdiden söyliyim korkma :) normal birşey ,ilaç geri geliyor kuruyunca;)
Ananas tüketmeye çalış bu aralar mümkünse testini pozitif görünceye kadar devam et:))) Allah yardımcın olsun habersiz bırakma hep aklımdasın:)

çok da farklı değil durumumuz.1 negatif tüp bebek denemem var bu ay aksilikler oldu 2.ye başlayamadım.Umudunu kaybetmek yok hep birlikte güzel haberlerle donatıcaz inşallah bu forumu:))hoşgeldin[/

hoşbulduk canım,, dediğin gibi olsun inş. ve pozitiflerimizi görüp sağlıklı bir şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza bu süreçte aşılamayacak engellerle karşılaşmayalım yeter yoksa elimizden geleni yapacağız Allahın izniyle,,

ben de senden haber bekliyordum. çoooooooooooook sevindim inşallah güzel haberlerini alıcaz salı günü:)))
Fitili kullanırken arada koyu leke gibi parçalar gelecek şimdiden söyliyim korkma :) normal birşey ,ilaç geri geliyor kuruyunca;)
Ananas tüketmeye çalış bu aralar mümkünse testini pozitif görünceye kadar devam et:))) Allah yardımcın olsun habersiz bırakma hep aklımdasın:)

Canim benim sagolasin..allah razi olsun moral oluyorsun bana .esim iyimi kotumu yapti bilmiyorum.kimseye soylemedik ama ben bazen catlayacak gibi oluyorum.kimseye soyleyemiyorum,dertlesemiyorum..simdiki fitil leke yapmiyordu.transfer ertelenmeden once kullanmistim.acaba transferden sonrami lekelenme oluyor? Dikkat ederim canim sagol uyarin icin.ananas kalinlasmami sagliyor?onuda alayim hemen..bu hafta temizlik yapacagiz.haftaya tasinma olacak.esimle konustuk.transfer oncesi temizlik yapacagim insallh usutmemde sikinti olmaz bu hafta evde yatarim transferden sonra..diger haftasonuna kadar duzelirim tasinmada kendimi yormadan yavas yavas yerlesirim.yeni ev yeni umut rabbim sen yardim et hepimize icindede bana ve tum kader arkadaslarima..

canııııım dualarımdasın hayırlı haberlerle gel inşallah...

Canim allah razi olsun..cok teskkur edrim.doktoru beklerken sizin msajlarinizi okudum oyle moral olduki bilemezsiniz.hepinize cok teskkur ederim.canim sende ev tasimistin tedavi esnasinda darisi basima insallh bende yeni evde senin gibi melegimi beklerim insallh.seninde masallh az kalmis.rabbim guzel gonlune gore versin canim.dualarini bekliyorum.salida hersey yolunda gider insallh transferimle melegim bana tutunur

Canım benim doktorum tedaviye başlayıp 5.gün bebeklerini transfer edecegiz diyor , 5.güne dek gelişim takibi yapılmalı ve gelişimde aksama yok ise transfer olmalı diyor. daha erken transferlere güvenmiyormuş..

Canim benim 14.gunumde ilaca baslayali.simdi prognex igne l.progestan fitil.ikide hap verdi 4gun kullanacakmisim.hersy yolunda giderse sali insallh transferim olacak..yani 19.gunum olacak adetten itibaren.

Hayirli olsun. İn şee Allah güzel haberlerle dönersin. Donmuşlarda transferin gününe rahimin ulaştığı kalınlığa göre karar veriliyor (9 mm den yukarı iyi kabul ediliyor). Ne zaman gerekli kalınlığa ulaşırsa o zaman transfer yapılıyor. mesela bende en son transfer adetin 21. günü transfer oldu. Rahim geç kalınlaşmışdı.

Canim merhaba bugun 14.gunumdu.4gun daha ilac kullanacagim.sali gunu 19.gun oluyor .ilaclarima ilaveler eklendi.bakalim .heyecanla bekliyorum istanbul cerrahi hast.gelecek telefonu..embriyolog pinar in sesini duymak icin tum gun teldeydi gozum;))yarin aramazlarsa ben arayacagm.

Canim bak bugun doktoru beklerken bi cift geldi.benle beklediler.benle lab a inip progestron testi yaptirdilar.oda sali transfer olacakmis.yani hasim beyin baya normal gebelik bayada tup hastasi var canim.cunku takvimine not almis milletin islemlerini unutmamak icin..miletin boyle gelmesi umutlandiriyr beni demmki pozitif sonuc alan cok.bukadr insan mutlaka birbirinden duyup geliyor.

Canim benim sagolasin..allah razi olsun moral oluyorsun bana .esim iyimi kotumu yapti bilmiyorum.kimseye soylemedik ama ben bazen catlayacak gibi oluyorum.kimseye soyleyemiyorum,dertlesemiyorum..simdiki fitil leke yapmiyordu.transfer ertelenmeden once kullanmistim.acaba transferden sonrami lekelenme oluyor? Dikkat ederim canim sagol uyarin icin.ananas kalinlasmami sagliyor?onuda alayim hemen..bu hafta temizlik yapacagiz.haftaya tasinma olacak.esimle konustuk.transfer oncesi temizlik yapacagim insallh usutmemde sikinti olmaz bu hafta evde yatarim transferden sonra..diger haftasonuna kadar duzelirim tasinmada kendimi yormadan yavas yavas yerlesirim.yeni ev yeni umut rabbim sen yardim et hepimize icindede bana ve tum kader arkadaslarima..

canım benim sen iyi ol gerisi hikaye.transferden sonra gelmişti canım sorunca normal dediler ama beni öğrenmeden önce çok korkutmuştu:))ondan söyliyim dedim.Hadi hayırlısı sen de bana umut oluyorsun canım.Yeni eve yeni bebek inşallah Rabbim duysun sesimizi:))) Bu arada ananas tutunmayı arttırıyormuş.İçindeki bir madde embriyonun tutunmasına yardımcı oluyormuş.öpüyorum seni;)

Back
X