Benim dr. Serdar beydi, eli çok çabuk ve ço hafif. Şip şak iş bitti. Sadece transferden önce rahme hcg'li solusyon verildiği için 7 dakika bekletip sonra embrioları transfer ediyolar. Bana her seferinde 1 lt su iç dediler. Ancak en fazla 3 bardak içmeni öneririm. Ve transfer saatinden 1-1,5 saat önceden iç ki, içtiklerin mesanende toplansın, midende deyil. Yoksa transferden sonra dolmaya başlıyor. Gerekli miktarı içtikden sonra sıkışık değilim deyip sakın fazla içme. Son transferde 4 bardak içmişdim, transfer 1 saat geç olduğu için 4 bardak çiş yaptırdılar, çok sıkışmıştım, böyle yapamayız dediler.
Transferden sonra kendileri sürgü teklif ediyolar zaten, teklif etmeseler bile kendin iste. Gerçi ilk defa sürgüye yapmak bir az zor oluyor, 1 saat ayağa kaldırmıyolar.
Transfer anını izletmiyolar, ancak bakarsan dr.un baktığı monitordan kendin göre bilirsin. Ancak unutma ki, gördüğün sadece embrioların olduğu sıvı, embrioları görmek yalnız mikroskopla mümkün.
Dilerim hayırlısıyla embriolarına kovuşursun ve sağlıklı bebek olarak kollarına alırsın.