• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar bugun dogum kont hapının 14.günü, kistim var dıye kullanıyorum.
Bugun kırmızıya dönuk akıntım olmaya başladı ya, ara kanama mı kı ne yapsam :44:

ben 3 aydır kullanıyorum benimde oluyor lekelenmem
temizleniyor bence rahim sıkıntı yok bence:34:

transferden sonra ne yaptılar.ne kadar yattın?

Canim hastane okadr kalabaliktiki sanarsin avm ye gitmissin. O kadr tup bebek yaptiran gordumki bugun.
Canim olanlari anlatayim.once rahim kontrolu.sonra sikisma anini bekleme.usg kontrol..transfer 3dk surdu .hic aci olmadi.bi saat yattim..snra ilaclarimi aldim geldim..ben opu daki gibi yogin bir islem bekliyordum sahsen..simdi biraz kasik agrim var hafif bi gerginlik okadar

Canim hastane okadr kalabaliktiki sanarsin avm ye gitmissin. O kadr tup bebek yaptiran gordumki bugun.
Canim olanlari anlatayim.once rahim kontrolu.sonra sikisma anini bekleme.usg kontrol..transfer 3dk surdu .hic aci olmadi.bi saat yattim..snra ilaclarimi aldim geldim..ben opu daki gibi yogin bir islem bekliyordum sahsen..simdi biraz kasik agrim var hafif bi gerginlik okadar

inşallah sımsıkı tutunsunlar sana canım
bol bol sıvı al kabız olma sakın
kabak çorbası iç kabak tatlısıda çok iyi geliyor :52:
kayısı hoşafı iç ben hepsini birden yaptım ancak iyi geldi
ıkınmamak lazım benim doktor öyle demişti
birde hergün yürü evde ben ya varis çekerek yüürüdüm 707 adım :9::8:
hadi olsun inşallah :48::48:

Kizlar soyleyecegimi yanlis anlamayin ama bugun transferi yapilan bi bayan vardi asiri sisman.doktor uyarmis bak elinden geldigince kilo ver diye.dinlememis dahada almis.simdi transferde usg vs de sorun oluyormua benden size kardes tavsoyesi verebileceginiz kadar saglikla kilo vermeye bakin buda bi tedavidir lutfen bu sebebi atlamayin.

Bide biz siramizi beklerken bi bayan kan testi vermis sonucu geldi.caliaan kiz dediji heyecan yapmayin bi yere oturun pozitif...kadin 5dk rahat kendine gelemedi.kocasi seviniyor.havalarda kadinda tik yok.basladi aglamaya inanmiyr olamaz eminmiain diye belki bes kere sordu.11senedir cocuklari olmuyormus okadr duygulandim ben basladim aglamaya bu sefer..rabbim sen buyuksun.umutlarimizi tuketme bizim

Kizlar soyleyecegimi yanlis anlamayin ama bugun transferi yapilan bi bayan vardi asiri sisman.doktor uyarmis bak elinden geldigince kilo ver diye.dinlememis dahada almis.simdi transferde usg vs de sorun oluyormua benden size kardes tavsoyesi verebileceginiz kadar saglikla kilo vermeye bakin buda bi tedavidir lutfen bu sebebi atlamayin.

Bide biz siramizi beklerken bi bayan kan testi vermis sonucu geldi.caliaan kiz dediji heyecan yapmayin bi yere oturun pozitif...kadin 5dk rahat kendine gelemedi.kocasi seviniyor.havalarda kadinda tik yok.basladi aglamaya inanmiyr olamaz eminmiain diye belki bes kere sordu.11senedir cocuklari olmuyormus okadr duygulandim ben basladim aglamaya bu sefer..rabbim sen buyuksun.umutlarimizi tuketme bizim

yok canım ben kilolu biri olarak yanlış anlamıyorum :29::29:
çok doğru bende kilo vermek için elimden geleni yapıyorum
bu aralar havalar soğuk spora gidemiyorum:50:
neyse inşallah dahada çok verecem :46:

ayy inşallah hepimiz haile kalırız
hani listenin sonuna hamile yazıliyo ya ben ondan istiyorum:16::16:

merhaba arkadaşlar bu ayın sonunda kontrol için hacettepeye gidiyorum gürkan bozdoğ hocaya bu arada gata ve centrumada uğrucam hangisi olursa artık allah nasip edersede bir dahaki adetimle başlıcam çok korkuyorum ya sonuç alamamaktan ya hiç yumurtam olmazsa olanlar da sağlıklı çıkmazsa yada tutmazsa offf offf bu arada ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 kez hamile kaldım ama olmadı 13 14. kromozomlarda translokasyon çıktı eşimde bir sorun yok bendede başka bişey çıkmadı korunmadığımda çocuk oluyor ama karnımda ölüyor doktor sakatta olabilir dedi tedavi önerdi allahım büyüktür isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

ya ben de kiloluyum ama şimdiye kadar görüştüğüm hiçbir doktor ver demedi.Hatta bu yuzden mı tutmadı dıye sordum.sen tutmayacak kadar kılolu degılsın dedıler.Yıne de vermeye calısıyorum tabi:(

merhaba arkadaşlar bu ayın sonunda kontrol için hacettepeye gidiyorum gürkan bozdoğ hocaya bu arada gata ve centrumada uğrucam hangisi olursa artık allah nasip edersede bir dahaki adetimle başlıcam çok korkuyorum ya sonuç alamamaktan ya hiç yumurtam olmazsa olanlar da sağlıklı çıkmazsa yada tutmazsa offf offf bu arada ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 kez hamile kaldım ama olmadı 13 14. kromozomlarda translokasyon çıktı eşimde bir sorun yok bendede başka bişey çıkmadı korunmadığımda çocuk oluyor ama karnımda ölüyor doktor sakatta olabilir dedi tedavi önerdi allahım büyüktür isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

aklına kötü şeyler getirme:20:
normal yolla hamile kalan birisinin yumurtası çok olur canım:29:
bizimki rahimde sıkıntı olduğu için yumurtalarımız olmuyor
ilaçlarla bissürü olur inşallah:26:
şuanda sorunun ne olduğu bilindiğine göre
inşallah rahat bir hamişlik geçirirsin canım:34:

ilk kezmi tup deneyeceksin cnm peki tuttuktan sonrasi anlattiklarina gore yine tehlikeli bebege karninda zarar gelmemesi icin ne yapilacak bu konudada birsey soyluyormu doktorun cnm

ya ben de kiloluyum ama şimdiye kadar görüştüğüm hiçbir doktor ver demedi.Hatta bu yuzden mı tutmadı dıye sordum.sen tutmayacak kadar kılolu degılsın dedıler.Yıne de vermeye calısıyorum tabi:(

ben anlamiyorum ne zayiflar var yada ne kilolular var sakir sakir pes pese hicte onemsemeden sakinmadan hamile kalip doguruyorlar bu tup bebek isin icine girince hersey sorun oluyor karsi komsumuz dort aylik hamile ilk gunden bu yana deli gibi hali silkeliyor cam siliyor sigara iciyor masallah hicbirsey olmuyor bizdede sakinan goze cop batiyor.

Den uyarm

Nuna cim bana da kilolusun demediler hic, ama endikronolojide seker kontrolum yapilirken doktor 5kilo ver demisti,veremedim ustune 5 aldim:-) ve kilolar sonucu pco oldum biliyo musun? Ayrica neden uyarmiyorlar anlamadim,arkadasim pco 8kilo verdi once sonra pat die bebek oldu maasallah:-)
Yahu bir de benim doktor rahim filmi israrla gerek yok diyor ama nasil emin olabilirim bilmiyorum,acaba kendim gidip yaptirsam mi,hic gebelihim olmadi cunku,belki de tikali tuplerim haberim yokk,of ne yapsam kii

yok canım ben kilolu biri olarak yanlış anlamıyorum :29::29:
çok doğru bende kilo vermek için elimden geleni yapıyorum
bu aralar havalar soğuk spora gidemiyorum:50:
neyse inşallah dahada çok verecem :46:

Canim yok ozel kimseye demedim ama usg ile transfer yapiliyorya nekadr kilo varsa o sorun oluyormus. dogru yeri tayin etmede.sen elinden geleni yap canim.bukadr aci cektigimize deysin en azindan rabbim hayirla ve saglikla gondersin meleklerimizi

Den uyarm

Nuna cim bana da kilolusun demediler hic, ama endikronolojide seker kontrolum yapilirken doktor 5kilo ver demisti,veremedim ustune 5 aldim:-) ve kilolar sonucu pco oldum biliyo musun? Ayrica neden uyarmiyorlar anlamadim,arkadasim pco 8kilo verdi once sonra pat die bebek oldu maasallah:-)
Yahu bir de benim doktor rahim filmi israrla gerek yok diyor ama nasil emin olabilirim bilmiyorum,acaba kendim gidip yaptirsam mi,hic gebelihim olmadi cunku,belki de tikali tuplerim haberim yokk,of ne yapsam kii

Benim gordugun bayan cok kiloluydu.yani transfer yerine ulasmak bile zordu o derecce ama illaki kilo ngatif sonuc demuyorum dikkat edin diyorum.sekerdi tansiyondu ne bileyim kiloyla gelen hastaliklar var .cok ugrasiyoruz hani sonucu rabbime bagli diyoruzya elimizden geleni yapalim en azindan mesela doktor bana ozel birsey yap demedi sadece ilaclarina dikkt et dedi.gerisi rabbimde

Yahu bir de benim doktor rahim filmi israrla gerek yok diyor ama nasil emin olabilirim bilmiyorum,acaba kendim gidip yaptirsam mi,hic gebelihim olmadi cunku,belki de tikali tuplerim haberim yokk,of ne yapsam kii[/QUOTE]

Ben ameliyat olduğum için ameliyatımı yapan doktor tüplerin yapışık demişti.Senden neden istemediler anlamyorum

Canim hadi hayırlısı yaa herkesmi aynı süreçleri yaşar:)))biz kadınlar çok komiğiz ve çok duygusal erkekler garip anlasilmaz..sonuc pozitif olur inşallah..kabiz olma,yürü,meryem suresi dinle..bekliyoruz guzel haberlerini...benide listeye eklesinler ocaktaki reglimde 2.denemem olacak insallah umarim hersey guzel olur...

nilNur rahim filmi konusu kafana cok takiliyorsa Findikzade Radyomarda yaptir cnm hic aci agri yok 5 dk ya 300 tl civari bir tutara yapiyorlar tertemiz biryer makineleri yeni anesteziyede gerek yok bir sorun varsa oranin doktoru hemen yanina cagirip sorunuda anlatiyor. Bendede bes tedavidede doktorum istememisti ne tuhaf insan okadar tutmayinca bi sorunmu var diye ister. Bu yeni doktor ilk olarak filmi istemisti.

Kizlar ya 3.gun 6 hucreli embryoyu transfer etmek dogru mu acaba? Bilen duyan varmi bu konu hakkinda?

3. günde 8 hücre olmaı gerekir, 6 hücre düşük kalite demektir. Ancak o kadar çok kişi var ki, düşük kaliteli embriolarla hamile kalıyolar. Embrio öğle güçlü bir yapı ki, kendini onara biliyor. Bazen gelişimi çok kötü olan embriolar bir anda diğerlerini geçib en kaliteli hale bile gele biliyor. Nelere şahit olmadık ki...

Benim gordugun bayan cok kiloluydu.yani transfer yerine ulasmak bile zordu o derecce ama illaki kilo ngatif sonuc demuyorum dikkat edin diyorum.sekerdi tansiyondu ne bileyim kiloyla gelen hastaliklar var .cok ugrasiyoruz hani sonucu rabbime bagli diyoruzya elimizden geleni yapalim en azindan mesela doktor bana ozel birsey yap demedi sadece ilaclarina dikkt et dedi.gerisi rabbimde
Kilonun en büyük yan etkisi yağ dokusu kendisinden testesteron (erkeklik hormonu) üretiyor. Pko lu bayanlarda (en büyük sorunlardan birisi testesteron yüksekliğ) sadce kilo vermekle bile gebelik elde oluna biliyor. O yüzden kilo gebelik için istenmeyen bir durum.

Back
X