• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

merhaba hanımlar
buraya ilk kez yazıyorum bende ocak ayında bir aksilik çıkmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.bu benim ilk denemem tüp bebek hakkında çok fazla bilgiye sahip degilim bunun için sizlerden bilgi istiyorum..mesela tedavi öncesi ne gibi tavsiyelerde buluna bilirsiniz..şimdiden teşekküür ederim

hoşbuldum canımm:16: teşekkür ederim liste için :34:
bir şey değil canım

Ayyyyy listeler yenilenmis..insallah insallh rabbim saglikla sihhatle pozitifi gostersin insallh
inşallah canım

ya ben de kiloluyum ama şimdiye kadar görüştüğüm hiçbir doktor ver demedi.Hatta bu yuzden mı tutmadı dıye sordum.sen tutmayacak kadar kılolu degılsın dedıler.Yıne de vermeye calısıyorum tabi:(
allah kolaylık versin canım bende vermeye calışıyorum inşallah güzel şekilde verip yavrularımıza kavuşuruz

Canim hadi hayırlısı yaa herkesmi aynı süreçleri yaşar:)))biz kadınlar çok komiğiz ve çok duygusal erkekler garip anlasilmaz..sonuc pozitif olur inşallah..kabiz olma,yürü,meryem suresi dinle..bekliyoruz guzel haberlerini...benide listeye eklesinler ocaktaki reglimde 2.denemem olacak insallah umarim hersey guzel olur...
canım bilgilerini tam olarka verirsen listeye eklerim seni

merhaba hanımlar
buraya ilk kez yazıyorum bende ocak ayında bir aksilik çıkmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.bu benim ilk denemem tüp bebek hakkında çok fazla bilgiye sahip degilim bunun için sizlerden bilgi istiyorum..mesela tedavi öncesi ne gibi tavsiyelerde buluna bilirsiniz..şimdiden teşekküür ederim

canım hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemende yavruna kavuşursun bana bilgilerini verirsen seni listemize eklerim

bir şey değil canım

inşallah canım

allah kolaylık versin canım bende vermeye calışıyorum inşallah güzel şekilde verip yavrularımıza kavuşuruz

canım bilgilerini tam olarka verirsen listeye eklerim seni

canım hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemende yavruna kavuşursun bana bilgilerini verirsen seni listemize eklerim

Yaş 34 2.deneme erkek infert+yumurta rezerv az ankara

Nuna cim bana da kilolusun demediler hic, ama endikronolojide seker kontrolum yapilirken doktor 5kilo ver demisti,veremedim ustune 5 aldim:-) ve kilolar sonucu pco oldum biliyo musun? Ayrica neden uyarmiyorlar anlamadim,arkadasim pco 8kilo verdi once sonra pat die bebek oldu maasallah:-)
Yahu bir de benim doktor rahim filmi israrla gerek yok diyor ama nasil emin olabilirim bilmiyorum,acaba kendim gidip yaptirsam mi,hic gebelihim olmadi cunku,belki de tikali tuplerim haberim yokk,of ne yapsam kii

Ben ameliyat olduğum için ameliyatımı yapan doktor tüplerin yapışık demişti.Senden neden istemediler anlamyorum[/QUOTE]

"rahim tertemiz hiiç gerek yok , boşuna acı ve masraf ne gerek var , tertemiz saglıklı , istemiyorum" dedi aynen bukadar , transferler de vardı da acaba tam dikkat etmedi mi..ben yılbaşından sonra gidip sorayım :) hemdeee 2 ocak BAT , bakarsınız başlarızz .. :)

nilNur rahim filmi konusu kafana cok takiliyorsa Findikzade Radyomarda yaptir cnm hic aci agri yok 5 dk ya 300 tl civari bir tutara yapiyorlar tertemiz biryer makineleri yeni anesteziyede gerek yok bir sorun varsa oranin doktoru hemen yanina cagirip sorunuda anlatiyor. Bendede bes tedavidede doktorum istememisti ne tuhaf insan okadar tutmayinca bi sorunmu var diye ister. Bu yeni doktor ilk olarak filmi istemisti.[/Qa
evet evet orayı duydum canım ben , randevu alayım da yaptırayım ya , aklıma takılmasın çünkü sag yumurtalıgımda iltihap var agrım var , belki tüplerimde allah korusun zarar vardır , bu ay yaptırayım :)çok sagol agrısız oldugunu duymak rahatlattı benii

canım ben de adet olmadım bu ay.tarlusal verdi 7.günü hala sökülme olmayınca gittim.Dogum kontrol kapı verdi Ginera.Hapa başladıktan
bir gün sonra lekelenmeler oldu aradım doktoru devam et dedi.bugun 8.gün hala adetmişim gibi devam ediyor.kesecek dıye beklıyorum bakalım.
benım adet gıbı degıl de sadece akıntı gıbı, azdı. o zaman sorun yapmama gerek yok demek kı,sağol canım.
Canim bende dogum kontrol kullandim bi ara 14.gunde bende de kanama oldu ama devam ettim daha sonra gecti
ıkımızın de tam 14.gun, nedenı vardır elbet :44: ama sorun degıl demek kı sağol musmutlukız :29:
ben 3 aydır kullanıyorum benimde oluyor lekelenmem
temizleniyor bence rahim sıkıntı yok bence:34:

Bırakmadan devam ettıreyım, normal demek. Herkes yaşayabılır. Sağol berceste

Ben ameliyat olduğum için ameliyatımı yapan doktor tüplerin yapışık demişti.Senden neden istemediler anlamyorum

"rahim tertemiz hiiç gerek yok , boşuna acı ve masraf ne gerek var , tertemiz saglıklı , istemiyorum" dedi aynen bukadar , transferler de vardı da acaba tam dikkat etmedi mi..ben yılbaşından sonra gidip sorayım :) hemdeee 2 ocak BAT , bakarsınız başlarızz .. :)[/QUOTE]

Dediği gibidir vardır bir bildiği:) sen de çekme o zaman.Gerekirse söyler.Hadi Allah yardımcın olsun canım benim gönlünce olur inşallah:)

merhaba hanımlar

merhaba cemre1987,
Ben de ilk denemem de hiçbir bilgiye sahip değildim. Henüz karar aşamasındayken kendimi tedavinin içinde buldum. Doktor ve hemşireler yönlendiriyorlar seni zaten, dediklerini aynen uygulamaya çalıştım. Bence en önemli şey moral.Ocak ayında kısmetse ikinci denemem olacak.Ben sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum. Yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum. Bir de iş yerindeki işleri hafifletmeye çalışıyorum ki transfer dönemini huzurlu geçireyim. Gerisi kısmet diyorum. Allahın dediği olur. Şimdiden tedavin hayırlı olsun.Forumda birden fazla denemesi olan arkadaşlar var. Sana yardımcı olacaklardır.

AAaaaaaa bu programlardan fenalik geldi,bir sabah kahvemi aldim tv seyredeyim dedim pisman ettiler yahu, yokk anne ve bebegim,yok annelik gelisim bilmem biseyler,,haberlerde dun doganlar:-) :-) basti sabah sabah bastilar beniii,esimle tv bile izleyemez olduk,adam da duygulaniyo gozlerini kaciriyo hemen..Adamin biri de yeni baba olmus,herkese tavsiye ederim hemen yapsinlar gecikmesinler muthis bir duygu diyor,esim de ekren karsisindan`e Allah vermiyor nasil olucak`die cvp veriyo..sinirim kalkti sinirimmm,iste kimine gore yaptik oldu,kimine gore bu bir mucize...:(

AAaaaaaa bu programlardan fenalik geldi,bir sabah kahvemi aldim tv seyredeyim dedim pisman ettiler yahu, yokk anne ve bebegim,yok annelik gelisim bilmem biseyler,,haberlerde dun doganlar:-) :-) basti sabah sabah bastilar beniii,esimle tv bile izleyemez olduk,adam da duygulaniyo gozlerini kaciriyo hemen..Adamin biri de yeni baba olmus,herkese tavsiye ederim hemen yapsinlar gecikmesinler muthis bir duygu diyor,esim de ekren karsisindan`e Allah vermiyor nasil olucak`die cvp veriyo..sinirim kalkti sinirimmm,iste kimine gore yaptik oldu,kimine gore bu bir mucize...:(

kesinlikle katılıyorum :1:
benimki çok etkilenmiyoda ben daha çok etkileniyorum eşim değiştiriyor :ssz:
pek takmıyomuş gibi benimki
oda stres olsa kafayı yerdim ben heralde

canım ben birde o facede çocuğun çiş yaparkene bile çekiyolarya artık geriliyorum
tamam çekilir bende yeğenlerimi merak ediyorum da hergünmü paylaşılır:1::1::1:

kesinlikle katılıyorum :1:
benimki çok etkilenmiyoda ben daha çok etkileniyorum eşim değiştiriyor :ssz:
pek takmıyomuş gibi benimki
oda stres olsa kafayı yerdim ben heralde

canım ben birde o facede çocuğun çiş yaparkene bile çekiyolarya artık geriliyorum
tamam çekilir bende yeğenlerimi merak ediyorum da hergünmü paylaşılır:1::1::1:

Ahahaha Al benden de okadar:-) :-)

al bendende o kadar bende o kadar çok sinir oluyorum ki o tarz programlara belki ilerde bizimde izlediğimiz programlar olacak ama şimdi zor geliyor tahammül edemiyoruz. Helede şu çocuklarını öldüren ufacık bebeklere kıyan anneleri benim elime verseler mahvedicem onları.Geçenlerde eşim dizimde yatıyordu tv izliyorduk o tarz bir program vardı bizim ne zaman olacak biz ne zaman sevicez bir bebeği dedi o kadar zoruma gitti ki :(

kızlar beni de aranıza alın. Benim ikinci denemem olacak.1. tuttu ama maalesef düşükle sonuçlandı. Nasip olursa ocakda benim de. Ben dra gittim ve tedaviye başladı. Pazartesi ikinci kez gideceğim nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyorum. tayin dolayısyla doktorum değiştirdim çünkü. Rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin inşallah en sağlıklısından. sorunum endometriozis.

nilNur cnm bende televizyona cikan tup bebek doktorlarini izleyen ve hemen telefonunu alip bak bu doktorda kesin tutuyormus mutlaka buna git diye baski yapan cevremdeki insanlardan biktim, iyi niyetli olsalar bile bazisi cok baskici oluyor. Hepsine gitseydim Istanbulda gitmedigim doktor kalmayacakti.

kızlar beni de aranıza alın. Benim ikinci denemem olacak.1. tuttu ama maalesef düşükle sonuçlandı. Nasip olursa ocakda benim de. Ben dra gittim ve tedaviye başladı. Pazartesi ikinci kez gideceğim nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyorum. tayin dolayısyla doktorum değiştirdim çünkü. Rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin inşallah en sağlıklısından. sorunum endometriozis.

Merhaba cnm keske hickimseyi aramiza almasakta herkezin dogal yolla bebisi olsa:)) Nerede tedavi olacaksin neden dusuk olmus doktor birsey soyledimi bu denemende onlem alirdin.

nilNur cnm bende televizyona cikan tup bebek doktorlarini izleyen ve hemen telefonunu alip bak bu doktorda kesin tutuyormus mutlaka buna git diye baski yapan cevremdeki insanlardan biktim, iyi niyetli olsalar bile bazisi cok baskici oluyor. Hepsine gitseydim Istanbulda gitmedigim doktor kalmayacakti.

peki soğan kürü önerenler bilmem ne iyi geliyormuşlar:25::25:
artık bööö oluyorum
bilmezler ne olduğunu anlatırlar anlatırlar
valla katılıyorum sanada :41::41::41:

peki soğan kürü önerenler bilmem ne iyi geliyormuşlar:25::25:
artık bööö oluyorum
bilmezler ne olduğunu anlatırlar anlatırlar
valla katılıyorum sanada :41::41::41:

:))) hep ayni seyleri yasiyoruz sanki her tup bebek yaptiranin sebebi ayni herkez bir kurle geliyor birde sanki biz hic duymadik saatlerce anlatip ikna etmeye calisiyorlar. canim bir arkadasimin anneside genital bolgene hastalarda kullanilan gazli bezi sok saatlerce beklet bir ay boyunca hergun yap kesin cocugun olacak diye pesime dusmustu biraz saf olsak canimizdan olacagiz komedi yaa:))

Merhaba cnm keske hickimseyi aramiza almasakta herkezin dogal yolla bebisi olsa:)) Nerede tedavi olacaksin neden dusuk olmus doktor birsey soyledimi bu denemende onlem alirdin.

canım keşke....şurda 1 ayım var bundan bile medet umuyorum inşallah tedavisiz olur diye....tedavime kayseride bir profla başladım. üniversitede yapacak transferimi. düşük için tüp bebekde ve erken kaybedilen gebeliklerde olabileceğini söyledi. araştırılacak bir şey yokmuş..İnşallah herkese ve içlerinde bize nasip olur. artık iyice kafayı bozmuş durumdayım...sabır inş

Back
X