• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım keşke....şurda 1 ayım var bundan bile medet umuyorum inşallah tedavisiz olur diye....tedavime kayseride bir profla başladım. üniversitede yapacak transferimi. düşük için tüp bebekde ve erken kaybedilen gebeliklerde olabileceğini söyledi. araştırılacak bir şey yokmuş..İnşallah herkese ve içlerinde bize nasip olur. artık iyice kafayı bozmuş durumdayım...sabır inş

tedavisiz olabilme sansinin olmasi bile guzel birsey. sormasi ayip sikintiniz nedir cnm neden tupe yoneldiniz.

Kizlar dunden beri internet ve elektrik problemi yaşıyorum dun doktoruma gittik bu kez uzun protokol uygulayacagiz 29 aralikta Lucrin başlıyorum ama ondan önce çarşamba günü histeroskopi yapacak birde genetik tahlil için eşim ve ben kan verdik doktorum tum tahlilleri yspalim kafamizda doru işareti kalmasin dedi bunun bakalim bu kez kardesleri oglum için annelerine tutunacak mi

Kizlar dunden beri internet ve elektrik problemi yaşıyorum dun doktoruma gittik bu kez uzun protokol uygulayacagiz 29 aralikta Lucrin başlıyorum ama ondan önce çarşamba günü histeroskopi yapacak birde genetik tahlil için eşim ve ben kan verdik doktorum tum tahlilleri yspalim kafamizda doru işareti kalmasin dedi bunun bakalim bu kez kardesleri oglum için annelerine tutunacak mi

canım tedavin hayırlı ugurlu olsun sen nerede tedavi görüyorsun_

merhaba cemre1987,
Ben de ilk denemem de hiçbir bilgiye sahip değildim. Henüz karar aşamasındayken kendimi tedavinin içinde buldum. Doktor ve hemşireler yönlendiriyorlar seni zaten, dediklerini aynen uygulamaya çalıştım. Bence en önemli şey moral.Ocak ayında kısmetse ikinci denemem olacak.Ben sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum. Yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum. Bir de iş yerindeki işleri hafifletmeye çalışıyorum ki transfer dönemini huzurlu geçireyim. Gerisi kısmet diyorum. Allahın dediği olur. Şimdiden tedavin hayırlı olsun.Forumda birden fazla denemesi olan arkadaşlar var. Sana yardımcı olacaklardır.

peritozu cevabın için çok teşekkür ederim tez vakitte inşallah sağlıklı bebeklere kavuşuruz..Allah yardımcın olsun.

Kizlarr ben cok sikildim evde ama..ne yapiyorsunuz nerelerdesiniz?

gel kartopu oynayalım dışarda:9:
evde bişeylerle oyalan
ayy bizede gelecek sıra sende bizimle dalga geçersin dimi
evde hep yatıyor musun
arada yürü canım raHİM İÇİN KAN DOLAŞIMI LAZIM BİLİYOSUNDUR

gel kartopu oynayalım dışarda:9:
evde bişeylerle oyalan
ayy bizede gelecek sıra sende bizimle dalga geçersin dimi
evde hep yatıyor musun
arada yürü canım raHİM İÇİN KAN DOLAŞIMI LAZIM BİLİYOSUNDUR

Bercestecim canim dun yattim biraz bel agrim vardi birazda kasik.ama bugun kendimi cok yormadan gezindim.arada evi toplamaya devam ettim.biliyorsun haftasonu tasinma var.onun disinda igneme gidip geliyorum.oyle aman aman yatmiyrum ama evdeyim.iste cok kosturmaca var.surekli ayakta oldugum gunler var o yuzden pazrtesiye kadar izinliyim.kartopu oynamayi cok isterdim ama ;)))

Bu benim 4. Denemem olucak hiç panik yspma herşey bir anda olup bitiyor bir bakmissin transfer sonrasi bekleme surecindesin simdi kafanda bir sürü soru isareti var tahmin edebiliyorum ama rahat ol ignelerini saatinde yapmaya ozen goster birde sunu untma yeterki Rabbim ol desin 2., 3.ya da 5. Gun embriyodu olmasi hucre sayidi kalitesi falani filani hepsi bahane nasibimizde olmasi oneml Rabbim kalbimizdeki dusmizi (evlatlarimizi) nasibimiz kilsin bizleri cennet kokulu evlatlarimizla kavustursun inşaallah

Bercestecim canim dun yattim biraz bel agrim vardi birazda kasik.ama bugun kendimi cok yormadan gezindim.arada evi toplamaya devam ettim.biliyorsun haftasonu tasinma var.onun disinda igneme gidip geliyorum.oyle aman aman yatmiyrum ama evdeyim.iste cok kosturmaca var.surekli ayakta oldugum gunler var o yuzden pazrtesiye kadar izinliyim.kartopu oynamayi cok isterdim ama ;)))

hadi bakalım yavaş gör işini sen taşımada çok akif değilsin dimi
boşver işleri dikkat et kenndine
ananas ye kabak çekirdeği ye
test günün ne zamandı:44:

hadi bakalım yavaş gör işini sen taşımada çok akif değilsin dimi
boşver işleri dikkat et kenndine
ananas ye kabak çekirdeği ye
test günün ne zamandı:44:

Canim test gunum 22aralik. Kabak cekirdegi aldirdim ama ananas bulamamis esim. Evi toplamistim bi askidaki esyalar bide bir haftalik kap kacak vardi disarda.transfer den sonra agir kaldirmm diyr topladim hepsini.iste ufak tfeek topluyrum.kayimvalidem var yanimda agir seyleri ona soyluyrum. Ama yeni ev cok is var perde kapi pencere temizlik vs yapmistik ama simdi yerlestikten sonra bidaha lazim.allh yardimcim olsun

Kizlar bakin ben ne yapiyrum bi gunlugum var 2002 den beti cok sikildikca yazarim.bunalinca falan.simdi meleklerim icin yazmaya basladim.her gunu olayi yaziyrim heyecanimizi umudumuzu sonra okusunlar hatira kalsin istiyrum..benim yaptigim hatalara dusmesinler veya insan hafizasi zayif iste hatira kalsin istiyrum

Merhaba hanımlar,
Ben 33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Tüplerim kapalı. Ocak ayında 4. tedavime başlayacağım. Daha önce 2 kez negatif, bir kezde iptal edilen tedavim var. Bu zor süreçte birbirimize destek olalım.
Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Acıbadem/Maslak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna_24
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]endometriozis
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/FULYA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinq
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]reallove
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnf.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebr74
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tek tüp kapalı/ rezerv prob.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker_im
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naiadd
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demetdemet28
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Kromozom Bozukluğu
[/TD]
[TD] ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuğceserdar
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kayrela
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melike
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Erkek İnf.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MUSMUTLUUU
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]İnsülin Direnc
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nune34
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Tüpler kapalı/endometriozis / rezerv azlığı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]İstanbul Cerrahi Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncaa
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tüpler /endometriozis
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek Merkezi.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beni de eklermisiniz ocakta başlayacağım yaşım 33 ilk deneme olacak gürgan klinikte başlayacağım sorunuz sperm azlığı ve morfoloji

Perceneige canim msj kutun dolu canim msj yazamiyrum

biraz geç oldu ama farkettim...müsait olunca yazarsın artık:))gerçii bayaa sıkılmışız müsait zamanımız çok olduğu için sanırım.şu ev işi iyi bi zamana denk gelmedi ama bunda da vardır bi hayır.çok yorma kendini..bebişlerine kendine dikkat et.

Canim cok sikiliyor ben hic ev insani dgilmisim;(( helede su programlar icimi baydi..hic oyle belirtimde yok..millet ne belirtiler bulmus oyle;))

:))) hep ayni seyleri yasiyoruz sanki her tup bebek yaptiranin sebebi ayni herkez bir kurle geliyor birde sanki biz hic duymadik saatlerce anlatip ikna etmeye calisiyorlar. canim bir arkadasimin anneside genital bolgene hastalarda kullanilan gazli bezi sok saatlerce beklet bir ay boyunca hergun yap kesin cocugun olacak diye pesime dusmustu biraz saf olsak canimizdan olacagiz komedi yaa:))

Ahahah:-) bizim problemimiz daha belli degilken genelde hep kadinlarla ugrasirlar ya, kayin validem ve ablasi illa belini cekelim diye tutturmazlar mi:-) dedim beni öldürecek misiniz siz:-) zor kactim ellerinden, bel yerine oturursa şak diye olurmuş ahahah:-) onlar da ne yapsin iste , cozmeye calisiyor insanciklar..zir telefonum caliyo koss tvde saracoglu anlatiyor :-) kos falanca doktor anlatiyor:-) bi gun geliyo bu ay dut kuru yapalim,bir gun geliyor bu ay karnibahar kökü yapalim, dedim en son adam beni balkondan atacak artik ot caylarimi da boynuma baglayip ahaha:-) simdi de tutturmus annecigim 2ay bekle ben ruya gordum kendiliginden olacak diye:-) kiyamam ya o da okdr cok istiyorki..hepimize bastilar bebişsizlikten:-) hayrolsun sonumuz cnm

kızlar düşük yaptıktan sonra ara ara kırmızıdan açık kahverengi jel kıvamında leke geliyo dün de vardı... sizce dr uma sormalı mıyım ne olmalı bi bilgisi olan var mı:26::26::26::26::26: Gün olarak ne zman düşük yaptım hatırlamıyorum adetime asagı yukarı 4-5 gün var :1::1:

Back
X