• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

kızlar opu oldum, 6 yumurta toplandı, bebişleri embiryoloğlara bırakıp geldim, bakalım hepsi direneceklermi, dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.kendinize iyi bakın:3::3::3:[/QUOT

Hepsi döllenir kaliteli embriyolar olurlar inşallah:)))Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerde dön inşallah:))

Kizlar hepinize binlerce kez teskkur ederim acimi sevincimi sizlerle paylastim okarr vakit...ama hepiniz hakkinizi helal edin bugun keselerimi yazdiktan sonra bi sizi coktu yuregime acaba kirdimmi sizi diye..cunku ayni bekleyisleri uzuntuleri bende yasadim.hoyratca sevncimi yazdim.yazarken hic dusunmedim kalbinizi kirarmiyim diye; ( bircogunuz gozu yasli yazmis cevabi nekadr sevincimi paylassanizda icinizi acittigim icin cok ozur dilerim..rabbim oncelikle sizlere pozitifi gormeyi sonra hissetmeyi ve kucaginiza almayi en yakin zamanda nasip etsin.hepinzden allah razi olsun.hakkinzi helal edin

Canım benim emin ol senin kadar bizler de sevindik:)) Umut her yerde var şimdi de sen ve mercimeklerin umut oldu bize.Herhalde en çok da bana;doktorumuz aynı olduğu için:))Dün de Haşim beye giden diğer tanıdığım kızına kavuştu sağlıklı bir şekilde aldı kucağına:))Darısı başına inşallah.
İnşallah tüm liste aynı güzel haberleri verecek ardı ardına;)Bugünleri geride bırakıcaz sen de gönlünü ferah tut ve mutluluğunu doya doya yaşa.çok bekledin ve o gün geldi.:)Rabbim bizlere de nasip etsin.

Kizlar hepinize binlerce kez teskkur ederim acimi sevincimi sizlerle paylastim okarr vakit...ama hepiniz hakkinizi helal edin bugun keselerimi yazdiktan sonra bi sizi coktu yuregime acaba kirdimmi sizi diye..cunku ayni bekleyisleri uzuntuleri bende yasadim.hoyratca sevncimi yazdim.yazarken hic dusunmedim kalbinizi kirarmiyim diye; ( bircogunuz gozu yasli yazmis cevabi nekadr sevincimi paylassanizda icinizi acittigim icin cok ozur dilerim..rabbim oncelikle sizlere pozitifi gormeyi sonra hissetmeyi ve kucaginiza almayi en yakin zamanda nasip etsin.hepinzden allah razi olsun.hakkinzi helal edin

Sen de hakkını helal et bitanem benim,kalbimiz kırılır mı hic, gercektenn cok bekledik iyi hbrini, insallah daha da iyi hbrlerini alırız cnm..kendi adıma guzel hbrler icin ucusta oldugumu soyleyebilirim, hepimiz insallah zmnı geldiginde bunları tadacagiz, lutfen guzel hbrleri bizimle paylasmaya devam et cnmın ici..bize on hazirlik oluyor, umut oluyor,sevin oluyor..dun okdr mutlu oldum ki 2satır yazini gorunce esimi bile aradim..:-) :-) biz bir aileyiz,yuzlerimiz seslerimiz yok hafızalarımızda ama hikayelerimiz var,acilarimiz anılarimiz var..biz bir aileyiz canımın icii...:-) :-)

kzlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh

iki meleğinide kucagına almayı nasip etsin rabbim ne zorlu bi yolmuş bu ya hep bekle hep merak :1:

kızlar opu oldum, 6 yumurta toplandı, bebişleri embiryoloğlara bırakıp geldim, bakalım hepsi direneceklermi, dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.kendinize iyi bakın:3::3::3:[/QUOT

Hepsi döllenir kaliteli embriyolar olurlar inşallah:)))Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerde dön inşallah:))

Aminn,hayīrlı hbrlerle dön insallah cnm , hayırlısıyla transferini yap insallah ve senin icinde 70bin besmele baslatalım, kim amin dese bebislerimiz duyar melek onlar insallh hayırlı hbrler alacagız,,, bu yıl bası ne guzel bir yıl bası yahu:-) :-)

Merhaba ..

canım yaşadıgın onca olumsuz üzücü şeyden sonra böyle bir müjdeyi burda paylaşman ben gibi kaç kişiye umut oluyor biliyormusun ..Hep okuyorum ben gibi tedavi olan ve bebişini kucaklayan birileri varmı varsa nasıl konunu okudum çok mutlu oldum hem senın hemde kendim için .. Sevincden ağladım Rabbim bu sürecini sağlıklı ve hayırlı şekilde gecirmeyi nasip etsinnn İnşallah ...

Aminn,hayīrlı hbrlerle dön insallah cnm , hayırlısıyla transferini yap insallah ve senin icinde 70bin besmele baslatalım, kim amin dese bebislerimiz duyar melek onlar insallh hayırlı hbrler alacagız,,, bu yıl bası ne guzel bir yıl bası yahu:-) :-)

saol canım benim topiğimizde hiç negatif olmasın inşallah yumoşların durumunu bildirmek için ne zaman arıyorlar bilgin varmı:1::1:

Hayirli olsun..tum asamalari su gibi olsun tedavinin inşallah. .kist konusuna hicccccc takilma:))sen simdi boyle yazinca aklima geldi..bende ilk kontrollere basladigimda bilinen pek bi sorun da yok tabii her ay bi heyecan bebis gelio dioruz o umutla gidioruz..aaaa doktor demezmi kist var.ben daha muayene koltugundan kalkmadan basladim aglamaya:))kist var dedi yaa dunya sanki yikildi basima doktor sok oldu zaten ben aglayinca.yaa dedi dur telaslanicak bişey degil bu her kadinda yilda bi kac kez olur hatta farkedilmez bile bi sonraki adette kendiliginden gider bu kadar uzulecegini bilseydim hic soylemezdim o kadar onemsiz yani dedi:))dogum kontrol hapi verdi bi ay sonra kist mist kalmadi:))o yuzdrn hicc sikma canini..gereksiz yere dusurne moralmanini:))

canım yaa inan içimi çok rahatlattın aynen doktorumda hiç önemli bişey değil kafana takarsan önemsenecek boyuta getirirsin dedi hatta bugün aradı nasılsın üzmüyosun demi kendini üzersen işin boyutunu değiştirirsin aramız bozulur falan diye esprili bi şekilde yeniden moral verdi sağolsun :40: içim çok rahatladı

saol canım benim topiğimizde hiç negatif olmasın inşallah yumoşların durumunu bildirmek için ne zaman arıyorlar bilgin varmı:1::1:

ben daha tup bebek aşamasına kabul edilmedim ama , yumurtalıkların iç zarına bakıp içi dolu ise transfer ediyorlar sonra da gun gun gelişim için arıyorlar..seni ilk transfer yapılır yapılmaz ararlar hemen cnm..daha deneyımlıler yazsın , emha cım sen yenisin yaz bakalım annecikk :):)

Merhaba hanimlar ben yazilarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum benimde bugun son kontrolum vardi allah
İzin verirse. Bu aksam catlatma ignem yarinda yatisim yapilacak cumartesi yumurta toplanacak benim esiminspermi tese ilebulunup donduruldu en kkorktugum insaalah hayirlisi ile cozulup dollenir catlatma ignesini koldanmi yaptiniz gobektenmi ovielle verdi doktor allah isteyen herkesin gonlundekini versin insaaallh :-)

Merhaba hanimlar ben yazilarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum benimde bugun son kontrolum vardi allah
İzin verirse. Bu aksam catlatma ignem yarinda yatisim yapilacak cumartesi yumurta toplanacak benim esiminspermi tese ilebulunup donduruldu en kkorktugum insaalah hayirlisi ile cozulup dollenir catlatma ignesini koldanmi yaptiniz gobektenmi ovielle verdi doktor allah isteyen herkesin gonlundekini versin insaaallh :-)

Tedavin hayırlı olsun canım. Ben çatlatma iğnesini koldan yapmıştım, yani eşim yapmıştı. Saati çok önemli, merkezin bildirdiği zamanda yapman çok önemli. İnşaallah herşey gönlünce olur, emin ol senin yaşadığın endişeleri hepimiz yaşadık ve halen de yaşıyoruz.

tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallah canım...ben göbekten yapmıştım

Allah sevincini sonuna kadar daim etsin canım......buradaki herkes bunu o kadar çok hakkediyor kii...sen takma kafanı bunlara yine de maşallah çok ince düşünceliisin..inan sevincine ortak olduk...umut oldun sen bize....tekrar diyorum Rabbim daim etsin....

kızlar opu oldum, 6 yumurta toplandı, bebişleri embiryoloğlara bırakıp geldim, bakalım hepsi direneceklermi, dua edin sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.kendinize iyi bakın:3::3::3:

tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallah canım..Rabbim gönlüne göre versin canım...inşallah direnecekler tabi anneleri:))

cnm doktorunun hemsiresi nereden yapacagini anlatmadimi ilk hastanem kalcadan demisti sonrakiler gobekten dedi..geneli gobek diye biliyorum ben yumurtaliklara yakinya catlatma daha iyi oluyormus..

Kızlar tekrar merhaba.. Bı turlu yenıden yazamadım. Tlfdan gırıyorum da,pek beceremedım bılgısayar olmadan kusura bakmayın..bana yazan arkadaslara tek tek cvp yazmak ıstedım ama tlfla olamadı. Neyse ben yumurta toplamayı Allaha sukur zorlanmadan atlattım ve hatta gectıgımız salı 3.gun embrıyosu transferı yapıldı. Doktorum cok fazla kalıtelı,yasınıda genc buluyorum dedı.o yuzden 1 embrıyo koydu. Kızlar nolur dua edın,bugun 3.gunum,ıstırahat halındeyım hep,sagolsun annem bakıyor.ama eger nasıpse her turlu tutunur,cunku butun hersey cok yolundaydı.gerısı Allahtan.. Haa buarada dun pembemsı bı akıntı oldu,aklım cıktı ınanın.sımdı ıse hersey yolunda gıbı.. Beklıcez ve gorcez.soylemeyı unuttum.bızım esımde de bende de hıcbır sorun yokken tup bebege kadar geldık..

tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallah canım...ben göbekten yapmıştım

Bende yarın çatlatma ignemi vuracam iki kutu aldırdılar göbekden yapılacmiş biri saga biri sola dediler bundan. Öncekileri 1 kutu ve koldan yapmişdım :???

Kızlar tekrar merhaba.. Bı turlu yenıden yazamadım. Tlfdan gırıyorum da,pek beceremedım bılgısayar olmadan kusura bakmayın..bana yazan arkadaslara tek tek cvp yazmak ıstedım ama tlfla olamadı. Neyse ben yumurta toplamayı Allaha sukur zorlanmadan atlattım ve hatta gectıgımız salı 3.gun embrıyosu transferı yapıldı. Doktorum cok fazla kalıtelı,yasınıda genc buluyorum dedı.o yuzden 1 embrıyo koydu. Kızlar nolur dua edın,bugun 3.gunum,ıstırahat halındeyım hep,sagolsun annem bakıyor.ama eger nasıpse her turlu tutunur,cunku butun hersey cok yolundaydı.gerısı Allahtan.. Haa buarada dun pembemsı bı akıntı oldu,aklım cıktı ınanın.sımdı ıse hersey yolunda gıbı.. Beklıcez ve gorcez.soylemeyı unuttum.bızım esımde de bende de hıcbır sorun yokken tup bebege kadar geldık..

canım hayırlısı olsun allahım korusun dualarım seninle bende ocakta iğnelere başlıyorum inşallah kaliteli yumurta için neler yaptın.

selam kızlar... uzun zamandır girmemiştim topiğe neler olmuş neler hamişlerimiz bile olmuş o sırada :nazar:
ben de 14 ocakta adetimin 21. gününde rahime çizik atma işlemini yaptırıcam. daha sonra da adetimle beraber tedaviye başlıycam inşallah. yalnız kafama bişey takıldı bu çizik atma işlemiyle alakalı, ben histeroskopi sırasında yapılıyo sanıyodum dr.um histeroskopiye gerek yok dedi. histeroskopi olmadan da yapılabiliyomuş bu işlem. bu şekilde yaptıran var mı? bi de galiba uyuşturmadan yapıcaklar biraz tırstım açıkçası:18:

Back
X