Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tekrar merhaba.. Bı turlu yenıden yazamadım. Tlfdan gırıyorum da,pek beceremedım bılgısayar olmadan kusura bakmayın..bana yazan arkadaslara tek tek cvp yazmak ıstedım ama tlfla olamadı. Neyse ben yumurta toplamayı Allaha sukur zorlanmadan atlattım ve hatta gectıgımız salı 3.gun embrıyosu transferı yapıldı. Doktorum cok fazla kalıtelı,yasınıda genc buluyorum dedı.o yuzden 1 embrıyo koydu. Kızlar nolur dua edın,bugun 3.gunum,ıstırahat halındeyım hep,sagolsun annem bakıyor.ama eger nasıpse her turlu tutunur,cunku butun hersey cok yolundaydı.gerısı Allahtan.. Haa buarada dun pembemsı bı akıntı oldu,aklım cıktı ınanın.sımdı ıse hersey yolunda gıbı.. Beklıcez ve gorcez.soylemeyı unuttum.bızım esımde de bende de hıcbır sorun yokken tup bebege kadar geldık..
Canlarim tup bebek yolunda ilaclar nekdr tutuyor aydinlatir misiniz beni, drum 1500 gibi dedi eczacim 4000,canım sıkıldı karıstım,haydi bir yaziverin bilenler cnlarım..
Canimcimm ilaclarini henuz almis biri olarak hemen bilgi veriyim:)))tabii ayni ilaclarimi kullaniriz bilemem ama uc asagi bes yukari artik..doktorum bana 3 tane puregon 300 yazmis tanesi 230 liradan 690,3 tane orgalutran yazmis tanesi 70 ile 77 arasi degisiyor ben 70 e aldim onlarda 210 lira bu arada bu ignenin 5 li kutusuda var o da yanilmiyorsam 325 ile 350 arasi degisiyor son olarak iki tanede pregnly catlatma ignesi var onlarda 40 lira..toplamda 940 lira..gerci benim arkadasim eczanede calistigi icin ben gelis fiyatindan aldim puregon ve pregnlyi..o yuzden bu kadar tutmadi..ama orgalutran piyasada kolay bulunmayan bi igne o yuzden onu baska bi eczaneden aldim.butun bir gununu telefon basinda gecirdim bulucam diye sonunda buldum sukur...burdan diger arkadaslarida uyarmis olayim eger doktorunuz orgalutran yazarsa ilacizini en kisa zamanda temin etmeye calisin son ana birakmayin merkezdeki sekreter sirf bu iigneyi bulamadigi icin tedaviyi erteleyen hastalar oldugunu soyledi.iste boylee nilcimm...senin eczaci biraz fazla ucmuss sen bakma ona..ilaclarin ortalama 1000 tl tutacaktir olasi bi ihtimalle doktorun ekstra birer kutu daha yazarsa hepsinden 1500 u bulur ama 4000 e cikacagini sanmiyorum yani en azindan opu ye kadar sonrasinda ekstra cikarmi inan bende bilmiyorum su an...Canlarim tup bebek yolunda ilaclar nekdr tutuyor aydinlatir misiniz beni, drum 1500 gibi dedi eczacim 4000,canım sıkıldı karıstım,haydi bir yaziverin bilenler cnlarım..
Heyy massallahhhh:))hem ucuncu gun hem kalitelii ohhhh gelsin mujdeli haberler..normalde besinci gun embriyosunu tercih ediyor doktorlar daha kaliteli oldugu icinn ama massalah sende bekleme geregi duymamis bile doktor..tutunduguna dair isaret gelmis olabilirmi en pembesinden..emhanin ikizleride yapmisti boyle bisey..insallah senide oyledir bebisin sana sıkı sıkı tutunuyordur...guzel haberlerini bekliyoruz allahin izniylee..hadi bakalim ikinizde allaha emanet olun:)Kızlar tekrar merhaba.. Bı turlu yenıden yazamadım. Tlfdan gırıyorum da,pek beceremedım bılgısayar olmadan kusura bakmayın..bana yazan arkadaslara tek tek cvp yazmak ıstedım ama tlfla olamadı. Neyse ben yumurta toplamayı Allaha sukur zorlanmadan atlattım ve hatta gectıgımız salı 3.gun embrıyosu transferı yapıldı. Doktorum cok fazla kalıtelı,yasınıda genc buluyorum dedı.o yuzden 1 embrıyo koydu. Kızlar nolur dua edın,bugun 3.gunum,ıstırahat halındeyım hep,sagolsun annem bakıyor.ama eger nasıpse her turlu tutunur,cunku butun hersey cok yolundaydı.gerısı Allahtan.. Haa buarada dun pembemsı bı akıntı oldu,aklım cıktı ınanın.sımdı ıse hersey yolunda gıbı.. Beklıcez ve gorcez.soylemeyı unuttum.bızım esımde de bende de hıcbır sorun yokken tup bebege kadar geldık..
Merhaba hanimlar ben yazilarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum benimde bugun son kontrolum vardi allah
İzin verirse. Bu aksam catlatma ignem yarinda yatisim yapilacak cumartesi yumurta toplanacak benim esiminspermi tese ilebulunup donduruldu en kkorktugum insaalah hayirlisi ile cozulup dollenir catlatma ignesini koldanmi yaptiniz gobektenmi ovielle verdi doktor allah isteyen herkesin gonlundekini versin insaaallh![]()
saol canım benim topiğimizde hiç negatif olmasın inşallah yumoşların durumunu bildirmek için ne zaman arıyorlar bilgin varmı![]()
canım beni ertesi gün öğleden sonra aramışlardı.Döllenme oldu embriyo bölünüyor.Sonraki gün tekrar aradılar bölünme devam ediyor yarın transfer var vs:))
Kızlar tekrar merhaba.. Bı turlu yenıden yazamadım. Tlfdan gırıyorum da,pek beceremedım bılgısayar olmadan kusura bakmayın..bana yazan arkadaslara tek tek cvp yazmak ıstedım ama tlfla olamadı. Neyse ben yumurta toplamayı Allaha sukur zorlanmadan atlattım ve hatta gectıgımız salı 3.gun embrıyosu transferı yapıldı. Doktorum cok fazla kalıtelı,yasınıda genc buluyorum dedı.o yuzden 1 embrıyo koydu. Kızlar nolur dua edın,bugun 3.gunum,ıstırahat halındeyım hep,sagolsun annem bakıyor.ama eger nasıpse her turlu tutunur,cunku butun hersey cok yolundaydı.gerısı Allahtan.. Haa buarada dun pembemsı bı akıntı oldu,aklım cıktı ınanın.sımdı ıse hersey yolunda gıbı.. Beklıcez ve gorcez.soylemeyı unuttum.bızım esımde de bende de hıcbır sorun yokken tup bebege kadar geldık..
Canlarim tup bebek yolunda ilaclar nekdr tutuyor aydinlatir misiniz beni, drum 1500 gibi dedi eczacim 4000,canım sıkıldı karıstım,haydi bir yaziverin bilenler cnlarım..
Canimcimm ilaclarini henuz almis biri olarak hemen bilgi veriyim:)))tabii ayni ilaclarimi kullaniriz bilemem ama uc asagi bes yukari artik..doktorum bana 3 tane puregon 300 yazmis tanesi 230 liradan 690,3 tane orgalutran yazmis tanesi 70 ile 77 arasi degisiyor ben 70 e aldim onlarda 210 lira bu arada bu ignenin 5 li kutusuda var o da yanilmiyorsam 325 ile 350 arasi degisiyor son olarak iki tanede pregnly catlatma ignesi var onlarda 40 lira..toplamda 940 lira..gerci benim arkadasim eczanede calistigi icin ben gelis fiyatindan aldim puregon ve pregnlyi..o yuzden bu kadar tutmadi..ama orgalutran piyasada kolay bulunmayan bi igne o yuzden onu baska bi eczaneden aldim.butun bir gununu telefon basinda gecirdim bulucam diye sonunda buldum sukur...burdan diger arkadaslarida uyarmis olayim eger doktorunuz orgalutran yazarsa ilacizini en kisa zamanda temin etmeye calisin son ana birakmayin merkezdeki sekreter sirf bu iigneyi bulamadigi icin tedaviyi erteleyen hastalar oldugunu soyledi.iste boylee nilcimm...senin eczaci biraz fazla ucmuss sen bakma ona..ilaclarin ortalama 1000 tl tutacaktir olasi bi ihtimalle doktorun ekstra birer kutu daha yazarsa hepsinden 1500 u bulur ama 4000 e cikacagini sanmiyorum yani en azindan opu ye kadar sonrasinda ekstra cikarmi inan bende bilmiyorum su an...![]()
Merhaba hanimlar ben yazilarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum benimde bugun son kontrolum vardi allah
İzin verirse. Bu aksam catlatma ignem yarinda yatisim yapilacak cumartesi yumurta toplanacak benim esiminspermi tese ilebulunup donduruldu en kkorktugum insaalah hayirlisi ile cozulup dollenir catlatma ignesini koldanmi yaptiniz gobektenmi ovielle verdi doktor allah isteyen herkesin gonlundekini versin insaaallh![]()
nilNur cnm ya sana hayranim:)) cok arastirmacisin profosor gibisin tedavinin her sureci hakkinda oyle guzel bilgilere sahipsinki bazen baska topiclerdede yazilara rastliyorum kesin bu nilNur diyorum bakiyorum sensin, birde ilk tedavinde bukadar bilgili olman ne guzel:)) sana masallah canim cimm
nilNur sen neden rapor cikarmiyorsun esinin durumundan dolayi cok rahat cikartirsin cnm, ben bes tedavidede gozum korkmustu cikartmamistim okadarda oyalayici degilmis is arasinda bir saatligine gidip geliniyor cnm
İnanmiyorumm ya gunlerdir bunu arastiriyoru ve mesajini yeni gordum bitanem, nereden cikarttin , evet simdi bunnla ugrasmaya basliyorum cnm,insallah alabilirim, cok zorluyorlar diye okudum tanidikkari bulmaya calisiyorum..hangi hastanede neler yaptin da rapor cikti cnm ya? Benim arastirmalarim sonucu gozum korktu,bosuna beklemm hic degilse ,cok memnun oluerum bilgi verirsen cnm, ozelden de yazabilirsin![]()