• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

tabiiki ne varsa annende var ilkten şaşırmıştım ben
ama belki annenle sorun vardır dediydim üstüne gitmeyim demiştim
neyse anneler candır :16::16:
işe giidiyormusun peki gümrükteydin dimi işnde zor :31::31:

Yok canim gumrukte degilim ozel sektorde calisiyrum.ama masa basi degil yani bilgisyr vs isimde cok ama kosturmacada bolca var ..canim annem olmasa ne yaparim.haftaici gel yemek hazirla ye zaten gun bitiyr yatiyrum hemen biseye dokunmuyrum.sagolsun annem yardim ediyr..bakalim canim dinlenmem lazim su lekelenmem gecene kadr carsamba kontrolde soyleyecegim doktra

Yok canim gumrukte degilim ozel sektorde calisiyrum.ama masa basi degil yani bilgisyr vs isimde cok ama kosturmacada bolca var ..canim annem olmasa ne yaparim.haftaici gel yemek hazirla ye zaten gun bitiyr yatiyrum hemen biseye dokunmuyrum.sagolsun annem yardim ediyr..bakalim canim dinlenmem lazim su lekelenmem gecene kadr carsamba kontrolde soyleyecegim doktra

tabiki dinlen canım biz kolay sahip olmuyoruz bebeklere
inşallah sıkıntı olmaz
ama boşver yerleşmeyi ver yani nolucak
ÖNEMLİ OLAN TÜP BEBEKTE İLK üç ay dikkat etmelisin canım:34:

canım hayırlı olsun..inşallah önce pozitifi sonra keseyi,kalp atışını her şeyini en hayırlısıyla görürsün..hiç takma kafana ben ne hikayeler duydum..benim de 3. gün embriyosuydu 8 hücreli ve tutmuştuu...sen bunları düşünme..sakin olmaya çalışş..stresten uzak tut kendini....keşke biz de bu aşamaya gelmiş olsaydık yaaa....

Aksis İnşallah yakın zaman içerisinde bizler de bu aşamalara geleceğiz, mutlu haberlerimizi paylaşacağız.
Ebr74 canım hayırlı olsun transferin. Allahın dediği olur, olumsuz şeyleri düşünüp boş yere stres yapma. Dualarımız sizlerle.

Bercestecim ben senin profilindeki kizdan istiyorum ama;((
Canim ayni hersey son bir haftadir.haftaici is haftasonu ev toparlama turlari.henuz yerlesememis biri olarak bi saat ev yerlestirip bi saat dinleniyorum hizimi sen dusun;) ayakta cok durunca lekelnme oluyor.bakalim carsamba soracagim doktora kahve hafif bi lekelenme var.zaten yorulunca belim agriyor sonra leke geliyr..oyle bir dongu...sukur keselerimi gordum.meleklerim benimle.doktoruma gore uyumsuz biseyler varmis.degelrim cook yuksekmis.izleyecekmis.bikac kisiye sormus herkes yuksek demis beni boyle sinir edince bende dedim siz telefonda oyle deyince bende nette arastirdim cokta normalmis yani bu degerler dunyada sadece bende degilmis arastirdim bazilarinda oluyormus dondurulmus olunca ben oyle deyince oda sinir oldu;))ikimizde sinir olup haftaya gorusmek uzere ayrildik;) ilaclarima hala devam ediyrum heryerim delik desik..mosmor.ama sukur ..bu gunlere

lütfen emha dikkat et yat birseyler yapmaya calişma kritik zamanlar simdi...

Aksis sen iğnelere başlamıştın sanırım, tedavin başlamıştı diye hatırlıyorum. Şu an tedavin ne aşamada?

yok canım nerde...benim ki şubata kaldı tabi bir sorun çıkmazsa....ben tedaviye başladım ama çok farklı işliyor süreç geçenkinden.drum her şşeyi önceden planlıyor.ilk konuşmamızda ocakta olacaktı ama polip diye bir şey gördüğünü söyledi.bu da şansımızı azaltırmış.düşüğe sebep olabilirmiş.zaten ben ilkini düşürdüm...bu ay histeroskopi yapılacak ve nasipse şubata tüpçük:)))sen ne aşamadasın canım

yok canım nerde...benim ki şubata kaldı tabi bir sorun çıkmazsa....ben tedaviye başladım ama çok farklı işliyor süreç geçenkinden.drum her şşeyi önceden planlıyor.ilk konuşmamızda ocakta olacaktı ama polip diye bir şey gördüğünü söyledi.bu da şansımızı azaltırmış.düşüğe sebep olabilirmiş.zaten ben ilkini düşürdüm...bu ay histeroskopi yapılacak ve nasipse şubata tüpçük:)))sen ne aşamadasın canım

Geçmiş olsun canım.Geç olsun da güç olmasın. Benim de ilki düşük. Histereskopi yapıldı.Ocak adetini bekliyorum. Olduğumda tedaviye başlayacağız. Tabi en son konuşulan buydu. Bakalım muayenede ne çıkacak, süreç nasıl işleyecek bilmiyorum. Herşey kısmet, akışına bıraktım.

Hayirli ugurlu saglikli sihhatli olsun canim.rabbim hayirlisiyla pozitifi gormeyi nasip etsin ilk birkac gun asiri hateketten kacin ama kendini yataga mahkum etme kan dolasimi daha gerekki bu donemde ..doktorlar yatmak gerekmiyor ama anne adaylarini kendini suclu hissediyor ondan bizde yatin bikac gun diyoruz dedi.ki benim transfer sonrasi surecimi okuduysan yatmak disinda her aktiviteyi yaptim..ise gittim.ev topladim tasidim.nisana gittim..rabbim nasipedecekse gerisi bos ama bu surecte elimden geldigince dikkt ettim canim.sebze agirlikli yedim bide gunluk6-7kayisi ve bol su ic.ikinmaman lazim bide kabiz olmaman.ilaclar kabiz yapiyor ne yazkki.usutmemeye dikkt et.allahin izniyle kaliteliydi.3.5.gun duye kurna kafanda..bol dua et..kitap oku film izle kafani doldur canim hadi kolay gelsin simdiden..sakinha erkenden test yapipda moralini bozma;)

evet canım seni takip ediyordum etmezmiyim çok heyacanlı ve telaşlı bir süre sen yinede kendine dikkat et bebişlere iyi bak annesi onlar bizim topiğin mucizesi:emir_bebek::nazar::nazar:

canım hayırlı olsun..inşallah önce pozitifi sonra keseyi,kalp atışını her şeyini en hayırlısıyla görürsün..hiç takma kafana ben ne hikayeler duydum..benim de 3. gün embriyosuydu 8 hücreli ve tutmuştuu...sen bunları düşünme..sakin olmaya çalışş..stresten uzak tut kendini....keşke biz de bu aşamaya gelmiş olsaydık yaaa....

gelirsiniz inşallah ama bu aşamalar hiç bitmiyorki 10 gün sonra şu 15 gün sonra bu normal yollardan hamile kalmanın gözünü seveyim farkında bile olmuyorsun ilk zamanlar allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

bir denememde 7 hucreli konulmustu ve beta hcg 180 civari cikmisti boyle seylere hic takilma neler tutunuyor..insallah seninki sonuna kadar tutunup seninle kalacak cnmcigim, bol bol dinlen merdivenlerden uzak dur, kayisi kompostusu ic, maydanoz ve naneden kesinlikle uzak dur kollarini yukari uzatip dolaplardan birsey almaya calisma.. guzel haberlerini bekliyoruz canimm

sevgili ensuece ilk defa tüpbebek yaptırdım ve kabus gibi çok etkilendim çok korktum panikledim sen arkadaşım bu kadar tüp bebeğe nasıl dayandın allahımdan diliyorum bu defa sana dünya tatlısı yavrunu versin ve hep seninle kalsın dilerim kucağına alır okullarından mezun eder düğününü yaparsın sanada vatana hayırlı bir evlat olur bu aşamalarda hep aklıma geldin sen ve senin gibi sayısızca deneyen dualarım seninle negatif sonuç alsamda seni takip edicem belki girip uzun bi süre yazı yazamam ama emin olki takip edicem:nazar::nazar::nazar::nazar:

gelirsiniz inşallah ama bu aşamalar hiç bitmiyorki 10 gün sonra şu 15 gün sonra bu normal yollardan hamile kalmanın gözünü seveyim farkında bile olmuyorsun ilk zamanlar allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

çok haklısın canım....tabi ki bitmiyor...her hamilelik de tedirginlik oluyordur ama bizimki çok başka.sanki olsa bile her an kaybedecekmişiz gibi..inanamıyoruz,korkuyoruz...benim ilkinde tutmuştu sevincimi çok belli edememişti.herkes ya ne biçimsin,bir değişiksin sanki sevinmiyor gibisin dedile.insan sevinmez mi tabi seviniyor diğer yandan yaşadıklarını kimse bilmiyor canım ya..o fırtınaları.Allah herkesin yardımcısı olsun..inşallah her aşamasını huzurla yaşarsın...

Geçmiş olsun canım.Geç olsun da güç olmasın. Benim de ilki düşük. Histereskopi yapıldı.Ocak adetini bekliyorum. Olduğumda tedaviye başlayacağız. Tabi en son konuşulan buydu. Bakalım muayenede ne çıkacak, süreç nasıl işleyecek bilmiyorum. Herşey kısmet, akışına bıraktım.[/QU

sana da geçmiş olsun canım.ben de akışına bıraktım...sağlam olsun.sonu hayırla bitsin inşallah diyorum da diğer yandan insan biran önce sonucu görmek istiyor...bir de ben öğretmenim tatilde olmuş olur -dinlenirim diyordum.evdeki hesap çarşıya uymadı:))senin histeroskopi nedendi..histeroskopiden sonra ertesi gün normal hayatına döndün mü...bir de histeroskopiden sonra seni muayeneye çağırdı mı...çok oldu kusura bakma

sevgili ensuece ilk defa tüpbebek yaptırdım ve kabus gibi çok etkilendim çok korktum panikledim sen arkadaşım bu kadar tüp bebeğe nasıl dayandın allahımdan diliyorum bu defa sana dünya tatlısı yavrunu versin ve hep seninle kalsın dilerim kucağına alır okullarından mezun eder düğününü yaparsın sanada vatana hayırlı bir evlat olur bu aşamalarda hep aklıma geldin sen ve senin gibi sayısızca deneyen dualarım seninle negatif sonuç alsamda seni takip edicem belki girip uzun bi süre yazı yazamam ama emin olki takip edicem:nazar::nazar::nazar::nazar:

canim cok buyuk sikintilar yasadim yillardir ama beni gorsen sasarsin mutlu mesut bir gorunusum ve hic yipranmamis bir tipim var demekki Allah yardimci oluyor hayatim:)) ama yazini okuyunca cok duygulandim guzel dileklerin icin tesekkurlerr..
hayatim guzell haberlerini takip edecegimm.. optumm..

Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi tüp bebek tedavısıne start bermüş bulunuyorum

Rabbım bu yolda yürürken hepimizin yardımcısı olsun

Yurt dısında yaşıorum 1 senelık test muaıne vs den sonra. Nıhayet tüpe karar verıldı ve bende lucrının aksine syranel die bir spreye başladım adetın 21.gunu ve ıkı gündür kullanıorum

Bakındımda sprey kullanan yok denecek kadar az ama lucrınle aynı görevi görüormus

İğne olarak puregon ve ovıtrel aldım dolapta beklıolar

Bu süreçte yalnız kalmak istemıorum bana da destek olursunuz diil mi

Bu arada 5senelık evlıyım 2asılama ve bırkaçkeZ ovıtrel negatıf geçmişim var yumurta rezervim düşük çok geç kaldım tedavı için ama bunda şükür dıorum
İnşalaj rabbım daha fazla bekletmez bizi

Arkadaşlar merhaba bende sizler gibi tüp bebek tedavısıne start bermüş bulunuyorum

Rabbım bu yolda yürürken hepimizin yardımcısı olsun

Yurt dısında yaşıorum 1 senelık test muaıne vs den sonra. Nıhayet tüpe karar verıldı ve bende lucrının aksine syranel die bir spreye başladım adetın 21.gunu ve ıkı gündür kullanıorum

Bakındımda sprey kullanan yok denecek kadar az ama lucrınle aynı görevi görüormus

İğne olarak puregon ve ovıtrel aldım dolapta beklıolar

Bu süreçte yalnız kalmak istemıorum bana da destek olursunuz diil mi

cnm hepimiz iyi kotu yasananlari paylasiyoruz.. bu yolda yanliz olmadigimi bilmek bile biraz rahatlatiyor.. tabiki destek oluruz sende bize:))

cnm hepimiz iyi kotu yasananlari paylasiyoruz.. bu yolda yanliz olmadigimi bilmek bile biraz rahatlatiyor.. tabiki destek oluruz sende bize:))

Çok sevındım Cnm yalnız olmadığıma inan burda kımseckler bılmıo tedavımı kendı içimde yaşamak çok acı

Çok sevındım Cnm yalnız olmadığıma inan burda kımseckler bılmıo tedavımı kendı içimde yaşamak çok acı

ilk tedavin sanirim cnm ilkte genelde oyle oluyor bendede oyleydi hepimiz bu sureclerden geciyoruz hic canini sikma firsat buldukca buraya aramiza takil icindekileri paylas kafan dagilir hemde yeni birseyler ogrenirsin ben cok seyi yillar sonra buradan yeni yeni ogreniyorum..

Back
X