Ben de 2.denememe başladım dün itibariyle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Umarım çoook çoook sağlıklı bebişlerin olur:)
canim hayirli olsun guzell haberlerini bekliyoruzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 2.denememe başladım dün itibariyle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Umarım çoook çoook sağlıklı bebişlerin olur:)
Hayırlı olsun senınde tedavın arkadaşım
İnşallah busefer bebişlerın sana sımsıkı tutunur
Sende uzun protokol mu başladın ?
Benimde aklıma ilk gelen 13 rakamı oldu bakalım bana ugurunu gösterecek mi 😜😐
canim hayirli olsun guzell haberlerini bekliyoruzz
Çok saol canım.Güzel haber veremicem sanırım.o yüzden pek girmiyorum canım çok sıkkın.ters birşeyler oluyor hissediyorum.Canınızı sıkmamak için yazmıyorum.kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi.
himmm ne desem sasirdim inan.. uzmemeye calis kendini hayatim her olumsuzluktan zamanla olumlu bir yon cikabiliyor, hepimizin hakkinda hayirlisi hayatim insallah olumsuz birsey yoktur hersey gonlunden gectigince gelissin cnm.
Çok saol canım.Güzel haber veremicem sanırım.o yüzden pek girmiyorum canım çok sıkkın.ters birşeyler oluyor hissediyorum.Canınızı sıkmamak için yazmıyorum.kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi.
mets cnm nerede tedavine basladin doktorun kim cnm..
Teşekkür ederim canım.Evet uzun protokol ama iptal olcak sanırım.Yine de saol.Hoşgeldin aramıza![]()
Nunacimm rabbim herseyin hayirlisini kismet etsin..neden bu sekilde dusunuyosun ne oldu ne bitti hicbir fikrim yok sormayacagimda..ama anlatmak istedigin an biliyorsun ki hepimiz buralardayiz canim..hayirlisini dilemekten baska caremiz yok..benim bu ay baslamis olmam gerekiyordu tedaviye hatta belki iki gun sonra opu bile olurdu.olmadi tarihler tutmadi maalesef..ilaclarim hazir nasil olsa ocak da baslarim dedim simdide esimin bi is degisikligi olacak kismetse ki insallahh cok iyi olacak bizim icin..bu is icin ayin onucunden sonra uc hafta oryantasyon icin once corluda sonra istanbul da olacak yani mecburen bi ay daha ertelendiTeşekkür ederim canım.Evet uzun protokol ama iptal olcak sanırım.Yine de saol.Hoşgeldin aramıza![]()
canım hayut suyunu tarif edermisin ne kadar ictin? birde sen nerde tedavi oldun ne olur bizlerede dua et ne olurrrrrr
Ben Fransa'da yaşıorum Cnm burda bir çocuk yardım hastanesınde tedavı görüyorum doktorum dan memnunum şimdilik ayrıyeten özel klınıği de olduğu için çok yavaş işlio işlemler her zaman hastane de olmuyo falan inşallah bana uğurlu gelir benım ödemelerımı devlet %100 karşılıo çok şükür ama yavaş işlio işde ücretsiz die
ya ne hissediyosun bilmiyorum ama sakın vazgeçme sonuna kadar diren umutla..belki de çok ama çok güzel şeyler olacak ilk önce herşeyin hayırlısı bizde aynı süreçlerden geçtik ama içini ferah tutmaya çalış..Allah çok büyük ve hep yanımızda unutma..
Cnim nunamm ne hissediyosun bilmiyorum bitanem ama,hep enn olumsuz zamanda seviniyo insan biliyosun di mi cnm benim..keske oyle seyler yazabilsem de cokk mutlu edebilsem seni ama ancak bu geciyor kalbimden,,uzuleceksin gibi gelebilir,bu ilk olumsuz deneme sebebiyle olabilir,hani boyle sanki herrkes icin mutlu bi an var ama sana o an hic gelmeyecek gibi olabilir,,her hiss icinden gecebilir bitanem,ama bil ki cokk az kaldı guzel hbrler vermene bize,ben buna inaniyorum..Senin icin dua edicem bol bol,,insallah yeni yılda mucizeler insin gok yuzunden ve heppsi kapını calsın kardesim...