Nunacimm rabbim herseyin hayirlisini kismet etsin..neden bu sekilde dusunuyosun ne oldu ne bitti hicbir fikrim yok sormayacagimda..ama anlatmak istedigin an biliyorsun ki hepimiz buralardayiz canim..hayirlisini dilemekten baska caremiz yok..benim bu ay baslamis olmam gerekiyordu tedaviye hatta belki iki gun sonra opu bile olurdu.olmadi tarihler tutmadi maalesef..ilaclarim hazir nasil olsa ocak da baslarim dedim simdide esimin bi is degisikligi olacak kismetse ki insallahh cok iyi olacak bizim icin..bu is icin ayin onucunden sonra uc hafta oryantasyon icin once corluda sonra istanbul da olacak yani mecburen bi ay daha ertelendi(cok uzuldum ama kismet dedim artik napalimm. .sabredelimde insallah bu kotu gorunen zamanlarin bize hayir olan yanlarinida gorelim..ama umudunu hic kaybetme tatlimm bize o umut guc verecek kuzularimizi gogsumuzde uyutmak icin..sabirr nunacim selamet yakin insallah hepimiz icinn
Sürekli olumsuzluklar işte.Şimdi derken yine hayal kırıklığı vs vs.bakalım bugün kesinleşir herhalde iptal olup olmayacağı.Güzel dileklerin karşına çıkar inşallah.Teşekkür ederim..