• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Haydiii,,,sevinsek mi uzulsek mi simdi cnm ya,proxeed mi kullaniyor ne yapiyorsa devam etsin bari hic belli olmaz doktorum bir ayda firlayıveriyor sayı,hucrelerin bekledigi bir kee varmıs orada varikosel acılmasi veya infeksiyon gerilemesi olursa bunyede nekdr hucre olustuysa dökülüveriyormus cnmın ici.

cnm hicbirsey kullanmiyor artik, inancini kaybetti ilaca kure karsi gerci bende bebekmis gibi onu takip etmekten yorulmustum.. sabah aksam ben demeden ne kuru nede ilaci aklina gelir..

kızlar dün transferimin 5. günüydü boğazımda bi gıcık sürekli öksürdüm akşamüstüne doğruna peçeteye pembe leke geldi bir iki kere bugünde sol kasığım agrıyor sizce bebişe bişey olmuşmudur dün yerleşme günüydü çok korkuyorummm:))

kızlar dün transferimin 5. günüydü boğazımda bi gıcık sürekli öksürdüm akşamüstüne doğruna peçeteye pembe leke geldi bir iki kere bugünde sol kasığım agrıyor sizce bebişe bişey olmuşmudur dün yerleşme günüydü çok korkuyorummm:))

canin yerlesmis bence, bazi bunyelerde yerlesme belirtileri bu sekilde hafif lekelenmeli ve oksuruk yada agir nezle seklinde olabiliyor.. dinlenmene bak hayatim.. agir birsey kaldirma..

Merhaba arkadaşlar;
Hepinize iyi yıllar diliyorum.Bende bahçeci fulyada tedaviye başlıyorum ocak 11 gibi.Çok heyecanlıyım gonal f 450 orgalutran ile başlıycak doktorum aytun hanım.Bahçeci fulyada tedavi gören var mı süreç nasıl işliyor..Çok karışık duygular içindeyim.:5::5:

Merhaba arkadaşlar;
Hepinize iyi yıllar diliyorum.Bende bahçeci fulyada tedaviye başlıyorum ocak 11 gibi.Çok heyecanlıyım gonal f 450 orgalutran ile başlıycak doktorum aytun hanım.Bahçeci fulyada tedavi gören var mı süreç nasıl işliyor..Çok karışık duygular içindeyim.:5::5:

Cnm hayırlı olsun hos geldin:-) :-) problem neydi,yas kac cnm? İnsallah guzel yasarsin tum sureclerini,cok basarili bir klinik,insallah kavusursun bebislere..

Cnm hayırlı olsun hos geldin:-) :-) problem neydi,yas kac cnm? İnsallah guzel yasarsin tum sureclerini,cok basarili bir klinik,insallah kavusursun bebislere..

İnşallah canım hep beraber güzel sonuçlar alırız.25 yasındayım ben eşim 31..Bizim ikimizdede problem var eşim varikoseldi ameliyat oldu tam 1 yıl önce artması gerekirken sürekli düştü şimdiler 2,5 milyon civarı sanırım ameliyat iyi yapılamamıs ondan kaynaklı.Bende pko hastasıyım prolaktin yüksekliğim var..Ugrasıyoruz işte ama bu ilk denememiz olacak umutluyumm:31:

oy oy galiba yaramaz kazı çalışması yapıyor:)))
yok canım korkma sandığımız kadar kolay değilmiş yok aksırdım yok tıksırdım bişey olmazmış embriyoya:))
keyfini çıkar:) bir hamiş daha yolda kızlaaaaaaaaaaaaarrr:)
Rabbim sizi korusun tez zamanda müjdeli haberlerini alırız inşallah:)

Merhaba arkadaşlar;

hoşgeldin aramıza:))
umarım ilk ve son tedavin olur:))
11 ocak adetinin 21.günü mü?yoksa 2.günü mü?ona göre süreci anlatalım:)

adetin 2.günü olacak inşallah :10::10:

daha önce uyarılması için iğne kullanmadıysan ve adetin 2. günü çağrıldıysan kısa protokol uygulanacak demek ki.(tabi kontrolden sonra buna karar verilir genelde).
2. günü gittiğinde alttan muayene olacaksın.yumurtalarına,rahmin durumuna ve hormon testlerine bakılacak.iğne dozun belirlenecek.doktora göre değişiyor ama 3 günde bir yumurta takibi gerçekleşecek.yumurtanın büyüme durumuna göre iğne dozun azaltılacak ya da artırılacak.erken çatlamaması için baskılayacak.genelde 12-14.gün bir sorun oluşmadıysa(yumurtanın erken çatlaması vs)yumurtalar toplanacak.ertesi gün büyük ihtimalle öğleden sonra arayıp embriyonun bölünme durumunu bildirecekler.en az 2 gün izliyorlar sonrasında kalitesine göre 3. gün ya da 5. gün transferi kararı verilir ve ona göre sana transfer günü verilir.sonra 3. dk içinde hooppp transfer yapılır.3.gün transferi ise 12 günlük zor bir bekleyiş başlar:)sonra inşallah 12. gün kan testinde RAbbim yüzünü güldürür:)))

lütfen bilgilendirinArkadaslar cumartesi transferim yapildi günlük adet olacakmisim gibi agrilarim var ama gece saat 03-04gibi öyle bir sancim vardiki uykudan uyandim sancimi söyle tarif edebilirim sanki icten dikislerim varmista dikisler aciliyormus gibi ne olabilir arkadaslar tedirgin oldum biraz

lütfen bilgilendirinArkadaslar cumartesi transferim yapildi günlük adet olacakmisim gibi agrilarim var ama gece saat 03-04gibi öyle bir sancim vardiki uykudan uyandim sancimi söyle tarif edebilirim sanki icten dikislerim varmista dikisler aciliyormus gibi ne olabilir arkadaslar tedirgin oldum biraz

canım ben öyle birşey yaşamamıştım zaten negatifti ama 5.gün genelde yerleşmenin olduğu gün.birçok hamile arkadaşımızda aynısı yaşandı.gönlünü ferah tut.İnşallah yavrun kazı çalışmasına başlamıştır:))

Arkadaşlar merhaba lucrının 4:gunu yanı dün adet oldum bugun hastanemı arıycam birazdan ne zaman çağırırlar hiç bilmiorum içimde tuhaf bi heyecan var :)

Arkadaşlar merhaba lucrının 4:gunu yanı dün adet oldum bugun hastanemı arıycam birazdan ne zaman çağırırlar hiç bilmiorum içimde tuhaf bi heyecan var :)

ohh maşallah:))) ben de birazdan kontrole gidicem:)) hayırlı haberler alırız inşallah:)))

İnşallah canım hep beraber güzel sonuçlar alırız.25 yasındayım ben eşim 31..Bizim ikimizdede problem var eşim varikoseldi ameliyat oldu tam 1 yıl önce artması gerekirken sürekli düştü şimdiler 2,5 milyon civarı sanırım ameliyat iyi yapılamamıs ondan kaynaklı.Bende pko hastasıyım prolaktin yüksekliğim var..Ugrasıyoruz işte ama bu ilk denememiz olacak umutluyumm:31:

İnnsallah tatlım, duzelmiyo bazen maalesef ,ameliyatlar bosua gidiyor ama uzun sure sonra iyilesen de var,,Allahın takdiri herzaman, tıp bence bir adım ileri sonra 10adım yerinde oldugu icin artik yorum yapmak istemiyorum yani...bizim de grade 2 varikosel ama ameliyat isteumediler,ultrasinda da gerek yok demis dr ama sonuc ortada,28milyondan 1 milyona :( cvp aradiginda da olur oyle dedi bi prof ya,,:-) saka gibi..neyse cnm,sayı dusuklugunde ilk denemelerde zor ama hepimizin umutlari inanclari yuksek olmlı tabi ki, mesela ben biraktim artik,,nasıl yazildiysa oyle olack, rabbim yazilana dayanma gucu versin..
450mg cok yuksek degil hmi pco lu icin cnm? Ohss ihtimalini sor mutlaka cnm

daha önce uyarılması için iğne kullanmadıysan ve adetin 2. günü çağrıldıysan kısa protokol uygulanacak demek ki.(tabi kontrolden sonra buna karar verilir genelde).
2. günü gittiğinde alttan muayene olacaksın.yumurtalarına,rahmin durumuna ve hormon testlerine bakılacak.iğne dozun belirlenecek.doktora göre değişiyor ama 3 günde bir yumurta takibi gerçekleşecek.yumurtanın büyüme durumuna göre iğne dozun azaltılacak ya da artırılacak.erken çatlamaması için baskılayacak.genelde 12-14.gün bir sorun oluşmadıysa(yumurtanın erken çatlaması vs)yumurtalar toplanacak.ertesi gün büyük ihtimalle öğleden sonra arayıp embriyonun bölünme durumunu bildirecekler.en az 2 gün izliyorlar sonrasında kalitesine göre 3. gün ya da 5. gün transferi kararı verilir ve ona göre sana transfer günü verilir.sonra 3. dk içinde hooppp transfer yapılır.3.gün transferi ise 12 günlük zor bir bekleyiş başlar:)sonra inşallah 12. gün kan testinde RAbbim yüzünü güldürür:)))

bi çırpıda anlatmışsın :) benim alttan muayenem hormon sonuclarıma falan bakıldı hep birdaha bakarmı bilmem ama ozmanda adetin 2.günüydü..3 günde bir yumurta takibi zorlayacak beni çalışıyorum çünkü inşallah ayarlıycam..Seninki tuttu mu peki canım ?

İnnsallah tatlım, duzelmiyo bazen maalesef ,ameliyatlar bosua gidiyor ama uzun sure sonra iyilesen de var,,Allahın takdiri herzaman, tıp bence bir adım ileri sonra 10adım yerinde oldugu icin artik yorum yapmak istemiyorum yani...bizim de grade 2 varikosel ama ameliyat isteumediler,ultrasinda da gerek yok demis dr ama sonuc ortada,28milyondan 1 milyona :( cvp aradiginda da olur oyle dedi bi prof ya,,:-) saka gibi..neyse cnm,sayı dusuklugunde ilk denemelerde zor ama hepimizin umutlari inanclari yuksek olmlı tabi ki, mesela ben biraktim artik,,nasıl yazildiysa oyle olack, rabbim yazilana dayanma gucu versin..
450mg cok yuksek degil hmi pco lu icin cnm? Ohss ihtimalini sor mutlaka cnm

Yok düşük doz kullanıcaz dedi ama iğnelere başladıktan sonra net belli olur herhalde şimdi ki aklım olsaydı asla amelıyat ettırmezdim aşılama denerdik bişeler denerdik mutlaka çünkü hiç ilerleme olmadı ileri hareket arttı biraz o kadar.Bizim doktorumuzda öyle dedi bide özelde olduk daha iyi olur diye ama ne fayda işte:14::14: bekliyoruz 3 yıldır bizde en azından o zaman gider tüp bebek yapardık adamıda boşa kestirmezdik :1::1:

Ayyy nunammm ne guzel ozetlemissin hoop diye oluvericekmis gibi :-) :-) cnm benim anlatiminla bir kez daha pozitif oldum,tam surecten korkup vazgeciyorum annem azarliyor tekrar toparliyorum, bugunku bahanem de, nisanda yaptiralim da en azindan gunes enerji versin, boyle kapali havada evde icim kararir:-) Annem gene bir bagirdi:-) pir bagirdi:-) sonuc ay sonu merkezdeyim insallah ama senin yazin da cokk destek oldu cnm arkadasim, doner donmez yaz bakalim sen de gelismeleri cnm..

ohh maşallah:))) ben de birazdan kontrole gidicem:)) hayırlı haberler alırız inşallah:)))

İnşallah Cnm çok sevındım senın içinde

Ben merkezi aradım bugun adetın 2.günü ayın 7sine verdi ilk randevumu sizce normalmi?
Bana biraz uzun gibi geldi çok korkuyorum ertelenecek die:(

tedaviler nasıl gidiyor ocak geldi başlayanlara umutlar geldi diyelim...aranızda embriyolarına pgt yaptıracak olanlar var mı bakalım benim durumumda pgt olacak bakalım stres her zaman büyük ama şimdi daha büyük yumurtalar döllendi mi den sonra acaba sağlıklı çıktı mı durumu ne yapacağımı bilmiyorum

canım inşallah tedavin olumlu sonuclanır umut her zaman olusn ki bizde var olalım...

Back
X