• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

kızlar hadi test sonuçları gelmeden tamamlayalım 41 e bekliyorum okudum ekle demenizi ....herkesin niyetine

Teşkler canım mutlaka yapacam zaten fırsat buldukça dualar okuyorum abdestsizde okunurmu bunlar malum şuan duş alamıyorum yeni oldugu için

canım ben tam kesin bilgi vermeyeyim ama ben öbür denememde okumuştum çokda rahatlatmıştıs abdestli olarak okumak her zaman daha uygun ama durumumz mecburiyet içiriyor ...tam bu konuda bilği sahibi olan arkadaşlar belki bizlere yardımcı olurlar ...

Merhaba Demet

Iyim tesekurler, igneler disinda iyiizz cok sukur, Csnim ben bu kadar detayli durumu bilmiyorum, Esimde sperm.var ama disa gelmiyordur, idrar kesesine gidiyordu onu icin ilac tedavi gordu baktim yine grbelik olusmuyor, tup bebege basladik TESE ile cok kaliteli sperm ele geciriliyor, esimden de alindi ve embriyolar dollendikten sonra artan sperm de hatta donduruldu. BEN Erkekte kesinlikle TESe yapilsin biz bu kadar cekiyoruz onlarda kucuk bir operasyon ile bize evlatlarimiza kavusmamiza yardimci olsunlar yani cnaim.bide ben sperm alinmadan once 1 ay kadar bor sure zannedersem esime keci boynuzu kaynatip, icirdim. Onunda faydasi olduna kesinlille inaniyorum. TABI ONCE Alllahin izni ile

merhaba canım öbür topikten bktım bi oğlun varmış sanırm rabbim uzun ömürler verisn evladina darısı bizlere evet canım zor bir süreç aslında yapılması gerekenleri dokdorlar srayla ve ihtiyaca göre yapsalar ne güzel olur her şey yolunda gider inşallah oğlusuna buz kardışler gelir dondurulmuşlarınn iyi bir şekilde gelişir...

kızlar nerelerdesiniz yavvvv biliyourm şuan tedavi aşamasındayız çoğumuz transferden sonra artacak konuşan arkadaş sayımız anladığım kadarıyla ocak 15 den sonra test sonçularında artış olacak arka arkaya anne adaylarımızda patlama yaşanacak şimdilik üç arkadaşımız var bildiğim kadarıyla test günü bekleyen onlar pozitif alarak açılışı yapsınlar biz arkalarından geleceğizzzzz

merhaba canım öbür topikten bktım bi oğlun varmış sanırm rabbim uzun ömürler verisn evladina darısı bizlere evet canım zor bir süreç aslında yapılması gerekenleri dokdorlar srayla ve ihtiyaca göre yapsalar ne güzel olur her şey yolunda gider inşallah oğlusuna buz kardışler gelir dondurulmuşlarınn iyi bir şekilde gelişir...

Amin canim benimde temenim o yonde, Allah razi olsun sizlereeda rabbim en kosa zamnanda hayirlisi ile nasip etsin. Siz dua edin ve sabredin inanko rabbim veriyor, sadece dogru zamani bekliyor. Canim burdaki sistemo o yuzden seviyorum benim 30 gunluk tedavi surecim tek tek bitun randevu ve testlerle sirali, elhamdulliah hersey yolunda da gidiyor.Sabirsizlikla sanki yine ilk defa yaptiriyomusum gibi heycanla 29 Ocagi bekliyorum ve 15 gun sonuc icin nasil bekliycem bilmiyorummm

sılanaz nasılsın bişy soracağim senin sebep erkek infertiletesi ya acaba sorun morfoloji falan mı ..bizde desorun hem morfoloji hemde genetik bakalım ne olacak

Listeye benide ekleyin kizlar yarin kismetse ilaclarimi almaya gjdiyorum yas 31 merkez bahceci umut sorun morfoloji ilk deneme hepimiz icin hayirlisi dualarinizi bekliyorum

arkadaşlar 3. kez yazıyorum ama kimse histeroskopi olmadı mı ya...pazartesi polip sebebiyle histeroskopi olacağım.pazar yatış ilaç verilecekmiş.bu ilacı merak ettim.bir de neler yaşadınız eğer varsa bunları yaşayan cevap yazarsa sevinirim..sağolun

canim sadece histerekopi yaptiran biri cikip daha net bilgi verir diye bekledim ama cikmamis sanirim:-) iki ay once hem histereskopi hem laparoskopi ayni anda yapildi.bende bir gun once yattim hastaneye aslinda cogu hastane gerek duymuyor.sadece histereskopi yapilacagi icin kesin olarak ilac sudur diyemiyorum.ben sana benim kullandiklarimi soyleyeyim.ogleden sonra yatis yapildi saat dokuz gibi bi sise surup getirdi hemsire hepsini iki saat icinde ictim sonra maalesefki bagirsak temizligi yapiliyo:-(istersen kendin uygulayabiliosun yada hemsire uyguluyo ilaci.sonrasinda gece on ikide serum bagliyorlar cunku on ikiden sonra yemek icmek yasak:-( umarim yardimci olabilmisimdir.endiselenme endiselenecek bisey yok.basit bi operasyon histereskopi sonrasinda agrin olur ama onada hemsireler mudahale eder.simdiden gecmis olsunn

kizceler cok pardon;-)bir cogunuz histereskopi konusunda yardimci olmussunuz.ben son sayfayi okuyorum sandim meger daha bi kac sayfa varmis.kusuruma bakmayin artik emi;-)

canim sadece histerekopi yaptiran biri cikip daha net bilgi verir diye bekledim ama cikmamis sanirim:-) iki ay once hem histereskopi hem laparoskopi ayni anda yapildi.bende bir gun once yattim hastaneye aslinda cogu hastane gerek duymuyor.sadece histereskopi yapilacagi icin kesin olarak ilac sudur diyemiyorum.ben sana benim kullandiklarimi soyleyeyim.ogleden sonra yatis yapildi saat dokuz gibi bi sise surup getirdi hemsire hepsini iki saat icinde ictim sonra maalesefki bagirsak temizligi yapiliyo:-(istersen kendin uygulayabiliosun yada hemsire uyguluyo ilaci.sonrasinda gece on ikide serum bagliyorlar cunku on ikiden sonra yemek icmek yasak:-( umarim yardimci olabilmisimdir.endiselenme endiselenecek bisey yok.basit bi operasyon histereskopi sonrasinda agrin olur ama onada hemsireler mudahale eder.simdiden gecmis olsunn

çok sağol canım...o ilacı tahmin etmiştim zaten.daha önce ben de laparoskopi oldum çünkü...ertesi gün okula gitmeyi düşünüyorum ben de bakalım

kızlar nerelerdesiniz yavvvv biliyourm şuan tedavi aşamasındayız çoğumuz transferden sonra artacak konuşan arkadaş sayımız anladığım kadarıyla ocak 15 den sonra test sonçularında artış olacak arka arkaya anne adaylarımızda patlama yaşanacak şimdilik üç arkadaşımız var bildiğim kadarıyla test günü bekleyen onlar pozitif alarak açılışı yapsınlar biz arkalarından geleceğizzzzz

canım ben de okudum bir tane :) şimdi de ölen kızım için dinliyorum :( hep başlamak istiyordum hem kızım hem de kendim için bir vesile oldun sağol canım :)

Son düzenleme:
günaydın arkadaslar hergün 6da uyanınca haftasonu da gözlerim faltaşı gibi açıldı :) dualarımı okudum dinledim bugün arkadaslar ev görmeye gelecekler ben bebek görmeye gelmelerini isterdim ama olmadı neyse vardır herseyde bir hayır :)
kızım ölünce drum evime geldi eski evimde asansör yoktu 5. kattı sen burayı hep inip çıktın mı dedi günde 3kere falan dedim seker cıkmıstı yürüyüs yap dedi 15er dklık adam ne bilsin benim merdivenlerimi ben de yürüdüm biraz fazla yürümüş olabilirim kızım erken doğdu hemen yeni tedavi başlamadan ev buluyorsunuz dedi bir dahakinde bu merdivenleri inip cıkmanı istemiyorum dedi o gazla gittik ev aldık borç harç yeni bebeğimiz için bakalım insallah uğurlu gelir :)

günaydın arkadaslar hergün 6da uyanınca haftasonu da gözlerim faltaşı gibi açıldı :) dualarımı okudum dinledim bugün arkadaslar ev görmeye gelecekler ben bebek görmeye gelmelerini isterdim ama olmadı neyse vardır herseyde bir hayır :)
kızım ölünce drum evime geldi eski evimde asansör yoktu 5. kattı sen burayı hep inip çıktın mı dedi günde 3kere falan dedim seker cıkmıstı yürüyüs yap dedi 15er dklık adam ne bilsin benim merdivenlerimi ben de yürüdüm biraz fazla yürümüş olabilirim kızım erken doğdu hemen yeni tedavi başlamadan ev buluyorsunuz dedi bir dahakinde bu merdivenleri inip cıkmanı istemiyorum dedi o gazla gittik ev aldık borç harç yeni bebeğimiz için bakalım insallah uğurlu gelir :)
:-) gunlerdir bu sıkıntıdayım ben de cnm,ev 5.kat asansorsuz genis binalardan,ben nasıl iner cıkarım bilmiyorum,ustelik kendi evim:(Yeni bir ev aldık ama 2yıl sora nasipse tasinacagız,hadi tedaviye basla diyolar..ucarak mı inip cıkıcam bu merdivenleri...onu bırak m.bus kullanıyorum isime 15dakika,sanki her durakta rampa mı vat,,rresmen gecen gun rampa olan asansor olan durakları saydım..her gun eve gelip binadaki 90 basamaga bakiyorum,bir de indim eder 180:( esim kucagında tasıyabilsin diye bir 20 kilo verip tuy siklet baslamam lazim bu ise:-) inip cıkamadım mı ise de gidemem ve kaybederim isimi..melegime guzellikler hazirlarken sıkıntılar boy gosterir..Ama 2sene de erteleyemem, ne yapacagımı bilmiyorum tedavi icin cnm, Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Bebek gormeye de gelecekler innsallah,,rabbim kolayını versin herseyin..

bugun ıslerımı hallettım cok sukur. hoca durum ıyı dedi. yumurtalıklardan 7-8 bısıyler saydı ama, artık hangılerı buyumeye devam eder nolur bakıcaz. yanı cok da degıl azda galıba, ortalama gıbı. bakalım hayırlısı, e bize bi tane yetıyodu dımı. su stresımı de azaltsam, daha sakin vurdumduymaz biri olsam, daha iyi olcak sanki ama o da olmuyo kolay kolay galıba..:20:

Stres yok stres yokk:-) bende 25tane yumi var da ne oluyor,hepsi orta seviye buyuyor..7-8 ini birden buyutmesi doz ayarlamasi toplamasi da kolay, insallah komplikasyon da gelistirmeyecek bir sayı, iciniz rahat olsun..guzel guzel sureci yasayın,evet 1 tane keliteli yumi ve 1adet hucrecik yeterli:-)

Merhaba Demet

Iyim tesekurler, igneler disinda iyiizz cok sukur, Csnim ben bu kadar detayli durumu bilmiyorum, Esimde sperm.var ama disa gelmiyordur, idrar kesesine gidiyordu onu icin ilac tedavi gordu baktim yine grbelik olusmuyor, tup bebege basladik TESE ile cok kaliteli sperm ele geciriliyor, esimden de alindi ve embriyolar dollendikten sonra artan sperm de hatta donduruldu. BEN Erkekte kesinlikle TESe yapilsin biz bu kadar cekiyoruz onlarda kucuk bir operasyon ile bize evlatlarimiza kavusmamiza yardimci olsunlar yani cnaim.bide ben sperm alinmadan once 1 ay kadar bor sure zannedersem esime keci boynuzu kaynatip, icirdim. Onunda faydasi olduna kesinlille inaniyorum. TABI ONCE Alllahin izni ile

Cnm merhaba her yerde sık sık yazıyorum,sperm var ama disari cikmiyor dedilerse ne olur keci boynusu kuru yapmayın..bu enfeksiyonlari tetikliyor, keci boynuzu kurunu sadece sayi dusukse yapın derim ben nacizane...
Demet bizde de morfoloji problemi var cnm,anomalili hucreler , genetik problem derken neyi kastediyorsun,kromozom yapisina sayimina bakildi mi? Kadından ve erkekten 23-23 geciyor ama diyelim 2kadindan 2 erkekten gelen kromozomlardan 3u bir tarafta 1 i bir tarafta dolleme oluyor, bu seferde 1olan kisimda -1 oldugu icin, bu kromozom vucutta neyi etkiliyorsa,mesela karaciger ,bebek bu problemle dogabiliyor..daha ciddi noktalarda ise dollenme olmuyor, olup dusuyor ya da erken dogum,ölü dogum..dolayisiyla genetik tahlille bunu tespit etmeleri cok onemli,ilaclar maaliyetli oluyor ama hallediyorlar, capa ya da cerrah pasaya bu tur bir konu varsa basvurmalısınız cnm,,canınızı sıkmayın , tespit ettilerse duzeltilir,tespit edilemedigi icin genetik soru bir arkadasım 4basarisiz tup gecirdi, madden de bittiler, manen de..

:-) gunlerdir bu sıkıntıdayım ben de cnm,ev 5.kat asansorsuz genis binalardan,ben nasıl iner cıkarım bilmiyorum,ustelik kendi evim:(Yeni bir ev aldık ama 2yıl sora nasipse tasinacagız,hadi tedaviye basla diyolar..ucarak mı inip cıkıcam bu merdivenleri...onu bırak m.bus kullanıyorum isime 15dakika,sanki her durakta rampa mı vat,,rresmen gecen gun rampa olan asansor olan durakları saydım..her gun eve gelip binadaki 90 basamaga bakiyorum,bir de indim eder 180:( esim kucagında tasıyabilsin diye bir 20 kilo verip tuy siklet baslamam lazim bu ise:-) inip cıkamadım mı ise de gidemem ve kaybederim isimi..melegime guzellikler hazirlarken sıkıntılar boy gosterir..Ama 2sene de erteleyemem, ne yapacagımı bilmiyorum tedavi icin cnm, Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Bebek gormeye de gelecekler innsallah,,rabbim kolayını versin herseyin..

herkeste aynı olacak diye birsey yok benim kuzumun yasayacak günü yokmuş hersey bahane aslında ömrü neyse o oluyor.... ben de 24. haftama kadar 1 saatlik uzaklıktaki ilçeye gidip geldim sürekli indim çıktım 1. sınıf okutuyordum oturamadım cok sınıfta birsey olmadı tatilde iken oldu kısmet canım sen içini ferah tut :)

Back
X