" ANNELIK BASKA BIR SEY" O kadar sinir olurdumki bu lafi bana dediklerinde, sanki benim cocgum olmadini bilirde inadina der gibi gelordi insanlar bazen bana, sonrada derdimm ama bu Annemizden en cok duydumuz cumle diye ve hic bir anne evlatinin uzulmesini kesinlille istemez. SAYIDEN arkadaslar rabbim 6 yil sonra banada nasip etti ve sayiden buyuk bir sorumluluk, emek ve sevgi isi... Sadece inanmak inanki anne olcaginiza basarmanin yarisi.... Anne olduktan sonra hepiniz anne nizden en cok " Annelik baska bir sey " degilde "Ben yanarim yavruma, yavrum yanar yavrusuna" cumlesini duycaksiniz ins. Cunkus siz yorgun ve uykusuz oldugunuzda anneniz dinlenmeniz ici elinden geleni yapcak ama sizde evladiniz icin ne fedakarliklar yapcaksinizzz.. oglum dogdunda onu ilk gordumde iki gun hic uyuyamadim biliyormusunuzz cunku korkuyodum sanki uyandimda ruyaymis , ve guzel ruya bitcekmis gibi, bunun nedenide, cok zor ve emekle sahip oldumuz icin ama zamnla insan. Hepsini unutuyorrr en azindan unutmaniza yardimci olcak gulen yuzler etrafinizda olcak... Zaten her sey onlar oci degilmi?