• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canim benim esimdrde sayi dusuktu.neler denemedikki..ama iclerinden en iyisi proxceed plus. q enzim 10ve elevit diye vitamin vetmisti doktor bumlara2 ay devam etti 3kat artti sayimiz ama bizde hareket sikintisida vardi.yani spermler rahme ulasmadan oluyordu.o yuzden tupe basvurduk ama ben proxceed kullanop yararini gormeyen duymadim.bak topikte proxceed e ozel sayfalar var oku istersen.
biliyorum emhacım yaa okudum çoğunu..bir de doktorum nedendir bilmem en son muayenede sayınız ii %1 morfolojide olsa yeter bize dedi o yüzdende zorlayamıyorum kıyamam bi görsen halini..babası bile sonunda noldu senin yüzüne dedi:((baktım çok da kınıtı ediyo bu durumu bırak o zaman hayatım dedim..bakalım azıcık toparlansın belki tekrar başlarız napiim:(

Kızlar HAMİLEYİİMMM!!! :) Bunu birgün ben de söyleyebilecek miyim diyordum ama gerçek oldu nihayet...Bugün test günümdü transferin 10. günüydü ve sonucum 77 çıktı çok şükür! Bakalım Çarşamba günü tekrar edeceğiz testi inşallah ikiye katlar!
Darısı hepinizin başına inşallah! Burdaki herkes için dua ettim! Pozitif sonuçlar alsın herkes kimsenin emeği boşa gitmesin!

Bu arada pek bi belirti olmadı ara ara kasık ağrısı, son günlerde regl olcakmışım hissi ve transferin ilk gününden beri sürekli yemek yeme. Midem kazınıyo resmen! Ama bu belirtilerin hiçbiri kesin hamileyim dedirtçek düzeyde değildi. O yüzden cidden belirti aramayın! Sadece sabredin! Ben bu sefer sabrettim, idrar testi bile hiç yapmadım. Direk kanda çıktı sonuç! Neyse darısı bebek hasreti çeken herkesin başına Allahım!

tebrik ederim veritass:)rabbim sağlıkla kucagına aldığın günleride göstersin inşallah..ayy bi gidiyorum bi geliyorum hamiş haberi nasıl mutlu oluyorumm:))

Kızlar HAMİLEYİİMMM!!! :) Bunu birgün ben de söyleyebilecek miyim diyordum ama gerçek oldu nihayet...Bugün test günümdü transferin 10. günüydü ve sonucum 77 çıktı çok şükür! Bakalım Çarşamba günü tekrar edeceğiz testi inşallah ikiye katlar!
Darısı hepinizin başına inşallah! Burdaki herkes için dua ettim! Pozitif sonuçlar alsın herkes kimsenin emeği boşa gitmesin!

Bu arada pek bi belirti olmadı ara ara kasık ağrısı, son günlerde regl olcakmışım hissi ve transferin ilk gününden beri sürekli yemek yeme. Midem kazınıyo resmen! Ama bu belirtilerin hiçbiri kesin hamileyim dedirtçek düzeyde değildi. O yüzden cidden belirti aramayın! Sadece sabredin! Ben bu sefer sabrettim, idrar testi bile hiç yapmadım. Direk kanda çıktı sonuç! Neyse darısı bebek hasreti çeken herkesin başına Allahım!

tebrik ederim..Alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

daha ilk tedavime bile başlamış olmama rağmen hepinizin tedirginliği derinden hissediyorum,yazdıklarınız okudukça içim titriyor..rabbim hepinizin hakkında en hayırlı olanı versin inşallah...burda olan olmayan bildiğim bilmediğim ne kadar kadın varsa evlat hasretiyle yanan hepsinin gönlünün muradını versin..hepimiz için dua ettim bu akşam,hepimizin evlatlarını diledim rabbimden.şu saat şu mübarek günün bitmesine çok az kala bir kez daha Peygamber efendimiz (sav) in yüzü suyu hürmetine,onun doğum günü olan bu günün hürmetine bir kez daha dua ediyorum hepimiz için..yoktan var eden güzel allahım,sen ol dersen olur,gücünün kudretinin suali yok,ancak ve ancak senden dilerim rabbim,sana açılan ellerimizi sana seslenen yüreklerimizi duy,yuvalarımızı yavrularımızın sesiyle şenlendir,evliliklerimizi senin nurundan bebeklerle taçlandır ya rabbim,kucaklarımızı evlatlarımızın sıcaklığıyla doldur...AMİN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun

Kızlar degerim 113e yükselmiş ama daha drla görüşmedim sizce nasıl :):44:m

canım 12.güne göre değerin çok güzel rabbim bebeğini korusun

merhaba arkadaşlar.
bugün test günümdü.13. gün değerim 146 çıktı. çarşamba bir daha gideceğim artışa bakacaklar. inşallah allahım onada izin verecek. sonra kesemizi görücem sonra kalp atışını. 8. gün idrar testi yapmıştım ve negatif almıştım. sakın kimse test günü gelmeden yapmasın. allahım herkese bu güzel haberi almak nasip etsin. hiç belirtim olmamıştı bu sabaha kadar. bu sabah lekenme dedikleri şeyleri gördüm. yani çok hafif kahverengi bişiler geldi. inşallah normaldir. herkese nasip etsin allahım şükürler olsun.

canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza

canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :)

canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin :)

Tebrikler canim, masalkahh her gin bir pozitif habrri aliyoruz bizede cok guzel norel ve motive oluyor, darisi bende dshil tum tedavi goren arkadaslarinizin basina ins. Degerinde cok guzel, kat kat kalanir bebis okarak kucagina konur ins.

canım benim nasıl mutlu oldum.Rabbim kucagına almayı da nasip etsin,korusun sizi:)))darısı da başımızaaaaaa:))hamişler bol dua edin yaaa 22 ocakta ben de böyle mesaj yazmak istiyorum:))))

Merhaba arkadaslar.
Benim yarin gebelik testi var. Allah hepimize anne olmayi nasip etsin hayırlısıyla ...

Hadi hayirli haberlerinizi bekliyoruz ins

merhaba arkaşdaşlar biz 2.5 yıldır evliyiz ve cok şükür tedavimize özelde devam ettim emsey hospital de nesrin hanım ve ekibi cok güzeldi dün transferim yapıldı dualarınızı bekliyorum .inş güzel sonuçlar alırız benim dualarım sizler le

Back
X