Amam hala ümitsizsin bböyle pozitif pozitif ol
Emhada yok değilim dedi maşallahhh ikizlere. Hamiş sıra sende![]()
İnşallah canım:)) Rabbim hepimize nasip etsin:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amam hala ümitsizsin bböyle pozitif pozitif ol
Emhada yok değilim dedi maşallahhh ikizlere. Hamiş sıra sende![]()
kızlar bebeğimgelartık arkadaşım başka topikte paylaşmış malesef sonucu negatif
Canim maalesef sonuc negatif 13.gun kanamam basladi olmadi bende allah izin verirse bu sefer darmstadt düsünüyorum arastiriyorum orayi
canım inşallah senin güzel haberlerini alıcaz inşallah
canım benim çok teşekkür ederim ahhh İnşallah:)öpüyorum seni
canım inşallah işe yarar cevap için çok teşekkür ediyorum sen de işe yaradı mı bu ilaç??
canım bundan sonra bütün her şey böyle yolunda gider
canim benimm insallahh hepimizz icinnnn yolunda gidecekkk.
Unuttun sen beni![]()
Kıbrıstan selamlar kızlar nasılsınız
umarım herkesin keyifleri iyidir bir saattir yazmaya çalışıyorum anca ayarladım tlf neyse kısaca neler yapıldı anlatayım geldik hemen 1 saat sonra opu yapıldı 13 yumurta toplandı 40 dk sürdü işlem uyandığımda kendimi iyi hissedemedim zor geçti benim ki transfer için bugün arayıp bilgi verecekler bu arada embriyoların iyi olduğunu söylediler artık hayırlısı dip not Kıbrıs çok pahalı kendinize iyi bakın transferden hemen sonra kendimi ist atıcam çok sıkıldım burda
canimm ben seni hic unuturmuyum.. hergun takip ediyorum ne asamada oldugunu.. hastalandinmi..:)
gecmis olsunn hayatim.. gonlunden gectigince gelissin..
Süpeer, geçmiş olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz. Darısı benim başıma
Kıbrıstan selamlar kızlar nasılsınız
umarım herkesin keyifleri iyidir bir saattir yazmaya çalışıyorum anca ayarladım tlf neyse kısaca neler yapıldı anlatayım geldik hemen 1 saat sonra opu yapıldı 13 yumurta toplandı 40 dk sürdü işlem uyandığımda kendimi iyi hissedemedim zor geçti benim ki transfer için bugün arayıp bilgi verecekler bu arada embriyoların iyi olduğunu söylediler artık hayırlısı dip not Kıbrıs çok pahalı kendinize iyi bakın transferden hemen sonra kendimi ist atıcam çok sıkıldım burda
:)) stres mi yaptin yoksa.. gelir yakinda..:))) yok ya hastalanmadım, dün akşam testte yaptım bir şey çıkmadı, yani hala ne gelen var ne giden...
:)) stres mi yaptin yoksa.. gelir yakinda..
calisiyormusun cnm..Yok ya stres yapmadım ama bilmiyorum