- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 35
calisiyormusun cnm..
Evet canım çalışıyorum, şuanda masamdayım ve zorla iş yapıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
calisiyormusun cnm..
Evet canım çalışıyorum, şuanda masamdayım ve zorla iş yapıyorum(
bende iki ay once istifami verdim 27 ocakta son.. simdi biraz rahatim uzerimdeki isler alindi..
Neden bıraktın, tüp bebek tedavin için mi?
evet cnm isle bes kez yaptirdim olmuyor gumrukte calisiyorum cok yogun..
hem tedaviye agirlik verecegim hemde gumruk musavirligi stajim doldu eylulde ankarada sinavim var onun icin kursa gidecegim..
Kıbrıstan selamlar kızlar nasılsınız
umarım herkesin keyifleri iyidir bir saattir yazmaya çalışıyorum anca ayarladım tlf neyse kısaca neler yapıldı anlatayım geldik hemen 1 saat sonra opu yapıldı 13 yumurta toplandı 40 dk sürdü işlem uyandığımda kendimi iyi hissedemedim zor geçti benim ki transfer için bugün arayıp bilgi verecekler bu arada embriyoların iyi olduğunu söylediler artık hayırlısı dip not Kıbrıs çok pahalı kendinize iyi bakın transferden hemen sonra kendimi ist atıcam çok sıkıldım burda
Neden ameliyat onermiyorsun? Benim buna hemen karar vermem gerekiyor subat basi diye dusunuyorum sonra hemen tup bebek denemek icin zaman gecmesin istiyorum. Zarari varmi bu ameliyatin? Ne biliyim embriyo tutunmasini onluyor mu diye dusundugum icin yapmak istiyorum.
nunacim test gunun ne zaman? sizlerle heyecanlaniyoruz bizde:)
canım ben geçen yıl ekim ayında oldum sonra lucrin depot 3.75 ile 6 ay menapoza soktular tekrar olusmasun diye sonra 7 ay adet olmadım adet gelince dr gittim 3 ay düzenli olmasını bekledik ameliyat sağlam dokularada zarar verdiğinden yumurta rezervi azaldı ve iki aydır yine kist var o yuzden tedavi başlamıyor bir türlü bakalım 3 şubatta gideicem
Gerçekten zor bir donem Allah herkesin yardımcısı olsun . Isallah güzel sonuçlar alırsın
canım naptın?gittin mi doktora?
merhaba arkadaşlar,
benim değer 146 değil 946mış. çarşamba günkü değerim 1500. çok şükür iyi gidiyoruz.
ama sol yumurtalıklarım çok ağrıo. dün 2 serum verdi dr. bebeğimin olduğu yerde değilmiş ama kullandığım ilaçlar yumurtayı büyüttüğü için ters dönebilirmiş.az kalsın açık ameliyata alacakları.çok şükür ağrı hafifledi. vazgeçtiler.bugünde tek bir noktada ağrım var ama gün ve gün azalcağını umuyorum. sürekli yatıyorum.
nilnurcum soylediklerinde cok haklisin imsi teknigi sperm seciminde cok onemli maalesef bizim burda yok, yinede yaptik bakalim insallah duzgun bir sperm secmislerdirde pozitif sonuc alip sonuna kadar vardirirz insallah..sanada kolay gelsin canim..
çok çok geçmiş olsun canım.anlaşılan bir yaramaz daha geliyor:)))madem bu kadar beklediniz nazımızı da çekin diyorlar:))
Rabbim sizi korusun ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin.:)
Pgt genetik analiz demek. Yani dollenmis yumurtalar tarnsferden once genetik aanaliz yapılarak bir sorun olup olmadigina bakiliyor. Bende kromozomal bozukluk vardi aaglikli bebek olmasi cok dusuk oldugu icin pgt yaptirdik.
ay cnm benim innşallah seçmişlerdir iyisini , benim kuzenler genetikçi onlar da diyor ki , embriyo aşamasında sperm dışındaki kabugu bırakıyor içersinden dna özelliklerinı yumurtaya işlemeye başlıyor , dolayısıyla maximum bu buyutme işlemiyle en saglıklı kafa yapısı olan hucreleri secebiliyorlar , yoksa kabugun içinde ne cıkacagını asla kimse bilemez.. biz ne teknik uygularsak uygulayalım maksimumda çeperin dışına göre saglıklı diyebiliriz ama o ceperin ıcınde de bir anomali varsa sakat bebek ondan oluyor işte dogal olarak diyor..
yani kafasında su kabarcıgı varsa bunu eliyorlar bu da ancak ımsı teknigiyle görüntülenebiliyomuş , gözle seçiliyo ya sperm o zor işte.. hersey kader kısmet arkadaşım Allah OL desin yeter ki..
çok teşekkür ederim canım:))22 ocak.günler geçmek bilmiyor.